Moderator Młodyy Opublikowano 1 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Twój nick: niktważny Nick oskarżonego: fov1336.9 Powód skargi: Nieznajomość regulaminu UBT Opis sytuacji: fov wbił na DD2#1 i dostał bana za wspomagacze, po czym napisał odwołanie na forum i sam sobie je od razu rozpatrzył: Mimo tego, że regulamin mówi jasno Członkowie UBT w przypadku otrzymania bana na serwerze są traktowani jak zwykły użytkownik - procedura o UB przebiega w taki sam sposób jak w przypadku graczy. Oprócz tego usunął tego bana z amxbansa: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Choć regulamin mówi Surowo zakazane jest usuwanie banów z bansa. Data i godzina zdarzenia: Przed chwilą Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Przedstawiłem wyżej Coś od siebie: Nic 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Jak napisałem w temacie ban był przypadkowy i nie nadany przez osobę tylko przez bota myśłałem że takiego owego bana mogę zdjąć, inaczej gdyby nadała go osoba i ja ściągnąłbym sobie bana, całe forum zostało poinformowane o banie i o odwołaniu myśle że niema co drążyć tematu, wiadomo regulamin regulaminem, ale pisać na kogoś skarge bo zdjął sobie przypadkowego bana ? WTF? 10 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 1 Lipca 2021 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 XDDDD to, że ban był "przypadkowy" nie zwalnia cię z odpowiedzialności łamania regulaminu Nie powinieneś był usuwać tego bana z bansa bo tym jeszcze bardziej się pogrążyłeś w tej sprawie. Przez to musisz ponieść konsekwencje za dwa podpunkty regulaminu ubt 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @ UBT CS 1.6 obejrzcie to demko z tego czasu co Fov dostał bana i dajcie tutaj czasówki z tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 1 minutę temu, Dusia napisał: @ UBT CS 1.6 obejrzcie to demko z tego czasu co Fov dostał bana i dajcie tutaj czasówki z tego Raczej dema nie obejrzą, tak jak napisałem ban od bota odrazu gdy połączyłem się z serwerem otrzymałem bana. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 1 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Skoro ban wleciał z automatu to żadne demko nie pomoże, bo fova tam nie będzie Jakiś gówno czit i Cię wywaliło 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi