Użytkownik fox 40 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Nick: fox 40 Data i godzina:01.07.2021 - 23:38:09 Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1004 Link do Screenów:https://www50.zippyshare.com/v/frhIjPYi/file.html Wycinek z Konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Bracket. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: fox 40 [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:788314737' [AMXBans] Your IP: '91.150.16 Coś od siebie: pozdro XD Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Admin @ Bracket masz 24H na rozpiske demka czas start. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Demko steam : https://www14.zippyshare.com/v/XG58G7Lo/file.html 6:43 - Wcelowany. 7:34 - Perfidne wh. Ani razu nie sprawdził tego miejsca tylko podczas tego fraga. 8:00 - Nie widać oponenta a ten w niego strzela idealnie w model (widać na esp) przez fuul smoke. 9:15 - W co on tam strzela ?.... Nie widać gościa na ani ułamek sekundy ale na esp widać że ktoś tam stał. Zbanowany gracz wedle mojej skromnej oceny używa wallhack'a pod to też rozpisałem. Ode mnie. Po ćwicz mordo, demko ma jakieś 5-6 minut a Ty 4 wtopy złapałeś. @ GENERAL ALADEEN @ Depresja @ 71. @ Fajczu @ fov1336.9 @ Karolek12 Zapraszam. Pzdr. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 6:43 troche modeling ale wcześniej ich widział - 7:34 oj tak wcześniej nie sprzawdzał tej miejscówki teraz to robi i to perfidnie na model + 8:00 full smoke + 9:15 mysłał że nie ma tam skrzynek a ten go zbeitował i wyczekał + Według mnie nie potrzeba większej oceny gość ma wh,nawet się z tym nie kryje może nie używa go perfekcyjnie nie kryjąc się ale używa esp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fox 40 Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Powiem szczerze nie ma wh i nie wiem co to jest nawet esp. Nie mogę otworzyc demka. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 6:43 - Czysto, wcześniej do nich strzelał b- 7:34 - Dosyć dziwna sytuacja b+ 8:00 - Próbował strzelać przez smoke, lecz to nawet w model nie było b- 9:15 - Mógł się domyślić, a mógł mieć info od boga b+/- Dla mnie za mało, by stwierdzić WH. Obejrzałem całe demko i już niczego podejrzanego nie wyłapałem. Czysto Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 2 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 6:43 b- Dla mnie to randomowy wyskok, wiedział że tam są. 7:34 b+ Tutaj to akurat dziwna sytuacja, nie sprawdzał zbytnio miejscówek a wyszedł wcelowany z prefire na goscia. 8:00 b- Widział przed smoke że gość wybiegł tylko zasłonił go i nie wiedział gdzie. Nic nadzwyczajnego 9:15 +/- Dość kontrowersyjna sytuacja bo z jednej strony mógł pestką sprawdzić czy ktoś jest za nią jak ja to często robie, a z drugiej mógł zostać zbaitowany i wychylił na gościa ale zapomniał że tam jest skrzynka. Jak dla mnie za mało wystarczających dowodów by zbanować tego gracza. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 rozpiska: 6:43; ? xd, - 7:34; przeleciałem hltv i ani razu tak nie pickował, jedyna jego poszlaka to otwarte drzwi i to, że nie widział TT, ale nadal za banem, + 8:00; - 9:15; +/- werdykt: Przeleciałem na szybko HLTV i chłop gra bardzo podobnie każdą rundę - dojazd TT od lewej, łatwe respowe fragi i tak się napędza ta fala absurdy. Co do samego demka - za nie bana nie będzie, banujemy za 3 +b, a tutaj mamy jedną (na siłę drugą stykową) - strasznie krótkie te POVY jak na coś, co ma zdecydować o losie gracza. Imo ESP do wywalenia i na demkach nie powinno go być, bo brak opcji wyłączenia go utrudnia ocenę czasówek (np. w 7:34; musiałem odpalić HLTV bo esp zasłaniał fragment kontenera i nie było szans zobaczyć, czy widział model czy nie xD). Za to wstępnie puszczam. Czekamy na werdykt 2 pozostałych UBT. Tak w gratisie, dobrego admina tam trzymacie, taki nie za inteligentny: 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi