Użytkownik Bracket Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nick podejrzanego: WAALLCE Serwer: COD SteamID/IP: STEAM_0:1:47703340 Data i godzina: 2-07-2021 koło 10 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): demo hltv https://www112.zippyshare.com/v/jYS2sokb/file.html Modele do mapki jak by ktoś nie miał : https://www108.zippyshare.com/v/YcM847ul/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: 12:47 - Nie mógł wiedzieć że tam jest, rakieta i piękny strzał w model. Ogólnie nie widać normalnie przez te zasłonkę i można tłumaczyć że skanował tą rakietą ale sory celownik cały czas na modelu od kiedy wbiegł na regały. 14:08 - Gościu tam podskakuje za ścianą a kolega wallce celowniczkiem ładnie za nim i oddaje strzał < 100 % spalona akcja. 17:15 - Nie widział go a już namierzył celownikiem przez boxa. Rozpisane pod wh. Edit do WALLCE. Nie przekonują mnie twoje tłumaczenia, równie dobrze mógł pójść do chłodni na bsa ale Ty postanowiłeś 'skanować' tam dziwne że celownik cały czas na typie masz, strzał z awp też celownik na modelu przez zasłonkę. @ 71. @ GENERAL ALADEEN @ Depresja @ Karolek12 Zapraszam. @ 71. Geniuszu a skąd wiedział że akurat w tym boxie siedział ten chłop co ? 3 boxy są a ten od wejścia w regały od razu celuje w JEGO MODEL. Chyba jak był na drugim końcu mapy to nie mógł wiedzieć do którego boxu wbija lub mógł duchem przejść na jego resp, czy innym perkiem np liną wejść do drugiego boxu to jest COD nie dd2. Widać nabrali kolejnych bąków do ubt którzy mają wysokie mniemanie o sobie ale oczu już nie. Edit. Możecie zamknąć bez rozpatrywania właśnie kolega dostał perma za AB. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik WALLACE Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 12:47 Otóż mogłem wiedzieć, że tam jest Na początku rundy jak wybiegałem przez drzwi widziałem, że typ przebiega do prawej. Dlatego jak został ostatni gracz zacząłem tam skanować. 14:08 Widziałem spadochron więc próbowałem wyskanować. 17:15 Szczerze to nie wiem co Ci tu nie pasuje xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 12:47; - 14:08; toć all widać, - 17:15; ? XD - Ogólnie masz zero wiedzy o CP, a rozpisujesz czasówki z celownikiem na modelu i innych bzdurach. Na czym miał mieć celownik jak strzelał rakietami? Przecież rakieta leci tam gdzie celownik. Tak samo jak inaczej miał wyjść z rogu, nie może patrzeć w lewo, jak boxa ma od prawej. Zdecydowanie za dużo oglądania na WH, za mało game-sensa. Puszczam bo nuda. 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 12:47 - Nic czysto -B 14:08 - Było go słychać za drzwiami. -B 17:15 - Czysciutko było widać go -B Gracz czysty UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Dostał bana. Jest powód więc nie rozumiem co do mnie mówisz. http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1015 Wiedział że dostał ?.... Co wy wkręcacie teraz, jak depresja banował łantapera z powodem "rozpisak na forum" a była w toku. Jest podejrzenie czitowania to nałożyłem bana. Jak byście zamkneli temat np wczoraj i wszedł by dziś to git ale wszedł sobie na aktywnym jak do siebie. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi