Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - WALLCE

Bracket

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: WAALLCE
Serwer: COD
SteamID/IP: STEAM_0:1:47703340
Data i godzina: 2-07-2021 koło 10 
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): demo hltv https://www112.zippyshare.com/v/jYS2sokb/file.html

Modele do mapki jak by ktoś nie miał : https://www108.zippyshare.com/v/YcM847ul/file.html
Podejrzane momenty, rozpiska:

12:47 - Nie mógł wiedzieć że tam jest, rakieta i piękny strzał w model.  Ogólnie nie widać normalnie przez te zasłonkę i można tłumaczyć że skanował tą rakietą ale sory celownik cały czas na modelu od kiedy wbiegł na regały.

14:08 - Gościu tam podskakuje za ścianą a kolega wallce celowniczkiem ładnie za nim i oddaje strzał < 100 % spalona akcja.

17:15 - Nie widział go a już namierzył celownikiem przez boxa.

Rozpisane pod wh.

Edit do WALLCE.

Nie przekonują mnie twoje tłumaczenia, równie dobrze mógł pójść do chłodni na bsa ale Ty postanowiłeś 'skanować' tam dziwne że celownik cały czas na typie masz, strzał z awp też celownik na modelu przez zasłonkę. 

@ 71.  @ GENERAL ALADEEN  @ Depresja  @ Karolek12  

Zapraszam.

@ 71. Geniuszu a skąd wiedział że akurat w tym boxie siedział ten chłop co ? 3 boxy są a ten od wejścia w regały od razu celuje w JEGO MODEL.

Chyba jak był na drugim końcu mapy to nie mógł wiedzieć do którego boxu wbija lub mógł duchem przejść na jego resp, czy innym perkiem np liną wejść do drugiego boxu to jest COD nie dd2.

Widać nabrali kolejnych bąków do ubt którzy mają wysokie mniemanie o sobie ale oczu już nie.

Edit.

Możecie zamknąć bez rozpatrywania właśnie kolega dostał perma za AB.

• Ha ha 2
  • Fuu 1
  • Bracket zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - WALLCE
  • Użytkownik

12:47 Otóż mogłem wiedzieć, że tam jest :D Na początku rundy jak wybiegałem przez drzwi widziałem, że typ przebiega do prawej. Dlatego jak został ostatni gracz zacząłem tam skanować.

14:08 Widziałem spadochron więc próbowałem wyskanować.

17:15 Szczerze to nie wiem co Ci tu nie pasuje xd

• Użytkownik∙

12:47; -
14:08; toć all widać, -
17:15; ? XD -
Ogólnie masz zero wiedzy o CP, a rozpisujesz czasówki z celownikiem na modelu i innych bzdurach. Na czym miał mieć celownik jak strzelał rakietami? Przecież rakieta leci tam gdzie celownik. Tak samo jak inaczej miał wyjść z rogu, nie może patrzeć w lewo, jak boxa ma od prawej. Zdecydowanie za dużo oglądania na WH, za mało game-sensa. Puszczam bo nuda.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

12:47 - Nic czysto -B
14:08 - Było go słychać za drzwiami. -B
17:15 - Czysciutko było widać go -B

Gracz czysty UB

• Użytkownik

Dostał bana. Jest powód więc nie rozumiem co do mnie mówisz. http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1015

Wiedział że dostał ?....

Co wy wkręcacie teraz, jak depresja banował łantapera z powodem "rozpisak na forum" a była w toku.

Jest podejrzenie czitowania to nałożyłem bana.

Jak byście zamkneli temat np wczoraj i wszedł by dziś to git ale wszedł sobie na aktywnym jak do siebie.

• Lubię to! 1

czysty.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]