Użytkownik Eryk Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Wymagania: Minimalnie 18 lat, ✓ 10 dni online, ✘ Minimalnie 300 postów, ✘ Rozpoznawalność oraz aktywność, ✓ Znajomość ortografii i zasad pisowni, ✓ Wysoka kultura osobista, ✓/✘(nie siedzę cały czas na kołku - na CB sobie pozwalam na więcej w granicach rozsądku) Brak ostrzeżeń na koncie. ✓ Wzór: Imię: Eryk Wiek: Bez oszustw jak niektórzy - 29 lat Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Pracuje 8-16, ale jestem w stanie zajrzeć w trakcie pracy na forum. Resztę czasu mam wolną. Co chciałbyś zmienić: Wszystko zaczynając od podstaw. Skoro ilość emotek jest większym problemem niż plugawiący opinię z dziwną przeszłością użytkownik z dość wysoką ranga na forum, to znaczy, że tutaj jest coś nie tak, prawda? W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim - byłem na każdej ważniejszej randze na różnych forach oprócz UBT/AC, ponieważ nie pcham się na rangi, o których pracy nie mam zielonego pojęcia. Dlaczego akurat ty: Mógłbym tutaj wymieniać i wymieniać... Ale ograniczę się do tego, że mam spory bagaż doświadczenia na rangach Moderator+. Początek mojej kariery to gdzieś przełom 2010/2011 roku na sieci skserv - gdzie zaczynałem na serwerze JB oraz PokeMod, zostając tam Adminem serwera, a później Opiekunem oraz Moderatorem. Były to z perspektywy czasu dziwne czasy na sieciach CS, ale na szczęście ewoluowaliśmy - a przynajmniej niektórzy. Później miałem przerwę kilka lat i osiadłem na innej już zamkniętej sieci, o której wspominałem w skardze na GA -> link. Zaczynałem tam jako Admin serwera JB, później Grafik, Opiekun serwera JB, Moderator, Admin Forum i skończyłem na Właścicielu. Po zamknięciu sieci(nie mylić z upadkiem) serwery wraz z użytkownikami przeszły na sieć infectia - starą, nie to coś co było niedawno- gdzie dość szybko otrzymałem rangę Administracyjną. Niestety przez niełechtanie ego byłego Właściciela i jego prawej ręki skończyłem tam swoją karierę - wraz z banem I na sam koniec skończyłem na zamkniętym już gameshocie, który de facto prawie cały przeniósł się na 1shota. Na GS miałem rangę Moderacyjną oraz Administracyjną. Na żadnej sieci nie sprawiałem żadnych problemów będąc na randze i wykonywałem swoje obowiązki. Posiadałem zawsze własne zdanie, więc nie bałem się nie zgodzić z Administracją jeżeli uważałem ich decyzje za błędne. Robię swoją robotę zawsze jak najdokładniej zgodnie z panującym regulaminem oraz logiką - jeżeli regulamin się nie łączy z logiką, to tylko z logiką. Jestem pracowity i nigdy nie szukałem wymówek od powierzonych mi zadań. Staż na forum: Jest na profilu wszystko, wystarczy zajrzeć. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Patrz wyżej. PS. Nie cenzurowałem nazwy żadnej sieci, ponieważ są zamknięte albo niekatywne. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Jestem na NIE - staż na forum - 300 POSTÓW !!! - JA NIE ZNAM CIEBIE! + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Na NIE -staż -posty +Wiek -nie znam cię Odnośnik do komentarza
Użytkownik White2115 Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Na nie - staż - posty + wiek - nie znam cię Daj się poznać na forum oraz na serwerach Odnośnik do komentarza
Użytkownik mgrx_97 Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Na nie + wiek - staż - posty - nie kojarzę Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jestem jak na razie na NIE. - Brak kultury do wyższej administracji oraz do ubt, szczególnie udowodniłeś to w dziale redakcji. Wyśmiewając sie z pytań które zadałeś do Dusi. - Zbyt mało postów na forum. - Słaba aktywność na forum + Wiek Podsumowanie: Co tu dużo mówić niestety wielkim według mnie minusem jest twoja mizerna aktywność. Wybacz ale nieco ponad 7 postów, w półtora roku to bardzo słaby wynik. Dlatego moje zdanie jest takie że narazie nie widzę sensu. Aby dawać moderatora osobie, która ma tak niski poziom udziału w dyskursach forum. Dlatego jestem przeciw tej aplikacji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Na nie: - Brak kultury +wiek - Słaba aktywność - Mało osób Cię zna, sam nie wiem kim jesteś :p 1 Odnośnik do komentarza
Premium Fliper Opublikowano 3 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Na Nie - posty na forum - czas spędzony na forum - nie spełniasz wszystkich wymagań + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 - jak na 18 lat to jesteś dziecinny - zadymiarz na CB - kim ty w ogóle jesteś? - brak szacunku do administracji i UBT oczywiście że na NIE 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) PLUSY +/-kultura +wiek +podanie +spore doświadczenie +ortografia MINUSY -aktywność -użytkownicy cię nie znają -wymagania No i moim zdaniem właśnie największym minusem, który cię skreśla z rangi moderatora to twoja aktywność na forum, bo jest, ona naprawdę kiepska jakbyś nadrobił, wszystkie brakujące wymagania byłbym oczywiście na tak. Edytowane 3 Lipca 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 - 300 potów - nikt cie nie zna - kultura + wiek Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 -staż -posty +Wiek -nie znam cię Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 4 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na NIE Brak spełnionych wszystkich wymagań automatycznie powinien odrzucać takie podania. Z taką aktywnością na forum to raczej możesz zapomnieć o takiej randze. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 4 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na NIE -brak wymagań -aktywność -staż +podanie +wiek Daj się nam trochę poznać, nadrób wymagania wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 na nie -nie znam cie -brak 300 postow -aktywnosc Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 4 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na Nie - Nie spełniasz wymagań - Nie znam cię - Aktywność + Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Plusy: + wiek + chęci Minusy: - Zachowanie w stosunku do administracji i innych użytkowników - Dni online ( nie są tak ważnie ) - Staż na sieci Pół na pół: +/- Rozpoznawalność +/- Podanie Podsumowując nadrób wymagania i popracuj nad zachowaniem i napisz podanie ponownie Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 -brak wymagań -6.5h na forum, nie jesteś aktywnym użytkownikiem -prawie nigdzie się nie udzielasz, poza SB -niewielka znajomość wśród użytkowników +wiek +chęci +podanie, mimo że jest jednolite, to według mnie w miarę dobrze napisane Na nie, brak aktywności, rozpoznawalności. Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 12 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Na nie: - Kulturka +wiek - Słaba aktywność - Mała rozpoznawalność Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Na duże NIE Nie znamy cię praktycznie, nie udzielasz się,nie jesteś aktywny na forum, wymaganie podstawowe (aktywność) jest zerowa. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi