Użytkownik HazuT Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nick:HazuT Z jakiej rangi rezygnujesz?:Admin Only DD2 Powód rezygnacji:Zostaje tylko na Surfie nie ogarnę 2 serwerów i godzin. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 306respice Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 I gitara, jednego typa mniej, co olewa zgłoszenia na u@. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 To po co w ogóle chciałeś być adminem, nie rozumiem osób które zgłaszają się na ochotnika, a zaraz po kilku dniach mają nas w D. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 2 godziny temu, PawełSzmit napisał: To po co w ogóle chciałeś być adminem, nie rozumiem osób które zgłaszają się na ochotnika, a zaraz po kilku dniach mają nas w D. Nic nie olewam tylko chce się skupić na surfie mam prace życie prywatne nie wyrobie danej ilości godziny w ciągu tygodnia to mam kłamać ? a admina dostałem od kamilka który nawet podania nie przeczytał ? Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi