Użytkownik∙ skaza Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 15| 2006|12 lipiec 3. Kontakt: Forum|TS 4. Twój nick na serwerze: look 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Teraz mam dużo czasu więc tak 4-5h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem już adminem lecz ts się rozpadł 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ tak jak już pisałem mam dużo czasu i mogę go poświęcić w ten oto sposób siedząc na ts gadając z ludzi ogólnie poznawać się. Jestem miły jak się do czegoś zabiorę to na 100%. Jestem odpowiedzialny,kulturalny myślę że nadaję się na tą rangę Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 3 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @ Admin TeamSpeak proszę o wypowiedź. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 +/- wiek - zachowanie | Po zrezygnowaniu z admina discorda zepsułeś permisje rang +/- aktywność Na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Na nie: Jak siedziałes na ts'ie to prędzej tylko na afk'u, bo jak coś do Ciebie mówiłem, to brak odzewu. +/- aktywność +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 +wiek +/- aktywność + da się z nim pogadać Jak dla mnie na okres próbny Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 4 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na NIE +/- wiek -zjebał** mi dsc, po tym ci już nie ufam i masz ode mnie dużego minusa -brak aktywności na ts -podanie nie przekonuje Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Odrzucam ze względu na drobne wpadki. Posiedź z nami dłużej i czekam na następne podanie! Edytowane 4 Lipca 2021 przez PUB70 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi