Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Giorgio

mikiii1337.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick:TECHNICZNY JAK MIKI
Nick oskarżonego: @ Giorgio
IP/SID oskarżonego:STEAM_0:0:502032996
Data i czas zdarzenia: Teraz
Powód skargi: Prowokowanie + niereagowanie na gracza po czasie na trupie gdy jest zaplantowana paka
Opis sytuacji: Jestem w górnym trupie i jest paka zaplantowana . {Gram po stronie ct} Patrze i jest jeden osobnik przed trupem już dawno po czasie a admin wgl nie reaguje . Mam pretensje do niego to na steam wyzywa mnie od imbecyli. Zaraz ss wstawie. Oczywiście mi napisał, że miałem mu to zgłosić na U@ jak strzelałem się z osobnikiem z tego trupa. Oczywiście pocisnąłem mu tam, jedno słowo "pajacu". Druga sprawa, pisanie "pisz skargę na mnie" i wyzwanie mnie na steam jak wcześniej pisałem.I pisanie, że chce admina XDD. Weź na tym admina jakoś bardzo nie zależy więc ty tam płaczesz na ts'ie, że zaraz zrezygnujesz z admin dd2.

Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) 

20210703142554_1.thumb.jpg.b4959e255268c22e81bb7c6bf63b1415.jpg 20210703143307_1.thumb.jpg.944bff3d304400ccf6fddd6f16ed63a4.jpg
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) demko. Na poczatku mojej gry https://www29.zippyshare.com/v/7TVDTU97/file.html

EDIT: Jeszcze jedną skarge chyba tydzien temu pisałem co kamilek przyjał a żadnej decyzji nie dał. Tutaj daje link do niej i proszę @ Dusia Lub ktoś z czerwonych podjął decyzje w tej sprawie.

EDIT 2: Pisanie, że nic nie robisz i wgl? XDDDD weź człowieku jakieś dowody lub coś daj bo ośmieszasz się teraz. Napisałem jedynie fajnie, że admin nie "reaguje" a nie, że nic nie robi. Czytanie ze zrozumieniem

• Ha ha 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik∙

Jeśli chodzi o twoją skargę i twój powód czyli..  Prowokowanie + niereagowanie na gracza po czasie na trupie gdy jest zaplantowana paka

Zaplantowana paka więc, po co musi iść na site skoro ktoś tam jest  i pilnuje paki :p, może sobie latać po całej mapie... 

Gracz napisał mi na u@, że ktoś niby lata z aimem po mapie, to poszedłem sprawdzić , a ty po tym jak padłeś piszesz na chacie to fajnie, że admin nie reaguję, jak mam reagować skoro kogoś sprawdzam.  A ty piszesz, że nie robię nic kompletnie i wgl. Pisałem ci na chacie trzeba było napisać mi na u@, że stoi ktoś przed trupem, to może bym coś zrobił, a ty piszesz jak miałem napisać, skoro żyłem... To jest zaledwie 2 sekundy na napisanie takiej rzeczy...

Wiadomości, ze steama nie mają nic wspólnego do tego, to są nasze wiadomości prywatne, ale jak tam sobie chcesz..

że miałem mu to zgłosić na U@ jak strzelałem się z osobnikiem z tego trupa. Mogłeś zgłosić mi to po tym jak padłeś, albo zabiłeś, żebym wgl napisał na y@, że resp przed trupem jest do 1:15......

Mógłbym wstawić wycinek z gry, ale wykasował mi się, @ Dusia jak bym mógł cię prosić o wycinek z chatu z godziny około 14:20

• Gość zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Giorgio
  • Zasłużony

Skarg rozwiązanych przez kamilka nawet nie ruszam, tak samo jak wasze infantylne zaczepki. Co do samej akcji w górnym trupie. Gracz po stronie tt siedział praktycznie całą rundę przed górnym trupem. @ MIKI nie szukaj zaczepek na siłe, byłeś sam w górnym trupie i po jakimś czasie zauważyłeś gracza tt, wystarczyło poświęcić sekundę i zgłosić daną akcje adminowi, a @ Giorgio pewnie by zareagował. Dzieci szukają dram na siłe - inaczej tego nie można nazwać. Skargę odrzucam, skoro miki chce dołączyc do administracji dd2, wypadałoby dojść do konsensusu, czyż nie? Inaczej nie wróżę nic dobrego.

@ Giorgio Jesteś adminem serwera, godne reprezentowanie dd2 to podstawa!

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]