Premium mikiii1337. Opublikowano 3 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Twój nick:TECHNICZNY JAK MIKI Nick oskarżonego: @ Giorgio IP/SID oskarżonego:STEAM_0:0:502032996 Data i czas zdarzenia: Teraz Powód skargi: Prowokowanie + niereagowanie na gracza po czasie na trupie gdy jest zaplantowana paka Opis sytuacji: Jestem w górnym trupie i jest paka zaplantowana . {Gram po stronie ct} Patrze i jest jeden osobnik przed trupem już dawno po czasie a admin wgl nie reaguje . Mam pretensje do niego to na steam wyzywa mnie od imbecyli. Zaraz ss wstawie. Oczywiście mi napisał, że miałem mu to zgłosić na U@ jak strzelałem się z osobnikiem z tego trupa. Oczywiście pocisnąłem mu tam, jedno słowo "pajacu". Druga sprawa, pisanie "pisz skargę na mnie" i wyzwanie mnie na steam jak wcześniej pisałem.I pisanie, że chce admina XDD. Weź na tym admina jakoś bardzo nie zależy więc ty tam płaczesz na ts'ie, że zaraz zrezygnujesz z admin dd2. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) demko. Na poczatku mojej gry https://www29.zippyshare.com/v/7TVDTU97/file.html EDIT: Jeszcze jedną skarge chyba tydzien temu pisałem co kamilek przyjał a żadnej decyzji nie dał. Tutaj daje link do niej i proszę @ Dusia Lub ktoś z czerwonych podjął decyzje w tej sprawie. EDIT 2: Pisanie, że nic nie robisz i wgl? XDDDD weź człowieku jakieś dowody lub coś daj bo ośmieszasz się teraz. Napisałem jedynie fajnie, że admin nie "reaguje" a nie, że nic nie robi. Czytanie ze zrozumieniem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jeśli chodzi o twoją skargę i twój powód czyli.. Prowokowanie + niereagowanie na gracza po czasie na trupie gdy jest zaplantowana paka Zaplantowana paka więc, po co musi iść na site skoro ktoś tam jest i pilnuje paki :p, może sobie latać po całej mapie... Gracz napisał mi na u@, że ktoś niby lata z aimem po mapie, to poszedłem sprawdzić , a ty po tym jak padłeś piszesz na chacie to fajnie, że admin nie reaguję, jak mam reagować skoro kogoś sprawdzam. A ty piszesz, że nie robię nic kompletnie i wgl. Pisałem ci na chacie trzeba było napisać mi na u@, że stoi ktoś przed trupem, to może bym coś zrobił, a ty piszesz jak miałem napisać, skoro żyłem... To jest zaledwie 2 sekundy na napisanie takiej rzeczy... Wiadomości, ze steama nie mają nic wspólnego do tego, to są nasze wiadomości prywatne, ale jak tam sobie chcesz.. że miałem mu to zgłosić na U@ jak strzelałem się z osobnikiem z tego trupa. Mogłeś zgłosić mi to po tym jak padłeś, albo zabiłeś, żebym wgl napisał na y@, że resp przed trupem jest do 1:15...... Mógłbym wstawić wycinek z gry, ale wykasował mi się, @ Dusia jak bym mógł cię prosić o wycinek z chatu z godziny około 14:20 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Skarg rozwiązanych przez kamilka nawet nie ruszam, tak samo jak wasze infantylne zaczepki. Co do samej akcji w górnym trupie. Gracz po stronie tt siedział praktycznie całą rundę przed górnym trupem. @ MIKI nie szukaj zaczepek na siłe, byłeś sam w górnym trupie i po jakimś czasie zauważyłeś gracza tt, wystarczyło poświęcić sekundę i zgłosić daną akcje adminowi, a @ Giorgio pewnie by zareagował. Dzieci szukają dram na siłe - inaczej tego nie można nazwać. Skargę odrzucam, skoro miki chce dołączyc do administracji dd2, wypadałoby dojść do konsensusu, czyż nie? Inaczej nie wróżę nic dobrego. @ Giorgio Jesteś adminem serwera, godne reprezentowanie dd2 to podstawa! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi