Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Witajcie, w kolejnej odsłonie ''Pod Ostrzałem'' Dzisiejszym naszym gościem na celowniku jest @ wilq Jaka jest opinia o @ wilq ? •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i zapraszam do czytania Użytkownik 1 Bardzo dobry zarazem pracowity ziomek XD jestem bardzo za tym gościem haha , pozytywnie. Użytkownik 2 Myślę ze jest pracowity i jest na odpowiednim stanowisku. Swoje obowiązki na forum wykonuje celująco, ale niestety nic więcej na jego temat nie mogę powiedzieć, bo po prostu go nie znam. Użytkownik 3 No to głównie spoko chłop łatwo go zdenerwować,często mnie wkurza i nie chce mi dać przejechać się loncinem. Użytkownik 4 Generalnie nie znam go jakoś bliżej, nie spędzamy razem czasu i w sumie nawet nigdy nie rozmawialiśmy. Można powiedzieć, że kojarzę go jedynie z forum, gdzie wydaje się być osobą poukładaną, która wie jak się zachować i co należy do jego obowiązków. Negatywów jako takich nie mam, nigdy nie widziałem z nim żadnego problemu. Użytkownik 5 Spoko ziomek, dobry opiekun 5 vs 5. Jest pracowity, ogarnia dużo rzeczy, lubi czasem po upalać moto na żwirowni :widepeepoHappy: Użytkownik 6 Znam wilqa od paru tygodni ale wiem że jest pomocny nie zostawi cię jeśli ktoś będzie potrzebować pomocy. Jest również pochopny i w gorącej wodzie kąpany 9_9. Miły przyjazny jest spokojny do pewnego czasu jak go ktoś nie zdenerwuje ale tak ma każdy z nas. Lubi dużo jeździć i interesuje się motoryzacją i jest HONOROWY. Użytkownik 7 Fajny ziomuś pogada na ts"ie i spoko osoba z niego. Użytkownik 8 Jest ogarnięty i bardzo spokojny. Użytkownik 9 Mało o nim wiem ale wydaję się być ogarniętą osobą na te stanowisko a także na wiele więcej. Użytkownik 10 Ta osoba jest odpowiednia na swoje stanowisko i jest aktywna na forum a także ts. Użytkownik 11 Co do Wilczka Wydaje mi się, że jest totalnym kozakiem, skoro pamięta taką osobę jak ja. Jak pełnilem tu funkcję to nigdy nie widziałem żadnych niedokonałosci ani kłopotów z jego rąk. Ostatnio często widuję go na tsie z kamilkiem <- Nie wiem co oni tam robią. Pozdrawiam Kozaka, nie bądź jak inni, bądź NIETYPOWY. ESa! 7 1 ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 witam Co mogę powiedzieć zaje***ta serija @ Mr.Darkness oby tak dalej. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Fajne odpowiedzi. A ty się tak srałeś @ wilq 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Fajna pracka. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Następnym razem nie zawracaj innym głowy, skoro w etapie końcowym nie wstawiasz danej wypowiedzi. Słabiutko 1 1 Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 3 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Dobrze się czyta takie treści, czekam na więcej 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Dobra praca 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Dobra robota. Rób tak jak robisz. + zostawiam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 4 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Spoko praca. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 spoko 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 5 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dobra robota Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dobra robota, fajnie się to czytało 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi