Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Paweł Szmit

Paweł Szmit

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

1. Imię: Paweł
2. Wiek: 21
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4 godzinki :)
4. Co chciałbyś zmienić: Na razie nie widzę, żeby było coś zmieniać, wszystko jest jak należy, no może po za chatboxem, czasami wpadają ludzie nieogarnięci, spamują, wyzywają itp.
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc ekipie moderacyjnej, widzę że mało jest moderatorów dlatego myślę, że każda para rąk się przyda. :)
6. Dlaczego akurat ty: Byłem moderatorem przez rok na poprzedniej sieci, wiem co to za odpowiedzialność i znam się na rzeczach.
7. Staż na forum: 25 października 2020
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, jak pisałem, byłem.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik∙

Na nie:

+wiek

- podanie, bardzo mało przekonujące

- spędzony czas na forum, trzeba mieć 10 dni, a masz 15h.

• Premium
Premium

Na nie

-Masz redaktora narazie się na nim skup a nie się ciśniesz już odrazu na moda

-spedzony czas na forum :D trzeba 10 dni mieć ty masz ledwie 15 h

+wiek

-Podanie jakoś nie przekonujące

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Sponsor
SPONSOR

Na NIE

Podanie to chyba jakieś jaja, brak wymaganego czasu poświęconego na forum. Nie masz nawet planów na to co byś robił w tej moderacji. A z takim podaniem to bym Cię nawet na admina nie przyjął.

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Torfowisko

Na NIE

+Wiek

-podanie 

-staż 

Chyba se jaja typie robisz xD

• Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Na Nie

- Wymagania

- Obecność

- PODANIE

-/+ Za bardzo kolorowy (chyba ci zależy na tych rangach co?)

• Super 1
  • Ha ha 1

40eb3682158a05e2_zoom.gif.f091f572f65c527fdfa7f60402ed40d9.gif

????

• Donator
DONATOR

Brałeś urlop na admina żeby złożyć podanie na redaktora, za dużo masz rang - narzekasz że nie masz czasu na ogarnianie ich wszystkich a tu proszę, kolejny kolorek do kolekcji. Nie traktuj tego w ten sposób, nie odczuwam z Twojej strony chęci rozwoju forum, tylko chęć zebrania jak najwięcej rang funkcyjnych aby podbić sobie ego i pokazać co Ty nie potrafisz, i jaki to nie jesteś ważny. Podobna do Kibica sytuacja. Pokaż aktywność chociaż w dziale redakcyjnym to Ci uwierzę że nie zbierasz tylko kolorków. W podaniu o rangę jest jak z aplikacją o przyjęcie do pracy, ma ono przekonać pracodawcę (w tym wypadku administrację forum) do przyjęcia Cię na stanowisko, nie przekonałeś mnie ani jednym argumentem do swojej osoby. Napisane tak aby coś było - na dwójkę z minusem. Na serwerze używasz y@ do pogaduszek, jesteś leniwy prosząc Oro o rozpiskę demka... Ja bym nie chciał pracować z taką osobą, która odkłada coś na później bądź zleca to komuś innemu. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Na nie

-zajmij sie obecnymi rangami..

-te podanie to jakis zart chyba

-kolejny nie spełnia wymagań.....:man_facepalming:

• WTF 1

olokorawawa.gif

• Zasłużony

Kolejny co leci na kolorki..

23 Czerwiec odebranie rangi Admina DD2#1 - https://strefaskilla.pl/temat/31775-ranga-paweł-szmit/

28 Czerwiec Urlop, bo nie masz czasu (rozumiem, że może być cięższy okres w życiu, rzeczy na które nie mamy wpływu) do 5 Lipca - https://strefaskilla.pl/temat/31937-urlop/

1 Lipiec odebranie rangi Redaktora - https://strefaskilla.pl/temat/32070-ranga-pawełszmit/

2 dni później składasz podanie na Moderatora będąc dalej na Urlopie, żarty xD

Nie dość, że podanie na bardzo niskim poziomie jak na starania na Moderatora i jak na REDAKTORA.
"Mało moderatorów" to nie jest mocny argument.

Cytat

4. Co chciałbyś zmienić: Na razie nie widzę, żeby było coś zmieniać, wszystko jest jak należy, no może po za chatboxem, czasami wpadają ludzie nieogarnięci, spamują, wyzywają itp.

To tylko pokazuje, że jedynie byś świecił kolorkiem i nic nie robił, poza zamykaniem tematów. Na forum do ogarnięcia jest dużo, bardzo dużo.

Skoro lubisz się czepiać innych, że nie spełniają wymagań, mimo że sam owe złożyłeś (lekka hipokryzja), to też się trochę poczepiam:

• 10 dni online - U Ciebie tego nie ma
  • Rozpoznawalność oraz aktywność - Tego również u Ciebie nie widać

Wykaż się na obecnych rangach, potem się staraj na Moderatora, za jakiś czas. Na nie

Edytowane przez Depresja
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Na nie 

-staż

- nikt cie nie zna

- podanie 

• Ha ha 1
  • VIP
VIP

Jestem na NIE

-brak wymagań

-staż mały 

-podanie słabo napisane, nic nie przekonywujące

+wiek

+chęci

Daj się nam trochę poznać, nadrób wymagania i wtedy będę na tak :)

• Premium
Premium

Na Nie

- słabo napisane podanie

- godziny na forum

+ wiek 

• Lubię to! 1
  • Moderator
Moderator

Plusy:

+ chęci do pracy

+ wiek

Minusy:

- Dni online ( nie są tak ważne ) 

- Podanie ( Trochę krótkie jak na moda )

- Staż na sieci 

Pół na pół:

+/- Rozpoznawalność

Podsumowując nadrób wymagania i napisz podanie ponownie

• Lubię to! 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Zasłużony

Składając podanie na moderatora powinieneś zaciekawić osoby z forum swoją treścią, w tym przypadku tak nie jest. Podanie krótkie i mało rozbudowane, brak jakichkolwiek argumentów przemawiających na twoją korzyść. Posiadasz już admina jak i redaktora, pokaż innym, że radzisz sobie na aktualnych rangach, a po jakimś czasie znowu spróbuj. Na razie jestem na nie. Pozdrowionka

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

-niecałe 17h na forum, na 10 dni wymaganych

-dopiero odebrałeś rangę redaktora, pokaż że na niej się nadasz

-podanie ani trochę nie przekonuje

-brak pomysłów na jakiekolwiek zmiany

+chęci

+wiek

Jestem na nie, to nie jest moment na pisanie kolejnych podań, gdy na redaktora dopiero zostałeś przyjęty, brak wymagań.

• Użytkownik

- Wymagania
- W redakcji jedynie "Fakt na dziś", więc świetna robota :kekw:
- Podanie pisane "na kolanie", bez żadnego namysłu, nie jest przekonujące w żadnym stopniu.
- Nie ma aż tyle do roboty i we 3 na spokojnie wyrabiamy.
- Reakcje "HaHa" w wypowiedziach pod podaniem tylko pokazują, że masz jakieś problemy z krytyką i nie potrafisz jej do siebie przyjąć.
- Brak znajomości regulaminu, gdzie sam w podaniu piszesz "wszystko jest jak należy, no może po za chatboxem, czasami wpadają ludzie nieogarnięci, spamują, wyzywają itp." 
PS: poza*

image.png.fec8f324e7ba9f935c8ed9da1c909cb1.png
- Zbędne prowokacje 
image.png.6d0347ac4c3de2c1d0e427f11eaa3525.png

Oczywiście jestem na wielkie nie.

• Lubię to! 3
  • Super 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik∙

- prowokujesz na CB 

- podanie dramat

- doświadczenie imo niewiarygodne, daj jakieś dowody na to że jakakolwiek sieć Cię wzięła na moderatora…

Ja jestem na nie 

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

Rozmowa na PW w 100% wystarcza mi do podjęcia decyzji, która brzmi tak, ze ten użytkownik na tym forum nie powinien mieć ŻADNEJ rangi. Więc podanie na NIE;

• Pomimo tego, że chłopak niby ma 21 lat, to zachowuje się jak typowy dzieciach z granic 12-15 (coś jak mój młodszy brat) - jest wybuchowy, nie umie powstrzymywać emocji w ważnych sprawach, nie potrafi przyjąć konsekwencji na klatę, szuka obejście w wielu niewygodnych sytuacjach, brak umiejętności przekazywania swoich myśli i więcej problemów tego typu.
  • Typowe lecenie na kolory i niewywiązywanie się ze swoich obowiążków. Dobrym przykładem jest ostatnia skarga, w której jak lew zapierał się, że wszystko zrobił doskonale, a kiedy przyszło co do czego to sytuacja go przerosła, zaczął rozpaczać na CB jakim to złym adminem nie jest i aby zawiesić mu flagi. Raczej słabe to trochę, na moderatorze też będzie tak narzekał i prosił aby go zdjąć, bo On już nie chce ludzi warnować? 
Co chciałbyś zmienić: Na razie nie widzę, żeby było coś zmieniać
  • Brak chęci albo brak pomysłów na ulepszenia to w sumie gwóźdź do trumny w takich podaniach. Jeżeli ktoś nie chce niczego zmienić, to równie dobrze jak się go nie weźmie, to nic się nie zmieni - efekt jest taki sam z nim na randze, jak i bez niego, więc nie ma sensu go dobierać do ekipy, skoro można wybrać kogoś, kto coś wnosi. Masło maślane, wiem. W sumie mógłbym jeszcze coś napisać, ale mieszczę się w minimalnym limicie, więc sobie oszczędzę. 
  • Lubię to! 4

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

Na początku nie miałem zamiaru się wypowiadać w żadnym podaniu, jednak Twoje poczynanie i informacje, które do mnie gdzieś tam doszły wywarły na mnie takie wrażenie, że nie potrafię się powstrzymać jak Ty przed oskarżaniem każdego kto się z Tobą nie zgadza o homofobie.

Na początek samo podanko:

Q8MSmlt.png

Już x osób wyżej zwróciło uwagę, że jest napisane na odpierdol jako samo w sobie podanie na Moderatora. Warto jednak zwrócić kto napisał takie marne podanie, a mianowicie:

5oXPBcn.png

Trochę wstyd, że użytkownik z rangą Redaktora nie potrafi napisać jakiegokolwiek wartościowego i ładnego podania - ładne =/= napierdolenie miliona kolorów + justowanie. Zresztą wypowiedzi w podaniach innych konkurentów wyglądają równie miernie:

z6Zhw6t.png

PRmifjE.png

"Wstyd, żenada, kompromitacja, hańba, frajerstwo..." <- jakby ktoś nie wiedział to jest cytat z okładki Faktu(chyba). Na szybko przejrzałem Twoje wypowiedzi w innych podaniach i no... Nawet nie ma co przeklejać, bo będzie to samo. No cóż, poziom redakcji widocznie tutaj jest na poziomie zwykłego użytkownika, który zarejestrował się jedynie po to by napisać odwołanie od bana - jeszcze w tytule zostawiając [NICK].

Jako Redaktor nie zauważyłem na Twoim profilu byś robił coś "swojego" i w żaden sposób się nie wyróżniasz w tematach które tworzysz lub w których odpowiadasz. Bardzo fajnie, że uzupełniasz forum treścią, ale no... Już wyżej napisałem jaka to jest treść. Z tego co widzę ranga Redaktora nawet nie jest Ci potrzebna, ponieważ to co robisz możesz robić spokojnie jako zwykły użytkownik - nawet ostatnio kilka użytkowniczek wykazało się bardziej niż redakcja, która ma przyzwolenie na plagiatowanie.

Dobrze, odbiegłem lekko od tematu Moderatora, wracamy. W podaniu napisałeś coś takiego:

"4. Co chciałbyś zmienić: Na razie nie widzę, żeby było coś zmieniać, wszystko jest jak należy, no może po za chatboxem, czasami wpadają ludzie nieogarnięci, spamują, wyzywają itp."

Patrząc na to co pisałem o Twojej pracy jako Redaktor, to się nawet nie dziwie odpowiedzią. Po prostu jedynie co chcesz to nowy kolorek na profilu - co nie jest niczym złym, o ile to nie rangi funkcyjne - z dodatkową mocą, by móc temperować użytkowników, którzy się z Tobą nie zgadzają = czyli tzw. przez Ciebie "homofobów". Jeżeli to jest jedyna Twoja motywacja i Twoją największą ambicją jest powielanie schematów i zamykanie tematów... To słabo.

Dalej:

"5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc ekipie moderacyjnej, widzę że mało jest moderatorów dlatego myślę, że każda para rąk się przyda. "

Wow, najbardziej sztampowa odpowiedź ze wszystkich jakie widziałem przez x lat będąc na forach. To tyle, nie mam co się nad tym rozwodzić bardziej - nudny i sztampowy powód.

O to jest ciekawe:

"6. Dlaczego akurat ty: Byłem moderatorem przez rok na poprzedniej sieci, wiem co to za odpowiedzialność i znam się na rzeczach."

Pomijał składnie, bo już zwróciłem na to uwagę kilka razy wyżej. Nie przekonuje mnie ta Twoja odpowiedzialność patrząc na Twoje bezpodstawne oskarżanie użytkowników o homofobie. Dodatkowo nie przekonuje mnie to do końca patrząc na zamieszczane przez Ciebie publiczne, słowo klucz "publiczne", posty na Twitterze. Wiem czym jest Twiter i wiem, że to wylęgarnia największego ścieku w Internecie #teamReddit, co nie zmienia faktu, że warto brać pod uwagę, że to publiczne medium i warto dodatkowo uważać na zamieszczane treści - szczególnie kiedy masz zamiar pełnić jakąś rangę reprezentacyjną. Same gówniane posty typu "strzelanie do katolików" czy inne, które zachęcające do nienawiści to tam pół biedy, ponieważ możesz być trollem. Jednak zamieszczanie publicznie jak się masturbujesz... Gościu, to jest słabe w chuj. Na jakiś badoo, tinderach czy innych stronach/aplikacjach randkowych, to może jest akceptowalne, ale kurwa Twitter? I Ty po wrzucaniu takich treści chcesz reprezentować forum w jakikolwiek sposób? Przecież prędzej czy później - na szczęście ktoś to zrobił wcześniej - to by wyszło i by były z tego o wiele większe dymy. Nawet nie próbuj się tłumaczyć, że to Twój prywatny Twitter, bo to jest wszystko odkryte i każdy to może zobaczyć. Trzeba uważać na to co się robi w sieci.

Podsumowanie:

Nie jesteś ambitny, nie masz żadnego celu, nie chcesz pomóc tylko chcesz mieć narzędzia do pomocy, odbierasz odmienne zdanie jako atak, nie boisz się używać terminu "homofob", targają Tobą emocje itp. Nie.

• Lubię to! 5
  • Wow! 1

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]