Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Paweł Szmit

RockEgg21

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: RockEgg21
Nick oskarżonego: admin DD#1, prawdopodobnie to niejaki "Paweł Szmit", co sugeruje jego dalsza dyskusja ze mną.
IP/SID oskarżonego: brak
Data i czas zdarzenia: 04.07.21 17:25 
Powód skargi: idiotyczny kick 2 gracza w tabeli pod koniec rundy, za rzekome przebywanie przed górnym trupem po 1:15

Opis sytuacji: Jak można zobaczyć na załączonym demku byłem w dolnym trupie od dłuższego czasu, mimo to admin wyrzucił mnie z gry z powyższego powodu. Oczywiście bezzasadnie i niezgodnie z regulaminem. Nie jestem bucem, zdarzali się admini wcześniej, którzy potrafili wyrzucić mnie z gry przypadkiem, przez pomyłkę, ale później potrafili napisać/powiedzieć jedno magicznie słowo "przepraszam". Tutaj nie dość, że admin znów "znalazł admina w czipsach", ponieważ nie zna podstaw regulaminu, to jeszcze jest na tyle bezczelnym i niekulturalnym człowiekiem, który do innych graczy podchodzi bez żadnego szacunku, że pomimo ewidentnego złego zachowania nawrzucał mi jak jakiś gówniarz przed szkołą... nie wiem co taka osoba sobą reprezentuje, ale z pewnością do poziomu administrowania serwerem to daleka jeszcze droga przed tym Panem. Rozumiem, że na serwerze są braki w adminach, widzę to, ale z całym szacunkiem, grają tutaj też ludzie dorośli, wykształceni i znający swoje prawa na tyle, aby nie pozwolić wejść sobie na głowę i marnować 20 min gry, czasu życiowego i energii po to, by później tak zostać potraktowanym - "bo ktoś może". 

Poniżej dyskusja z say text:

Cytat

(GRACZ) RockEgg21 : JAKI GORNY PO CZASIE, JAJA SOBIE ROBISZ?
VIP [Master Guardian II] *DEAD* RockEgg21 :  gorny nie jest 1:!5, tylko przed trupem
VIP [Master Guardian II] *DEAD* RockEgg21 :  naucz sie regulaminu
VIP [Silver Elite] *DEAD* Paweł Szmit :  sam sie naucz i nie pyskuj
VIP [Master Guardian II] *DEAD* RockEgg21 :  o trivor jest, to zaraz poleci skarga, bo jaja sobie ktos robi, demo tez wrzuce gdzie bylem i kiedy
VIP [Master Guardian II] RockEgg21 :  demo zaraz na forum leci i zobaczymy kto ma racje
VIP [Silver Elite] Paweł Szmit :  a zgłaszaj sobie
VIP [Silver Elite] Paweł Szmit :  o kicka
VIP [Master Guardian II] RockEgg21 :  ok
VIP [Silver Elite] Paweł Szmit :  daremny jesteś

Na demku akacja zaczyna się 17:00, kick poleciał około 17:25.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

https://www87.zippyshare.com/v/13A7Qac7/file.html

Ps. Reakcja na ten post admina pokazuje jego stosunek do graczy na serwerze, nie mam żadnych dodatkowych pytań, tutaj postawa mówi sama za siebie.

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

sygna2.png

• Premium
Premium

Potwierdzam co użytkownik @ RockEgg21 napisał. Admin w ogóle nie zna regulaminu i gdy prowadzi dyskusje z jakimś graczem to zamiast pisać na zwykłym say to piszę na tym y@ i to strasznie przeszkadza.

Chyba @ Dumbik  jeszcze napisał pod jego podaniem na moda, że prosi @ OroKoroner o rozpisywanie mu demka bo on nie umie lub nie chce mu się. Nie wiem czy to prawda niech oro sam to potwierdzi czy tak było czy nie. Przypominam, że był na urlopie tylko po to żeby napisać poadnie na redaktora? Dziwne

@ PawełSzmit Haha dopiec bo mnie usunąłem ze steam. Wypowiedziałem, się co o tobie myśle w tej skardze a ty już, że chce ci dopiec bo usunąłeś mnie ze steam XD. Piszesz na admin say w górnym do 1:15 a nie przed górnym. To wielka różnica jest koleżko

• Lubię to! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Stały Bywalec

Po pierwsze regulamin znam, a po drugie w regulaminie "Jasno pisze, że RESP TT 1:30, a przed górnym trupem do 1:15" Co do @ OroKoroner w żartach to napisałem, po czym pózniej przejrzałem demko i rozpisałem go, jakbyś nie zauważył. @ MIKI nie wiem dlaczego, chcesz mi dopiec, bo co usunąłem Ciebie ze znajomych ze STEAM? Czy co? Co do gracza skarga o "kick" serio? Zostawiam to @ Trivor i @ Dusia jedyni rzetelni administratorzy na tej sieci chyba :D @ niktważny proszę o zamknięcie tematu do czasu wypowiedzenia się wyższej administracji.

Edytowane przez PawełSzmit

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik
1 minutę temu, PawełSzmit napisał:

Po pierwsze regulamin znam, a po drugie w regulaminie "Jasno pisze, że RESP TT 1:30, a przed górnym trupem do 1:15" Co do @ OroKoroner w żartach to napisałem, po czym pózniej przejrzałem demko i rozpisałem go, jakbyś nie zauważył. @ MIKI nie wiem dlaczego, chcesz mi dopiec, bo co usunąłem Ciebie ze znajomych ze STEAM? Czy co? Co do gracza skarga o "kick" serio? Zostawiam to @ Trivor i @ Dusia jedyni rzetelni administratorzy na tej sieci chyba :D

Po pierwsze nie znasz, co pokazuje powyższe demo i Twoja postawa na reakcje gracza, który zna go lepiej od Ciebie.

Po drugie to - "jest napisane".

Po trzecie to od ustalania kogoś kompetencji i rzetelności są osoby, które swoje w cs przesiedziały, nie amatorzy Twojego pokroju, którzy nie znają podstaw, a w samej grze nic nie potrafią osiągnąć prócz środka tabeli.

• Lubię to! 1

sygna2.png

• Użytkownik

Dzięki wielkie za pomoc @71. :cheers3:

• Ha ha 1

sygna2.png

• Użytkownik

Temat raczej został wyczerpany i sytuacja wyjaśniona przez @ 71. , więc temat zamykam i czekamy na decyzję Administracji w sprawie zachowania Admina.

@ Właściciel @ Head Admin @ Administrator @ Junior Admin  @ Junior Admin T

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Gość zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Paweł Szmit
  • Smerf.LaLuś zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Po przeanalizowaniu nagrania, kick nie powinien mieć miejsca. Z racji tego, że to małe przewinienie, tym razem skończy się na upomnieniu słownym. @ PawełSzmit na twoim miejscu przeczytałbym regulamin raz jeszcze, tym razem bardzo dokładnie. Skargę przyjmuję!

https://strefaskilla.pl/temat/27851-dd2-1-regulamin/

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]