Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 1. Imię: ola 2. Wiek: 21 (22 w tym roku) 3. Kontakt: steam, forum, ts3 4. Twój nick na serwerze: ola 5. Ile czasu spędzasz na TS3: kilka godzin dziennie (kiedy akurat moge wejsc) 6. Twoje doświadczenie z TS3: bylam juz adminem na tsie na innej sieci 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: jestem bardzo czesto na tsie, zwykle po kilka godzin i mysle, ze moglabym sie przydac gdyby byl jakis problem xd 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na tak + Miała admina + wiek + sporo siedzi na ts bo sam ją widzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na tak + miła + wiek + sporo siedzi na ts bo sam ją widzę 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 4 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 No to TAK +miła i sympatyczna +wiek +aktywna +Doświadczona w tym co robi 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 4 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na tak + wiek + aktywność + miła + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 4 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na tak +miła (nie dla mnie ) +doświadczenie +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 4 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na Tak + Wiek + Doświadczenie + Przyda się pomoc na ts3 + Może mi dasz rangi jak będę potrzebował + Chęci + Wierzę że da rade sobie wykonywaniu obowiązków Powodzenia i Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na tak: + Wiek + Aktywna + Znana @ Ola ;> 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na tak + znana + adminka DD2 + miła i sympatyczna Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Witamy w zespole! Miło będzie nam gościć płeć przeciwną z uwagi na to, że większość to mężczyźni i często gęsto decyzje są podejmowane prosto po męsku Mam nadzieję, że sama Twoja obecność też wpłynie tutaj pozytywnie na całą strukturę jeżeli chodzi o skład TS3! Odezwij się do mnie na priv po rangę Edytowane 4 Lipca 2021 przez PUB70 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi