Użytkownik Kapi Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 UBT 1.6 czy UBT CS GO: UBT CS:GO Nick: Kapi4733 Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 25.09.2003 SID: STEAM_0:1:526987646 Znajomość AMXX*(1-10):0/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:4/5 h Opisz siebie: Siemka jestem Kacper mam 17 lat i uczęszczam do I klasy szkoły średniej. Interesuje się motoryzacją jak i komputerami. Moim hobby jest łowienie ryb. A w wolnym czasie lubie sobie polatać moim 2t heh. Dlaczego akurat Ty?: Myślę że nikt nie będzie żałował jeśli zostanę przyjęty bo zawsze robię to co mam zrobić do końca. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Z SB tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10 Kontakt:Kontakt: Forum/ Discord Kapi#3333/ Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199014241021/ Pozdrawiam całą administracje strefy i życzę miłego dzionka/nocki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na nie: - Nikt cie nie zna +wiek - podanie - staż posiedź trochę więcej na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na nie - nikt cie nie zna +wiek - AMXX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Minusy: - Staż na forum - Rozpoznawalność - Podanie - Aktywność na forum Plusy: + Wiek Niewiadome: +/- Doświadczenie Podsumowując, jestem na nie. Nabij trochę aktywności na forum i daj się poznać. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Fliper Opublikowano 4 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na Nie - posty - czas spędzony na forum - nikt cię nie zna + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 5 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Masz puste konto na forum i podanie jest mało rozbudowane. Kilkakrotnie też widziałem Cię na Mirage #2 i łatwo cię wyprowadzić z równowagi. Nadrób aktywnością na forum, głosuj na serwery, popracuj nad kontrolowaniem emocji i złóż na nowo SOLIDNE podanie to będziemy mogli rozmawiać dalej. (głosować na serwery możesz co 24h) Podanie odrzucam, jeśli Ci zależy to wiesz nad czym pracować. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 5 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi