Użytkownik∙ JAKIS_KURWA_TYP Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) Cześć, chciałbym przedstawić wam swoją twórczość, którą chciałbym cały czas kontynuować i zaciekawić wi ększość osób do czytania tej serii. Seria kinomaniak polega na tym, że będę opisywał cały film od a do z, czyli typowa recenzja filmu, ale oprawiona graficznie i wykonana schludnie, dzisiejszym faworytem będzie pierwsza część Szybkich i Wściekłych. Wydaje mi się, że każdy zna ten film bolec, dlatego chciałem od niego zacząć, bo wiem, że jest tutaj dużo miłośników tej poszczególnej serii filmowej. Jeżeli macie jakiekolwiek propozycje co do tej serii piszcie posty oraz chciałbym od was usłyszeć jaki chcielibyście zobaczyć następny film a postaram się to wykonać! Zapraszam do czytania Kinomaniaka #0.5! Spoiler ( Oprawa graficzna: Ja ) ( Źródło z którego szukałem daty i tak dalej: https://pl.wikipedia.org/wiki/Szybcy_i_wściekli ) Edytowane 6 Lipca 2021 przez .tf.dzuk3son 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Pog praca ja pomagałem 1 Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 6 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Filmu nie lubię ale przyjemny dla oka temat 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Killua Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 O chłopie ależ prace odwalił 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nie chce mi się szukać jak potrzeba to tą pracę znajdę 100% copy paste może pare rzeczy zmienił. Słabe to 1 ???? Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Fajnie się czytało 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ JAKIS_KURWA_TYP Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) 26 minut temu, Mr.Darkness napisał: Nie chce mi się szukać jak potrzeba to tą pracę znajdę 100% copy paste może pare rzeczy zmienił. Słabe to Jeżeli wypowiadasz taki argument, to lepiej zarzuć dowodem? Edytowane 6 Lipca 2021 przez .tf.dzuk3son Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi