Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam! Mam nową grę pt. "Co sądzisz o?" jest to gra, w której piszemy co sądzimy na dany temat, pierwsza osoba która odpisze musi napisać w poście kolejne pytanie "Co sądzisz o" więc skoro już zacząłem to: Co sądzisz o nowym filmie z serii "Obecność" ? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Po zwiastunie mnie mega przeraża, nie lubię tego typu filmów i na pewno nie chciałabym iść na to do kina. Co sądzisz o: Powrocie Tuska do Polskiej polityki? 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Dobra skoro nie ma chętnych do odpowiedzi, to ja odpowiem. Co sądze o Tusku? Hmm nie znam go za dobrze, co prawda był w mojej rodzinnej miejscowości, ale do rzeczy. Uważam, że fajnie, że powrócił do polityki przynajmniej ktoś sprzeciwi się Prawicy, która od 6 lat niszczy nasze państwo, mam nadzieję że pomoże opozycji jakoś wygrać w przyszłych wyborach. Co sądzisz o naszej sieci StrefaSkilla.pl? Edytowane 19 Lipca 2021 przez PawełSzmit Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 19.07.2021 o 17:48, PawełSzmit napisał: Co sądzisz o naszej sieci StrefaSkilla.pl? Jedna z największych sieci na naszej scenie. Współpraca z innymi na komunikatywnym poziomie, zmieniłbym nieco podejście innych osób na forum. W dużym skrócie, co sądzisz o wczorajszej gali FAME MMA 11? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W sumie to ze trzy może ciekawsze, a reszta taka sobie. Na pewno plus za to, że transmisja się nie zacinała jak poprzednio. XDDD Co sądzisz o SQUID GAME? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Jestem na 6 odcinku, jednak mogę stwierdzić, że serial ma swój klimat. Oczywiście nie każdemu może on "podejść". Jest trochę brutalny, a zarazem interesujący i wciąga z każdym odcinkiem. Można powiedzieć, że to takie "battle royale" z różnymi zabawami z dzieciństwa. Ogólnie bardzo mnie wciągnął i myślę, że warto obejrzeć dla rozrywki. Co sądzisz pierwszych restauracjach tylko dla osób zaszczepionych? ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Woodpecker Opublikowano 8 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Trudno powiedzieć, z jednej strony osoby zaszczepione będą mogły czuć się "bezpieczniej" w takiej przestrzeni, z drugiej zaś strony prowadzi to do segregacji sanitarnej. Z ekonomicznego punktu widzenia, takie zabiegi pozwolą restauracjom działać bez większych problemów, ale czy poziom przychodu pozostanie podobny do tego sprzed pandemii - zapewne nie, skoro niecałe 46% społeczeństwa jest w pełni zaszczepione. Potrzeba czasu i badań, aby po czasie stwierdzić czy ten pomysł był dobrym posunięciem czy debilnym. Co sądzisz o informacji, która padła w środę a mianowicie o podniesieniu stóp procentowych? Edytowane 8 Października 2021 przez Woodpecker Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi