Zasłużony D3M0N Opublikowano 8 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 1. Twój nick: Depresja 2. Co chcesz zmienić: Chcę byście dodali dźwięk przy wiadomości na u@ 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dla ułatwienia odczytywania wiadomości, nie będzie niejasności, że admin nie odczytał, a ktoś coś pisał. Dźwięk słychać nawet jak się zminimalizuje CSa więc jak jesteś afk i robisz coś innego na kompie jesteś w stanie wiedzieć, że ktoś coś zgłaszał 4. Link do pluginu (opcjonalnie): https://megawrzuta.pl/download/860b1d5e19331bc62485b1f56c52440d.html Samo .sma, Kompilatory macie 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Lol, ale przecież mamy to, pojawia się dzwięk i zielony kolor jak jakiś gracz to nas pisze na u@ jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 49 minut temu, PawełSzmit napisał: Lol, ale przecież mamy to, pojawia się dzwięk i zielony kolor jak jakiś gracz to nas pisze na u@ jestem na NIE Siedziałem dziś trochę na serwerze i ani razu nie usłyszałem dźwięku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Ten dźwięk raz jest raz nie ma. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 8 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Też jestem za, nie ma żadnego dźwięku, przynajmniej nigdy nie słyszałem Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dziś w nocy usłyszałem ten dźwięk Nie wiem od czego to zależy, ale fajnie jak by się nie "bugował" i był zawsze Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Sprawdzcie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi