Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Czym interesujecie się, gdzie pracujecie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainteresowań jest dość dużo, aktualnie przeważają -informatyka -mechanika -dj'ka -motoryzacja (moto/qad) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cutie Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Moje zainteresowania: -Stolarstwo -Muzyka -Sport -Trochę motoryzacją Aktualnie pracuje jako Stolarz. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 zainteresowania to siatkowka a troche bardziej to gry komputerowe xd pracuje w maku, a od sierpnia jako manager 8) 2 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 8 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Pracuje Na Ochronie Mieszkaniowe 24/48 ,24/24 . Moje Hobby to podróżowanie po świecie i po Polsce , Rowery , Basen , i Gry Komputerowe i dużo inne . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainteresowania brak i nie pracuje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mgrx_97 Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainteresowania : Piłka Nożna , Tatuaże , Muzyka ,Gry Komputerowe Praca : Lakiernik Artykułów Meblowych 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainteresowania: geografia, muzyka, przyroda, języki świata, wieżowce, polityka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Motoryzacja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 a co książke piszesz ? ;d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shitsurui Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Interesuję się motoryzacją, ogrodnictwem, komputerami, grami. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 8 Lipca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Pracuje jako: Handlarz Częściami samochodowymi Zainteresowań dużo ale nie chce mi się wymieniać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Nie mam pracy sport Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainteresowania : Siatkówka, sporty walki, tatuaże Praca : Kucharz ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi