Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: CS GO Nick: Pigułsonuwerpeek Imię: Grześ Wiek (dokłada data): 22 SID: STEAM_0:1:166894 Znajomość AMXX*(1-10):9-10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem aktywny prawie cały czas na forum Opisz siebie: Maj nejm is Grzeniu jestem miły,uprzejmy,pomocny i szczery nie jestem człowiekiem który zaczepia i nie szukam tego na siłę staram się być dobrym człowiekiem a to wszystko jest do czasu dopóki ktoś mnie nie zaczepia mam duży dystans do siebie szybko nawiązuje kontakt z ludzmi interesuje się siłownią w wolnym czasie lubię posłuchać muzyki,pobiegać,pograć w komputer. Dlaczego akurat Ty?: Część użytkowników tego forum mnie zna druga część mnie dopiero pozna postanowiłem wrócić do tego forum ponieważ to było moje pierwsze forum i jest tu jakiś taki styl i klimat który przyciąga i nie da się o tym zapomnieć po dłuższym przemyśleniu chciałbym kontynuować swoją pracę właśnie tutaj na tym forum do końca konto też mam przez dłuższy czas działam sobie w ubt gdyż kiedyś sam latałem odpalony bawiłem się tym ale to wszystko było do czasu postanowiłem skończyć z tym i zająć się walką z takimi graczami pomagać w banowaniu graczy którzy nie grają czysto i psują w taki sposób grę innym posiadałem tutaj rangę ubt popełniłem dwa błędy na tej randze pózniej zrezygnowałem z tej rangi człowiek popełnia czasem błędy i zarazem się na nich uczy więc wniosek jest taki że takiej sytuacji już nie będzie jeśli chodzi o rozpisywanie demek robię to z pełnym zaangażowaniem i przede wszystkim jestem osobą która jest obiektywna i sprawiedliwa żeby nikt na tym nie ucierpiał i nie był pokrzywdzony postanowiłem wrócić właśnie do was i działać już do końca na tym forum sumiennie i rzetelnie mam nadzieje że dostanę drugą szansę lecz to już zależy od was Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Miałem Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:9 Kontakt:fb,steam,forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Myśle, że jeśli będziesz się kontrolował, nie wdawał sie w zbędne kłótnie, to nic nie stoi na przeszkodzie by dać Ci okres próbny w GO i zobaczyć jak to funkcjonuje. Tak czy siak, będzie cię obowiązywać pierw próbne demko jak każdego. @ UBT CS:GO wypowiedzcie się. 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 -ciężko się czyta to podanie, przecinek i kropka to chyba niezbyt znane ci znaki -zrezygnowałeś z rang, bo tak ci się nie podobało to, że nie do końca stosujesz się do regulaminu -uciekłeś na inne fora, na których i tak cię nie chcieli, albo tam też napisałeś rezygnacje, nie wiem -ostatnimi czasy sporadycznie wchodziłeś na forum i wyzywałeś/prowokowałeś inne osoby Masz 22 lata, ale chyba przeskoczyłeś wiek dojrzewania, obrażasz inne osoby na CB, brak ci kultury, ale jak potrzebna ranga to wracasz z podkulonym ogonem. Nie jestem graczem CS:GO, ale bacznie obserwuje forum i widziałem co robisz, nie nadajesz się na żadną rangę, bo uważasz się za nie wiadomo kogo z niepodważalną wiedzą, oczywiście jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Już pisałem na grupie o nim, więc nie będę się zbytnio rozpisywał. Pierwsze spostrzeżenia - chłop to typowy idiota co leci na kolory. Aby trzymać się zasad dot. argumentów, przeklejam to co pisałem na priv (co prawda dotyczy 1.6, ale jestem w obu) Cytat Jak dla niego z buta każda negatywna opinia jest "po złości", a nie wynikająca z faktu, że jest np. osoba nieodpowiednią, to nie ma co tracić czasu na takich ludzi. Dużo mówi także to, że posiada opiekuna gdzie indziej i najpierw sobie zapewnia plecy aby mieć gdzie pójść, jak napisze rezygnacje tam - to raczej słabe zachowanie jak na opiekuna względem tamtej drugiej sieci i Rumcasja, bo nawet nie wiadomo czy z kimś to tam obgadał czy po prostu zobaczył, że można się wkręcić do UBT i "ja już tutaj nie chcę, idę tam, ale najpierw zapytam" + fakt, że degradacji się nie dostaje też za nic, bądźmy szczerzy. Szkoda mi czasu na pracowanie z człowiekiem tak zmiennym jak chorągiew. Wolę stabilną ekipę, a nie problematyczną. Ja go nie chcę postanowiłem wrócić do tego forum ponieważ to było moje pierwsze forum i jest tu jakiś taki styl i klimat który przyciąga i nie da się o tym zapomnieć po dłuższym przemyśleniu chciałbym kontynuować swoją pracę właśnie tutaj na tym forum do końca Wróciłeś, bo nie chcą Cię gdziekolwiek indziej* Chłopa nieudolnie zaistnieć. Przykra sprawa. Nadal na NIE. Z buta powinien być kosz imo. 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Witam Podanie jestem zmuszony odrzucić w wyniku przeważających głosów odmowy. Niestety, ale czytając opinie UBT i J@ wiem, że przyjmując Cię - proszę się o skargi, konflikty i rozwiązywanie waszych problemów. Jesli Ci zależy, rozwiąż indywidualnie wszystkie konflikty na forum i wtedy śmiało pisz podanie na nowo. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi