Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - Pigułsonuwerpeek

Pigułsonuwer;vrn

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: CS GO
Nick: Pigułsonuwerpeek
Imię: Grześ
Wiek (dokłada data): 22
SID: STEAM_0:1:166894
Znajomość AMXX*(1-10):9-10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem aktywny prawie cały czas na forum
Opisz siebie: Maj nejm is Grzeniu jestem miły,uprzejmy,pomocny i szczery nie jestem człowiekiem który zaczepia i nie szukam tego na siłę staram się być dobrym człowiekiem a to wszystko jest do czasu dopóki ktoś mnie nie zaczepia mam duży dystans do siebie szybko nawiązuje kontakt z ludzmi interesuje się siłownią w wolnym czasie lubię posłuchać muzyki,pobiegać,pograć w komputer.
Dlaczego akurat Ty?: Część użytkowników tego forum mnie zna druga część mnie dopiero pozna postanowiłem wrócić do tego forum ponieważ to było moje pierwsze forum i jest tu jakiś taki styl i klimat który przyciąga i nie da się o tym zapomnieć po dłuższym przemyśleniu chciałbym kontynuować swoją pracę właśnie tutaj na tym forum do końca konto też mam przez dłuższy czas działam sobie w ubt gdyż kiedyś sam latałem odpalony bawiłem się tym ale to wszystko było do czasu postanowiłem skończyć z tym i zająć się walką z takimi graczami pomagać w banowaniu graczy którzy nie grają czysto i psują w taki sposób grę innym posiadałem  tutaj rangę ubt popełniłem dwa błędy na tej randze pózniej zrezygnowałem z tej rangi  człowiek popełnia czasem błędy i zarazem się na nich uczy więc wniosek jest taki że takiej sytuacji już nie będzie jeśli chodzi o rozpisywanie demek robię to z pełnym zaangażowaniem i przede wszystkim jestem osobą która jest obiektywna i sprawiedliwa żeby nikt na tym nie ucierpiał i nie był pokrzywdzony postanowiłem wrócić właśnie do was i działać już do końca na tym forum sumiennie i rzetelnie mam nadzieje że dostanę drugą szansę lecz to już zależy od was 
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Miałem
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:9
Kontakt:fb,steam,forum

steryd kopia.PNG

• Użytkownik∙

Myśle, że jeśli będziesz się kontrolował, nie wdawał sie w zbędne kłótnie, to nic nie stoi na przeszkodzie by dać Ci okres próbny w GO i zobaczyć jak to funkcjonuje. 

Tak czy siak, będzie cię obowiązywać pierw próbne demko jak każdego.

@ UBT CS:GO  wypowiedzcie się. 

• Super 1
  • WTF 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

-ciężko się czyta to podanie, przecinek i kropka to chyba niezbyt znane ci znaki

-zrezygnowałeś z rang, bo tak ci się nie podobało to, że nie do końca stosujesz się do regulaminu

-uciekłeś na inne fora, na których i tak cię nie chcieli, albo tam też napisałeś rezygnacje, nie wiem

-ostatnimi czasy sporadycznie wchodziłeś na forum i wyzywałeś/prowokowałeś inne osoby

Masz 22 lata, ale chyba przeskoczyłeś wiek dojrzewania, obrażasz inne osoby na CB, brak ci kultury, ale jak potrzebna ranga to wracasz z podkulonym ogonem.

Nie jestem graczem CS:GO, ale bacznie obserwuje forum i widziałem co robisz, nie nadajesz się na żadną rangę, bo uważasz się za nie wiadomo kogo z niepodważalną wiedzą, oczywiście jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Gość zmienił(a) tytuł na [UBTEAM CS:GO] - Pigułsonuwerpeek
  • Użytkownik∙

Już pisałem na grupie o nim, więc nie będę się zbytnio rozpisywał. Pierwsze spostrzeżenia - chłop to typowy idiota co leci na kolory. 
Aby trzymać się zasad dot. argumentów, przeklejam to co pisałem na priv (co prawda dotyczy 1.6, ale jestem w obu)

Cytat

Jak dla niego z buta każda negatywna opinia jest "po złości", a nie wynikająca z faktu, że jest np. osoba nieodpowiednią, to nie ma co tracić czasu na takich ludzi. Dużo mówi także to, że posiada opiekuna gdzie indziej i najpierw sobie zapewnia plecy aby mieć gdzie pójść, jak napisze rezygnacje tam - to raczej słabe zachowanie jak na opiekuna względem tamtej drugiej sieci i Rumcasja, bo nawet nie wiadomo czy z kimś to tam obgadał czy po prostu zobaczył, że można się wkręcić do UBT i "ja już tutaj nie chcę, idę tam, ale najpierw zapytam" + fakt, że degradacji się nie dostaje też za nic, bądźmy szczerzy. Szkoda mi czasu na pracowanie z człowiekiem tak zmiennym jak chorągiew. Wolę stabilną ekipę, a nie problematyczną. Ja go nie chcę

postanowiłem wrócić do tego forum ponieważ to było moje pierwsze forum i jest tu jakiś taki styl i klimat który przyciąga i nie da się o tym zapomnieć po dłuższym przemyśleniu chciałbym kontynuować swoją pracę właśnie tutaj na tym forum do końca

Wróciłeś, bo nie chcą Cię gdziekolwiek indziej*

Chłopa nieudolnie zaistnieć. Przykra sprawa. Nadal na NIE.
Z buta powinien być kosz imo.

• Lubię to! 1
  • Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

Witam

Podanie jestem zmuszony odrzucić w wyniku przeważających głosów odmowy. Niestety, ale czytając opinie UBT i J@ wiem, że przyjmując Cię - proszę się o skargi, konflikty i rozwiązywanie waszych problemów. 

Jesli Ci zależy, rozwiąż indywidualnie wszystkie konflikty na forum i wtedy śmiało pisz podanie na nowo. 

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png

• Użytkownik∙

odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]