Użytkownik RuuDy08 Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nick z CS: RuuDy08 Admin banujący: - Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 9.07.21 Opis sytuacji: Nagle wyrzuciło mnie z serwera i nie mogę wejść. Informatyczna sytuacja jak u dzido. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Ban za dużą ilość połączeń na serwer w krótkim okresie czasu. Ban jest chwilowy, spróbuj zmienić IP (np. resetując router) lub przełączyć się na mobilny internet na ten okres. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RuuDy08 Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Niestety reset routera nie pomógł. Nadal mam informacje o banie na tym serwerze. Wydaje mi się, że po prostu dam sobie dzisiaj spokój i spróbuję jutro. Jeśli coś nadal będzie nie tak to będę dawać znać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RuuDy08 Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Nic to nie dało. Nadal ban. Reset steama, rutera, lapka nie działa. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 10 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Z tego co widzę to byłeś dziś o 12 na serwerze. Jeśli dalej problem występuje to zgłoś się do @ Shoter . Tego bana nie ma w bansie więc to wina serwera. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 10 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi