Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Punktacja.

Ziomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: Rudowłosy
2. Co chcesz zmienić: Punktacje rankingową.
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Myślę, że ten co ma 2100+ w TOPce wie o co chodzi, gdy wchodzi jakiś nowy użytkownik, ale stary uzytkownik steam to może zabierać nawet po 15 pkt.. co jest chore, gdy gracze z przedziału 2100+ mają tylko 2 pkt za zabicie... W tym przypadku regularnie grający uzytkownicy z przedziału 2100+ niemożliwe jest utrzymanie tej punktacji...
4. Link do pluginu (opcjonalnie): -

• VIP
VIP

Rudy jak zwykle pokazuje, iż warto go z rekrutować na admina XD 

może od razu zróbmy tak że ten co jest top1, to będzie miał zablokowane odbieranie pkt za zgon.. niech tylko dostaje za zabójstwo :kekw:

Cytat

Szkoda, że taki kozaczek na serwerze nie jesteś i boisz się odezwać i siedzisz na utkanej. 

beka :D 

Cytat

masz -15pkt, czyli żeby wyrównać pkt musisz zabić 5-6 typa, i nie ginąć co jest niemożliwe praktycznie

to wchodź na serwer z nastawieniem na dobrą zabawę, a nie się pocisz i wbijasz topke :kekw:

Edytowane przez CLYDE

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik∙
6 godzin temu, CLYDE napisał:

Rudy jak zwykle pokazuje, iż warto go z rekrutować na admina XD 

może od razu zróbmy tak że ten co jest top1, to będzie miał zablokowane odbieranie pkt za zgon.. niech tylko dostaje za zabójstwo :kekw:

Kto pytał? Szkoda, że taki kozaczek na serwerze nie jesteś i boisz się odezwać i siedzisz na utkanej. I co z tego, że była już propozycja, była już dawno... Skoro zabije Cie jakiś nowy smurf  na serwie masz -15pkt, czyli żeby wyrównać pkt musisz zabić 5-6 typa, i nie ginąć co jest niemożliwe praktycznie, bo czasami zginiesz w plecy, więc widzisz.

Ja się poce? XD ja sobie latam po mapie, a to, że nie umiecie zabić typa wychodzącego w pierwsze tempo z pitu to już nie moj problem, gdybym się pocił to bym kampił i czekał na fraga XDE;) 

Edytowane przez Ziomek
  • WTF 1
  • Zasłużony

to jesteś dobry czy średni? Jeżeli się uważasz za osobę która ma top1 słusznie, to nie powinieneś mieć problemu z utrzymaniem tych pkt ;P 

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙
32 minuty temu, Andrzej. napisał:

to jesteś dobry czy średni? Jeżeli się uważasz za osobę która ma top1 słusznie, to nie powinieneś mieć problemu z utrzymaniem tych pkt ;P 

A ja nie uważam się za dobrego, gra dla fanu, poza tym jestem 3 chyba w topce o ile się nie myle także ;) ale teraz w sumie przemyślałem, że głupia propozycja ze względu dla słabszych graczy na serwerze. Sorka i pjona!

• Zasłużony

:pepoblush:

• Dzięki 2

image.png

• Zasłużony

odrzucona.png

• Dzięki 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]