Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 24 3. Kontakt: steam, dc, forum 4. Twój nick na serwerze: fluxx (Fh38MEUZfEni5GCa+imhk=) 5. Ile czasu spędzasz na TS3: W dzień wolny myślę, że na spokojnie 6-8h. A jeżeli byłby to dzień pracujący to 1-2h w nocy jak ogarniam forum. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Generalnie tworzenie kanałów, "spacerów", nakładanie rang czy także ich tworzenie nie sprawia mi trudności. Dawniej stworzyłem kilka prywatnych TS, oraz opiekowałem się sieciowym. Było to jednak jakiś czas temu, jednak nie jest to trudne i nie zapomina się tego od tak. Panel z zaawansowanymi permisjami nie jest mi obcy. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Po degradacji killera i rezygnacji niktważny ubyło 2 osoby z Administracji TS3, więc myślę, że dodatkowa para rąk się przyda. Adminem już tu byłem, jednak ranga została mi zdjęta przez wcześniej wspomnianego killera z jakimś głupim powodem, za który nie powinna taka sytuacja nastać. Jak będzie taka konieczność to się to sprostuje. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 na tak, +ogarnia +przyda sie para rak +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 15 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Moim zdaniem @ fluxx przyda się, gdyż tak jak napisał odeszły dwie osoby. Doświadczenie ma, co jest na plus, bo szybko załapie. Pod względem znajomości i aktywności - wszystko jest dobrze. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 15 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Przyjmuję w ramach szybkiej rekrutacji. @ Anox @ Dusia @ Trivor proszę o wyrozumiałość, ew. o rozmowę ze mną jeżeli macie jakieś uwagi. Edytowane 15 Lipca 2021 przez PUB70 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi