Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) 1. Imię: Damian 2. Wiek: 15 3. Nick# na Discord: D E X T E R#8222 4. Ile czasu spędzasz na Discord: 5h dziennie średnio 5. Twoje doświadczenie z Discord: Miałem własny serwer discord 300+ osób umiem zrobić własnego bota discord w bot js albo bot luvid boty takie jak mee6 probot itp znam je bardzo dobrze i mam discord od 3 albo 4 lat 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Mam duże doświadczenie na discord jak i z botami myslę że dobrze poradzę sobie jako admina discord i będę pilnował czatu i pomagał admnistracji w ogarnięciu np rul albo kanałów Edytowane 17 Lipca 2021 przez Dex_ter Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 -wiek + doświadczenie + Kojarzę cię nie widziałem z tobą problemów dlatego też myślę ze można dać ci szansę Na tak @ Anox 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 18 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi