Właściciel Trivor Opublikowano 18 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Hej, jako że nasz serwerek jako jedyny w PL jest grywalny w nocy postanowiłem zrobić plugin, który np. o 3 w nocy będzie wyświetlał w hudzie hasło do wpisania na czacie i kto je pierwszy wpisze to dostanie svip/model na np 3 dni. Co o tym myślicie, macie może jakieś swoje propozycje co do nocnych eventów? @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 @ Użytkownik 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 18 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 w sumie fajne to by było, ale ja niestety nie pogram do resetu bansa ;( 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 18 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) Spoko urozmaicenie, jestem na TAK Edytowane 18 Lipca 2021 przez Bourbon Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 18 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Bourbon kolor czerowny dla administracji, jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 18 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Na tak. Ale jeszcze lepszym pomysłem byłby reset bansa 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Hasło do wpisania lub rozwiązanie jakiegoś zadania matematycznego lub łatwe pytania typu "Kto jest właścicielem serwera?" "jak nazywa się nasza sieć?" "Co daje krowa?" "po czym jeździ pociąg?" itp itd. Lub żeby w danej rundzie było losowe zadanie do wykonania typu zabij jedna osobę z Granata/zabij trzy osoby i gracz, który to zrobi jako pierwszy to wygrywa jakąś usługę. Fajnie by było jak by jedno takie losowanie było o godzinie trzeciej np. O Svipa lub model aa o czwartej o skiny do broni (lub na odwrót z godzinami) i żeby te nagrody były na 2 dni. (ii żeby takiw losowanie było raz o tych godzinach. Aa nie co rundę/mapę przez całą trzecią godzine Odnośnik do komentarza
Użytkownik czarnoziem100 Opublikowano 18 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Wszystko ładnie pięknie,tylko czy takie rzeczy/pluginy nie zlagują dodatkowo serwa ? pozdrawiam szaman Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 No bardzo dobry pomysł, urozmaici to gre i przyciągnie nowych graczy. jestem ZA Odnośnik do komentarza
Użytkownik MichU7 Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Dobry pomysł jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Lepsze były by jakieś zadanka matematyczne Ja jestem oczywiście za! Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 19 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Spoko pomysł Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Jestem na NIE jest dobrze jak jest teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 spoko opcja Trajvor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nietoperze111 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 cos fajnego ale ze tego nie ma w dzien to minus ;d / moglby byc conajmniej 2 razy w ciagu calego dnia . Wiec pomysl ok . ale czy taka grywalnosc jest noca :> kto na to pojdzie zeby grac nocami ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi