Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam wszystkich czytelników, wraz z @ Mr.Darkness przygotowaliśmy dla Was gazetkę na miesiąc Czerwiec. Mamy nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! 1. Użytkownik miesiąca. 2. Statystki forum. 3. Stan rekrutacji. 4. Piosenka miesiąca. 5. Film miesiąca. 6. Gra miesiąca. 7. Sala chwały statystyk serwera. 8. Ranking wpisów na StrefoBoxie. 9. Aktualna lista serwerów. 10. Awanse i Degradacje. 11. Elita sieci. 12. Pytanie do użytkowników. Użytkownikiem miesiąca Czerwiec został @ niktważny , gratulacje! Witamy nowego użytkownika forum @ tonieszejker ! Zapraszamy do składania podań! Piosenka @ CLYDE miała najwięcej Like! Link do tematu NA RAUSZU "Czwórka nauczycieli pracujących w gimnazjum testuje alkoholową metodę, która ma polepszyć jakość ich życia." (ocena 7,6) JEDEN GNIEWNY CZŁOWIEK "H. pracuje dla firmy, która organizuje konwoje i odpowiada za transport setek milionów dolarów tygodniowo po Los Angeles." (ocena 7,1) FINAL FANTASY VII REMAKE "Final Fantasy VII Remake" to odświeżona wersja jednej z najbardziej wizjonerskich gier wszech czasów, które zredefiniowały gatunek RPG. Tytuł pozwoli graczom zanurzyć się w tym bogatym świecie Final Fantasy jak nigdy dotychczas. Będzie to pierwsza gra w projekcie, a fabuła rozgrywać się będzie w mieście Midgar. Gra będzie stanowić całkowicie niezależne i kompletne doświadczenie, zapewniające świetny początek wszystkim graczom, którzy rozpoczynają przygodę z serią. Wraz z charakterystycznymi i zapadającymi w pamięć postaciami oraz potężną historią, "Final Fantasy VII Remake" zaoferuje hybrydowy system walki, łączący akcję w czasie rzeczywistym ze strategiczną walką. W "Final Fantasy VII Remake", świat jest pod kontrolą potężnej korporacji, Shinra Electric Power Company, eksploatującej życiową energię planety, zwaną energią mako. W ogromnym mieście Midgar, organizacja Avalanche, przeciwdziałająca korporacji Shinra, kontynuuje swój opór. Cloud Strife, były żołnierz elitarnej jednostki SOLDIER Shinry, został najemnikiem i teraz pomaga grupie oporu, nieświadomy konsekwencji, jakie niesie za sobą ta decyzja." (ocena 8,6) RATCHET & CLANK: RIFT APART "Podróżowali w przestrzeni i czasie a teraz pora na wymiary, gdy ich galaktyka zdaje się rozpadać. Ratchet i Clank muszą ponownie uratować wszechświat" (ocena 8,6) Najlepsze statystyki były na serwerze DD2 #1 nabite przez @ BlackBear @ niktważny @ To1rw @ CzarnaJulka @ KilleR. @ Gżelek Only DD2 #1 IP Serwera 54.38.58.82:27015 Właściciel serwera @ Trivor Surf Ski IP Serwera 145.239.20.145:27130 Właściciel serwera @ Trivor Cod Mod 201 IP Serwera 54.38.198.108:27015 Właściciel serwera @ Shoter BF4 IP Serwera 145.239.236.192:27050 Właściciel serwera @ KoxxiK Only Mirage IP Serwera 145.239.236.192:27050 Właściciel serwera @ Trivor Only Mirage #2 IP Serwera 91.224.117.137:27015 Właściciel serwera @ Trivor ARENA 1vs1 IP Serwera 145.239.16.74:27015 Właściciel serwera @ Trivor Only AWP #1 IP Serwera 54.38.142.181:30035 Właściciel serwera @ Trivor Only AWP #2 IP Serwera 91.224.117.207:27015 Właściciel serwera @ Trivor SURF + RPG IP Serwera 91.224.117.96:28085 Właściciel serwera @ Trivor Mirage/Cache IP Serwera 51.83.166.54:27015 Właściciel serwera @ Andrzej. 5vs5 IP Serwera 145.239.236.250:27220 Właściciel serwera @ wizZzy & @ HavoK Deathrun + Klasy IP Serwera 51.83.228.72:27015 Właściciel serwera @ Andrzej. TeamSpeak3 IP Serwera ts.strefaskilla.pl Właściciel serwera @ Trivor DISCORDIP Serwera https://discord.gg/vDaHQ3jHqA Właściciel serwera @ Anox Awanse: @ Andrzej. Degradacje: @ YoungSzop @ GRanja @ arex @ KilleR. @ DlaczegoJa @ NoCheaterinio @ Misarti @ IgoreQ @ Tom225 @ cudownydzieciak @ reflexiVe @ xyzz^ @ fov1336.9 @ Krejzol @ look @ Mup3k @ Fred @ LMEmigrante @ DRIVER @ T_N_T @ Dr3j4 @ FLOID @ DREAM @ KibicPL @ Giorgio @ noswer @ SELP.Kogolek55 @ Info0328 @ Kacperek @ Kidziorek02 @ Kubuus 1. Najlepszy administrator: @ Trivor 2. Najlepszy moderator: @ niktważny 3. Najlepszy UB Team: @ Depresja 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ Trivor 5. Najlepszy admin serwera: @ eSX 6. Najlepszy redaktor: @ Dusia 7. Najlepszy grafik: @ marcinek;^^ 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Tery 9. Najlepszy gracz: @ łantaper 10. Najbardziej pomysłowy: @ MLK. 11. Najbardziej oschły: @ Trivor @ fov1336.9 12. Największy śmieszek: Kamilek 13. Najbardziej zaufany: @ Anox 14. Największy no-life: @ MIKI 15. Największa maruda: @ Giorgio 16. Największy lizus: @ Giorgio 17. Największy płaczek: @ Giorgio 18. Pomocna dłoń: @ Trivor @ GENERAL ALADEEN @ niktważny 19. Najmilszy: @ niktważny 20. Dama strefy: @ CzarnaJulka @ Dusia 21. Gentelman strefy: @ Trivor Zadałam niektórym użytkownikom pytanie "Jak zamierzasz spędzić wakacje? Bardziej leniuchując robiąc jakieś swoje ulubione czynności czy aktywnie zwierzając np. jakieś nowe miejsca?", a oto ich odpowiedzi: @ niktważny Do końca lipca będę leniuchować. Głównie siedzieć na kompie i przeglądać forum ewentualnie jakiś wypadzik na miasto lub pograć jakieś gierki. W sierpniu jakiś wyjazd nad morze, żeby odpocząć. Między czasie jakieś mniejsze spotkania tzn. pójść nad jakąś rzeczkę lub spacer. @ Fajczu W te wakacje u mnie szału nie będzie. Byłem już na swoich ,,wakacjach'' w czerwcu przez 2 tygodnie nad morzem. Zawsze wolę jeździć po za sezonem żeby wypocząć od tych tłumów. Teraz w okresie lipca-sierpnia wracam do pracy na 2 zmiany więc za dużo czasu na wypoczynek nie będzie. Możliwe że gdzieś się po pracy zawszę pojedzie, aqua-park, basen bądź krótką wycieczkę do innego miasta pozwiedzać (Wrocław-Kraków bo mam blisko :D). Ale w planach na pewno jest kończenie szlaku w górach gdy będą długie weekendy. Zaraz po wakacjach we wrześniu jeszcze jadę nad Polskie morze ze znajomymi na tydzień więc to będą ostatnie dni wypoczynku w tym roku. @ D_E_X_T_E_R 2 tygodnie temu byłem w Bieszczadach, bo nigdy nie byłem i chciałem zawszę tam pojechać, aktualnie mamy plany jechać na jakieś jezioro i najprawdopodobniej będzie to w następną niedzielę, a resztę wakacji raczej będzie leniuchował lub po prostu grał w gry albo wychodził ze znajomymi : D @ To1rw Planuję wyjazd z rodzicami nad morze, a później to chyba siedzenie przed komputerem. @ look Moje wakacje będą wyglądać następująco: Z dziewczyną na plaży przy zimnym piwie. Na pewno jazda na crossie no i co jeszcze będę się leniwił całe wakacje :] @ Giorgio Spędzając wakacje, zamierzam odpocząć spokojnie wrócić do zdrowia i mieć lekki spokój, ale nie jest to łatwe gdy trzeba mieć jakieś obowiązki. @ Kiniaczek Chciałabym spędzić wakacje łącząc aktywny wypoczynek z leniuchowaniem. Przede wszystkim na czytaniu swoich ulubionych książek. To moja pasja i chciałabym poświęcić jej teraz jak najwięcej czasu. Jeśli będę zwiedzać jakieś nowe miejsca to raczej blisko domu, więc okolice Trójmiasta. Mam to szczęście, że mieszkam bardzo blisko morza, więc na plażę mogę pojechać w każdej chwili. Nie mam konkretnych miejsc, które chciałabym zobaczyć, zazwyczaj wszystko wychodzi spontanicznie. No i przede wszystkim chciałabym spędzać jak najwięcej czasu z rodzinką. Dziękuję @ marcinek;^^ za graficzki do gazetki 6 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Dusia napisał: Witam wszystkich czytelników, wraz z @ Mr.Darkness Tak się nie robi, ale i tak łap plusika za wykonaną pracę. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Bardzo piękna praca! Gratulacje! Edytowane 19 Lipca 2021 przez PawełSzmit 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Brawoo za dobrą pracę look 15 lat i piwo z dziewczyną tylko 0% pij :p 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, Dusia napisał: Moje wakacje będą wyglądać następująco: Z dziewczyną na plaży przy zimnym piwie. Na pewno jazda na crossie no i co jeszcze będę się leniwił całe wakacje :] to nie zle chyba 0% 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 19 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Super praca 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 19 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Fajna gazetka, oby tak dalej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Super praca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 super praca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Ładna gazetka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 32 minuty temu, Dusia napisał: Awanse: @ Andrzej. Degradacje: @ YoungSzop @ GRanja @ arex @ KilleR. @ DlaczegoJa @ NoCheaterinio @ Misarti @ IgoreQ @ Tom225 @ cudownydzieciak @ reflexiVe @ xyzz^ @ fov1336.9 @ Krejzol @ look @ Mup3k @ Fred @ LMEmigrante @ DRIVER @ T_N_T @ Dr3j4 @ FLOID @ DREAM @ KibicPL @ Giorgio @ noswer @ SELP.Kogolek55 @ Info0328 @ Kacperek @ Kidziorek02 @ Kubuus Chyba mój ulubiony fragment zaraz po wstępie 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 19 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 "Na rauszu" ciekawy film, powinni Polacy taki nagrać z czasów PRL XD to normalne jeszcze wtedy było 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Cos pieknego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi