Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Martwicie się o ocieplanie naszego klimatu i zanieczyszczenie naszej Ziemi? Próbujecie to jakoś zmienić czy raczej nie przykuwacie do tego uwagi? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zuzanna Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Nie interesuję się ociepleniem lecz o zanieczyszczenie ziemi oczywiście. Jak najbardziej się staram próbuję segregować śmieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Trzeba segregować śmieci lecz ludzie i tak mają na to wywalone Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 19 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 wręcz przeciwnie. wkurw*** mnie ta ekologia, wszelkie downsizingi silników spalinowych itd. tiry na tory i będzie czyściej XD śmieszne że robią auta osobowe elektryczne, a nie ciągniki siodłowe, które są cały czas w ruchu i spalają ogrom ton ropy, przez co wydalają najwięcej toksycznych pierwiastków.. plastikowe talerzyki, sztućce, słomki itd zostały wycofane, bo co? bo ludzie są ekhem i wrzucają śmieci do mórz, oceanów, przez co narażają stworzenia wodne na śmierć?(pewnie obejrzeli film z żółwiem któremu wyciągali słomkę z nosa) nie możemy odpowiadać wszyscy za garstkę nie odpowiedzialnych ludzi... lepiej zakazać produkcji pewnych produktów plastikowych niż zrobić kosze co 20 metrów.. XD bo przecież miasta, województwa, gminy czy wsie, zbankrutują płacąc za wywóz śmieci XD Świat to jeden "biznes is biznes"... ja jakoś nie widzę by na świecie się działo jakoś gorzej niż jak kiedyś wręcz wydaje mi się że kiedyś było więcej tornad, tsunami itp teraz to jest więcej ataków terrorystycznych przez "poprawność polityczną" niż jakieś skutki eko jak pójdę na Premiera to zagłosujecie na mnie po tych wypocinach? 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 19 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Z tym już nic nie zrobimy, bo pieniądz jest ważniejszy od planety. Tego już się nie da przerwać, czy naprawić. Teraz wszędzie plastiki, a kiedyś tego nie było. Wszystko było sprzedawane w szkle, i jakoś było dobrze. To ktoś genialny wymyślił plastik bo taniej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik flickcs Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Segregacja jest ważna wszystko inne się nie liczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 i tak wszyscy umrzemy więc czym się przejmować ;pp Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 20 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Trochę martwię się w końcu to nasza planeta, segregowałem śmieci do puki nie wyprowadziłem się z mniejszego miasta, przeprowadziłem się do większego a tutaj patrzę, nikt nie segreguje. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 20 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nie martwię się i tak wszyscy umrzemy Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Zanim zajmiemy się segregacją zadbajmy o to aby ludzie wyrzucali śmieci tam gdzie trzeba. Bo lasy, rzeki czy pola zdecydowanie nie są do tego przeznaczone ;). Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Lipca 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi