Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#1005 Pytanie Dnia

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png

Martwicie się o ocieplanie naszego klimatu i zanieczyszczenie naszej Ziemi? Próbujecie to jakoś zmienić czy raczej nie przykuwacie do tego uwagi?

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik

Nie interesuję się ociepleniem lecz o zanieczyszczenie ziemi oczywiście. Jak najbardziej się staram próbuję segregować śmieci 

• Użytkownik∙

Trzeba segregować śmieci lecz ludzie i tak mają na to wywalone 

• VIP
VIP

wręcz przeciwnie. wkurw*** mnie ta ekologia, wszelkie downsizingi silników spalinowych itd. tiry na tory i będzie czyściej XD śmieszne że robią auta osobowe elektryczne, a nie ciągniki siodłowe, które są cały czas w ruchu i spalają ogrom ton ropy, przez co wydalają najwięcej toksycznych pierwiastków.. plastikowe talerzyki, sztućce, słomki itd zostały wycofane, bo co? bo ludzie są ekhem i wrzucają śmieci do mórz, oceanów, przez co narażają stworzenia wodne na śmierć?(pewnie obejrzeli film z żółwiem któremu wyciągali słomkę z nosa) nie możemy odpowiadać wszyscy za garstkę nie odpowiedzialnych ludzi... lepiej zakazać produkcji pewnych produktów plastikowych niż zrobić kosze co 20 metrów.. XD bo przecież miasta, województwa, gminy czy wsie, zbankrutują płacąc za wywóz śmieci XD Świat to jeden "biznes is biznes"... ja jakoś nie widzę by na świecie się działo jakoś gorzej niż jak kiedyś :D wręcz wydaje mi się że kiedyś było więcej tornad, tsunami itp teraz to jest więcej ataków terrorystycznych przez "poprawność polityczną" niż jakieś skutki eko :D

jak pójdę na Premiera to zagłosujecie na mnie po tych wypocinach? :kekw:

• Super 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Sponsor
SPONSOR

Z tym już nic nie zrobimy, bo pieniądz jest ważniejszy od planety. Tego już się nie da przerwać, czy naprawić. Teraz wszędzie plastiki, a kiedyś tego nie było. Wszystko było sprzedawane w szkle, i jakoś było dobrze. To ktoś genialny wymyślił plastik bo taniej.

• Użytkownik

Segregacja jest ważna wszystko inne się nie liczy 

1209000588_AnimatedGIF-downsized(1).gif.dd90aa4150bf497b3e973ff7e43c4d70.gif

• Użytkownik∙

i tak wszyscy umrzemy więc czym się przejmować ;pp

Bez tytułu.png

• Stały Bywalec

Trochę martwię się w końcu to nasza planeta, segregowałem śmieci do puki nie wyprowadziłem się z mniejszego miasta, przeprowadziłem się do większego a tutaj patrzę, nikt nie segreguje. :D

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Zanim zajmiemy się segregacją zadbajmy o to aby ludzie wyrzucali śmieci tam gdzie trzeba. Bo lasy, rzeki czy pola zdecydowanie nie są do tego przeznaczone ;). 

Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny.

• wilq przestał(a) promować i zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

zamkniety.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]