Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Quekee

Quekee

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Quekee
Admin banujący: Bracket 
Serwer:  #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 10 LIPCA ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (fy_snow)
Data zdarzenia: 

20.07.2021 - 12:54:14

Opis sytuacji: Dostałem bana za cheaty nie wiem dlaczego 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1610
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Dopiero mapa sie zaczeła wieć poczekam na adma 

• Użytkownik

https://www62.zippyshare.com/v/hnFkeR7t/file.html

0:42 - Fuul auto trafiasz w głowę, dziwnie ten celownik pracuje i widać jak wraca do dołu nie jest to normalny rozrzut. (enemy odbija głowę i celownik powinien polecieć w górę tak się dzieje po otrzymaniu heda) a jemu leci w dół. WTF ?XD

2:05 (poprawione) 2:04:97 (pierwsza kula) - Ciągniesz celownikiem na typa widać płynny ruch, w momencie strzału celownik przyśpiesza i przeskakuje na enemy, mówię o pierwszym trafieniu.

2:35 - Przeskok na głowę przy 9-tej kuli o ile dobrze policzyłem, jak się komuś nie chce liczyć. Strzela w enemy 1 kula wylatuje po za głowę na lewo ale celownik przeskakuje na głowę.

5:06 - Serio ? te 2 kule które zabiły enemy są "zblokowane" i nagle wraca normalny rozrzut.

6:52 - Między 8 a 9 strzałem widać przeskok to samo co w 2:35 gdzie normalny recoil chce wyskoczyć za model ale coś mu wraca ten celownik do modelu.

7:04 - Pierwsza i druga kula leci w ścianę, między drugą a trzecią jest przeskok a dokładniej po oddaniu drugiego strzału celownik w mili sekundę ląduje na głowie enemy.

I tak cały czas kolega sobie "strzela" na aimie.

Od 7:39 do 8:00 można sobie posłuchać doświadczonego gracza CS:GO jak i CS 1.6 który przyszedł tutaj z innej sieci, razem z jego słowami możecie sobie obejrzeć i pośmiać bo widać że Queke udaje xD 

Wh nie będę rozpisywał bo szkoda czasu.

Demko na pierwszy rzut oka wygląda na czyste ale po przyjrzeniu się widać ewidentnie przeskoki celownika, lagów nie ma na tych czasówkach. W 1/4 wszystko widać jak na talerzu.

No ale 12:12 to jeszcze dopiszę co by nie było że olewam sprawę. Zupełnie inna broń, inna odległość.

Trafia jakiegoś tam heda i celownik opada na enemy cały czas, jak enemy się chowa Que celuje drugi raz w to samo miejsce i dziwnym trafem te kule lecą wgl w inne miejsca i rozrzut jest inny co widać na ścianie, na pewno nie był to skan bo wcelowany był tam gdzie widział enemy.

Nice aim bot.

BB

Edit. Do @ Fajczu

Fajczu Ty oglądasz inne demko chyba.

0:42 - nic nie napisałeś a każdy kto gra w csa wie że po otrzymaniu heda (widać dmg 63 na czerowno) celownik winduje do góry, u tego kolegi widać że celownik wręcz chce "pierdol***" w glebe + dostał drugiego heda i padł (odbił się od nomexu)

2:05 dokładnie 2:04:97 pada pierwszy strzał, sory poprawiłem, co do reszty to włącz demko jeszcze raz na spokojnie, przewiń obejrzyj, może 1/4 jak nie jesteś pewny ....

2:35 - włącz 1/4 i obejrzyj kilka razy ....

5:06 - odpal 1/4, zobaczysz że celownik leci za głową (triger - co zauważył @ 71.  w swojej rozpisce) dostaje ideolo 2 kule w głowę (aim) W LOCIE następne idą po za model + widać jak celownik dostaje "padaczki" źle skonfigurowany aim.

7:04 - gdzie tu jest lag do jasnej anielki ? u enemy ? to Kakarot 333 fps, ligi, cs:go o tym później (na cod najlepiej grać na 333 fps każdy Ci to powie kto gra na COD i ma coś w głowie)

Triger - Załącza się po oddaniu pierwszego strzału w model i goni ten model. +/- zależy od ilu sobie ustawisz, może się załączyć po dowolnej ilości kul zależy od ustawienia, nie bije w głowę.

Aim - też mam Ci tłumaczyć ?

Piszesz o Kakarocie że ma za małe iq na takie rozwiązanie więc.

Edit 2. Co do KAKAROT razem ma przegrane 1500H pod tym nickiem.

https://www.gametracker.com/player/KAKAROT/54.38.198.108:27015/

A pod nickiem "trzeci" ma 4100H~

https://www.gametracker.com/player/trzeci/147.135.199.78:27015/

Więc @ Fajczu zastanów się co piszesz bo ja połamałem Cię 4:0 w jednej rundzie na inferno (perk morfina - respi gracza z fuul HP) jeśli to pamiętasz a Kakarot mnie robi jak chce więc ta uwaga jest z deka nie na miejscu.

@ 71.  looknij sb linki GT bo specjalnie pod Ciebie je wstawiłem, gracz taki jak KAKAROT z takim DOŚWIADCZENIEM raczej wie co mówi bo tam był last enemy którego widać na ułamek sekundy na demku, zostając sam na mapie raczej wiesz ilu masz enemy do likwidacji.

Czasówka 2:05 powinieneś obejrzeć @ Fajczu od kilku sekund wcześniej, tak by wypadało uczynić profesjonalnie jak zrobił to @ 71.  co widać z jego rozpiski czy z rozpisek @ Depresja (w innych sprawach) który też tak robi i nikt nie odpala czasówki z buta, puści time, napisze że git i wywalone, 0 inicjatywy o reszcie nie wspomnę bo 2 stron braknie.

@ 71.  trafny strzał z tym 12:56, nie oglądałem dalej niż rozpisałem, tu też widać trigera - jest na niskich ustawieniach, dlatego ciężko to wyłapać.

Edytowane przez Bracket
newbie
  • Użytkownik

Jeśli można wiedzieć z kiedy to jest i jaka to mapa ?

• Użytkownik

Z dzisiaj, barcelona, nie pobieraj ze strony bo Ubt i tak nie uzna z hltv, lepszą jakość miały czarno białe tv z lat 50-tych.

Z hltv możesz każdego pisać na aima.

Edit.

Moje demko jest ze staemu a Ty grasz na NS więc dlatego nie możesz.

Edytowane przez Bracket
  • Użytkownik

Chcialem po prostu demko obejrzeć bo nie moge twojego odtworzyc

Wiem i dlatego chciałem hltv XD

Edytowane przez Quekee
  • Sponsor
SPONSOR

0:42 b-

2:05 b- gdzie ty widzisz przyspieszenie, enemy wpadł w linię skanu

2:35 b- full-auto a nie przeskok

5:06 b- 

6:52 b- normalne strzały

7:04 +/- trochę zlagowane w mniejszym tępię więc ciężko powiedzieć, wygląda na zwykły strzał

7:39 b- ustawił taki kąt że widział lewą i prawą stronę, nie więm co tu dziwnego. Widać komentujący nie ma tyle iq na takie rozwiązanie.

12:12 b-

Jak dla mnie gracz do UB, czekamy na werdykt pozostałych UBT 1.6

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

rozpiska:
0:42; -
2:05; imo wszystko jest tej samej prędkości - wyjście pod celownik, oddanie strzałów i podążanie za modelem aby zabić = nie wyszło niestety. -
2:25; tu 4 kula już bije w głowę, to nie wiem czy dobrą czasówkę sprawdzam xd. Imo czyste bo na codzie to chodzą takie gąbki na pociski, ale dla czystości sumienia dam +/-.
5:06; za modelem gonił - kwestia bardziej farta czy zbłąkanej kuli, niż wspomagacza. -
6:52; to już kwestia recoilu, pociągnął myszką w dół, kiedy recoil z m4 jeszcze trzymał, dlatego widać lekkie szarpnięcie. -
7:04; +
12:12; tu większą rolę odgrywa to, które w kolejności są to pociski niż wspomaganie - pierwsze 3/4 strzał są mniej więcej celne, bo to początek recoila, bursta by walił to wszystko poleciałoby tak jak chciał, zabił w tej serii i kolejne strzały poleciały już do góry, bo nie przerywał strzelania i recoil zrobił swoje. +/-
Od siebie:

12:56; nade w chłopa, full biało i spam w chłopa co dopiero pickował (to akurat kwestia timingu). O ile spam dość normalny, to jak model chciał spierdzielić w prawo to kule też poleciały w prawo xd. +/- --> +

Co do "doświadczonego gracza" (swoją drogą 300h to nie jest też jakieś duże doświadczenie xd) KAKAROT - jeżeli spotowanie środkiem celownik jest dla niego "na lewo w ogóle nie patrzy" to raczej dużo można już powiedzieć o tym doświadczeniu xd. jest to typowe spotowanie lewo-prawo z celownikiem na środku aby złapać cały obraz kamerą i zrobić flicka kiedy tylko się kogoś zauważy. W CSGO co prawda dość rzadko się tak stoi, bo tam trzyma się kąty bo poziom trochę większy ale w 1.6 jest to dość pospolite i jeżeli ma się dobry refleks to jest to dość fragodajne.

werdykt:
Em... raczej puszczam. O ile strzały w 2:25; i 12:12; dostały ode mnie neutrala, to za mało aby go zbanować, bo na dobrą sprawę jest to "nic ciekawego" chciałoby się powiedzieć. Najciekawszą czasówką bylo zdecydowanie 7:04; to wygląda jak typowy lock, gdzie strzelał w ścianę, a poleciało w głowę - imo banujemy od 3 spalonych (czerwonych) akcji, co za tym idzie tutaj zdecydowanie za mało.Ta gra czasem jest siurakiem i trzeba być tego świadomym, przekonałem się o tym grając na DD2 i widząc jakie lucky akcje czasem potrafią wejść - np. w 1:23; takie full auto zostało puszczone, że to szok, a 2 fragi w czym 1 hs wleciał. Pod WH jakoś specjalnie nie oglądałem bo nie znam mapy (bez bicia się przyznaję KEKW) i nie byłem pewien czy np. 2:14; to coś jak gniazdo na nuke i tam możesz się spodziewać w takim momencie gracza, czy nie bardzo. To samo 3:39; - kij wie czy to normalny pick w timing, czy raczej coś niezwykłego, dlatego w tej dziedzinie wolałem puścić i skupić się na celowaniu. 

@ Bracket jak Ty te godziny przeliczyłeś. 
TRZECI = 56.142 minuty = 56142/60 = ~1000 godzin.
Screenshot_3.png.0692f933bc7cd7e239505ed68e83f32f.png

KAKAROT = 5.706 minut = 5706/60 = ~90 godzin. 
Screenshot_4.png.ba6a0a1af892e7c53f35b36cb6943012.png

W sumie z 1100 godzin. Nie wiem skąd u Ciebie się takie liczby wzięły. 

Edytowane przez 71.
  • Dzięki 2

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

Robisz mi demko z takiej gry ale jak mowie o Kakarocie który wali mi z tmp przez całego longa na dd2 3 heady z tmp strzelajac serie 3 strzałow to Cie nie dziwi i bez patrzenia dla was jest clear 

Kakarot nie jest tu jedynym doswiadczonym graczem. 

Jak chcesz bede grał tak samo jeszcze robiac live Ci na discordzie.

Edytowane przez Quekee
  • Zasłużony

0:42 b-

2:05 b-

2:35 Nic tutaj nie widzę, normalne full auto i ruch myszką b-

5:06 b-

6:52  b-

7:04 Może jestem głupi, może się wypaliłem, albo dobrze to widzę. Po obejrzeniu XX razy tej czasówki widzę tu normalnego flicka i pociągnięte full auto, żadnego laga czy przeskoku, dla mnie b-

12:12 Trigera bym tu nie obstawiał, normalne strzały b-

12:56 Tą akcję bym bardziej podciągnął pod b+

Dla mnie za mało na bana, nawet jeśli bym to spalił to i tak werdykt 2:1 zostaje na korzyść osoby odwołującej się.

UB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]