Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 15 3. Kontakt: FB/TEAMSPEAK/FORUM 4. Twój nick na serwerze: Giorgio 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 4-5-6 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Dosyć dobrę, ogarniam utworzenie permisji dla owych rang... 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Bo jako jedyny w miarę ogarniam od reszty administracji byłem tutaj adminem ale po czasie zrezygnowałem przez byłego opiekuna. Edytowane 20 Lipca 2021 przez Giorgio 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 - Wiek - Podanie + Na dd2#1 radzi sobie moim zdaniem dość OK. Nie uważam żeby te rangi ze sobą kolidowały. Genralnie 2:1 na NIE, ale mimo wszystko uważam, że można dać szanse. Nie ma sensu stawiać wszystkich w jednym szeregu i odrzucać za wiek. Zdarzają się przypadki, że taki 15latek ogarnie lepiej a jakiegoś chłoposzka pare lat starszego . 1 1 Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Jesteś osobą konfliktową i prowokacyjną co udowodniłeś nieraz na forum czy strefobox'ie, na starcie powinno Cię to skreślać. Tworzenie jakiś skarg na siłę, czy odwołania od słusznych warnów dla mnie pokazują, że działasz zanim pomyślisz, czego akurat nie lubię u innych. Tutaj napomnę, że masz aktywnego warna przez co podanie powinno być odrzucone lub wstrzymane do czasu jego odrobienia. Także samą treścią podania cyt. "Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Bo jako jedyny w miarę ogarniam od reszty administracji" prowokujesz obecną administrację do jakiś śmiesznych utarczek, myśląc, że jesteś jakiś lepszy czy co tam sobie ubzdurałeś. Ale śmiało możemy się sprawdzić w permisjach Dla mnie oczywiście na NIE, tak jak w poprzednim odrzuconym podaniu. 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 +/-wiek +doświadczenie +chęci z racji tego ze byłeś juz adminem ts"a i dobrze się spisywałeś jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 - wiek - podanie - złe zachowywanie się na serwerze na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 21 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Zrobimy tak, że przyjmę Cię na okres próbny dając Ci już ostatnią szansę. Przed każdym z Administratorów i tak stoi egzamin z roli AdminaTS3, który odbędzie się na dniach i tak naprawdę nie podanie a sam egzamin będzie ostatecznie weryfikował czy dany kandydat z podania zostanie przyjęty do zespołu czy też nie Komplet pytań / zagadnień został już wcześniej sporządzony oraz dogadany z samą Administracją sieci StrefaSkilla. Niebawem oficjalna informacja w tej sprawie w dziale serwera. ~ po rangę zgłoś się do mnie na priv Edytowane 21 Lipca 2021 przez PUB70 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi