Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - Depresja

D3M0N

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO
Nick: Depresja
Imię: Dawid
Wiek (dokłada data): 22.09.2003
SID: STEAM_0:0:200242728
Znajomość AMXX*(1-10): -
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko opisać ze względu na brak konkretnego planu w ciągu dnia, lecz wystarczająco, by rozpisywać demka w wyznaczonym czasie. Mogę się pokierować przykładem działu UBT 1.6, gdzie każde odwołanie jest rozpatrywane w wyznaczonym czasie.
Opisz siebie: Na ogół jestem osobą spokojną, którą ciężko wyprowadzić z równowagi, nie jestem wybuchowy i nie działam pod wpływem emocji. Powodem tego może być to, że po prostu mam wywalone na większość rzeczy. Pomimo tego, że mam wywalone na większość spraw, tak do oceny demek podchodzę bardzo starannie, daję z siebie wszystko i nie podejmuję pochopnych decyzji. Prócz tego jestem dosyć komunikatywną osobą, łatwo się ze mną dogadać, potrafię się dostosować do atmosfery jaka panuje w grupie.
Dlaczego akurat Ty?: Głównymi argumentami to będą moje cechy charakteru: staranność, komunikatywność, praca w grupie, doświadczenie (byłem już przez jakieś 3 miesiące na UBT CS:GO, jednak doświadczenie z 1.6 również się przekłada na GO). Dział UBT 1.6 działa sprawnie, nie ma żadnych zastrzeżeń co do naszej pracy, a że mam wystarczająco czasu to wychodzę z dodatkową parą rąk do oceny dem.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, z tym i tym.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mimo, że na ogół siedzę w 1.6 to znacząco mechanika gry się nie różni, w skali do 10 dałbym sobie mocną 7 jak nie 8. Nie jestem kimś kto wszystko wie i potrafi, każdego dnia można się czegoś nowego uczyć.
Kontakt: Steam, FB, Discord, Forum (najczęściej tego używam)

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na Tak. Ten człowiek zna się na rzeczy i widać, że lubi się tym zajmować. Poza tym nie widać, żeby były jakieś problemy związane z jego osobą.

• Super 1
  • Stały Bywalec

Również jestem na Tak. Komunikatywny, pomocny, lubi swoją pracę, wiek, doświadczenie! :)

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• LEGENDA

@ UBT CS:GO  @ ph1zi
Ja osobiście jestem na TAK, przyda się pomocna dłoń dla UB CS:GO, jesteś opiekunem ub 1.6 więc dasz sobie radę i na tym stanowisku.

• Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Użytkownik∙

W gruncie rzeczy bez różnicy mi, wszystko co ma umieć to oceniać demka (w csgo nie ma jak poratować się screenami) - jak zda test to można dać.
Imo pisanie, że 1.6 i csgo to mechanicznie podobne gry, to straszne strzelanie sobie w mordę na starcie. W csgo nie zrobisz szybkich ducków, większość movementu z 1.6 nie instnieje, inne paterny broni, inny mindset graczy, inne doświadczenie, granaty (np. porównanie smoke z 1.6, a z csgo xD) - to nie takie hop siup z 1.6 przejść na csgo akurat xd. Co do samego kandydata to jestem z nim w 1.6 i tam dajemy radę, obecnie CSGO ma się tak, że jest Ne0, którego nie ma, jest ph1zi jako opiekun i jestem ja - trochę mało. Z depresja mam kontakt w miarę codziennie na poziomie raczej dobrym, nawet głupia wymiana zdań to już coś. Rzadko się spieramy, podejście mamy PODOBNE, aczkolwiek nie takie same... co tam jeszcze... na forum raczej jest wystarczająco aktywny aby trochę poratować w dziale. Najbardziej niepokoi mnie fakt właśnie tego doświadczenia w demkach z CSGO, ale jak zda test to ja nie widzę najmniejszego problemu. 

• Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

Jestem na tak 
Tylko nie wiem jak sobie poradzisz w demkach bo mimo wszystko cs 1.6 a cs go to dwie inne gry ale można dać ci szansę jesteś aktywny doświadczenie też jako takie masz więc można dać szansę 

• Super 1

Oczywiście że na tak

Pomoc się przyda, umiejętności i doświadczenie jest, co ostatnio zostało zaprezentowane, więc myślę że można dać szansę. Oczywiście Jeżeli przejdzie test od @ ph1zi to wedlug mnie, poki co lepszego kandydata nie widać. ;)

• Super 1
  • Użytkownik∙

Demko rozpisane bardzo dobrze, werdykt zgodny.
Podanie przyjmuje.

Po dostęp do SB i rangi na serwerach zgłoś się do @ Dusia
Po rangę na forum napisz w odpowiednim dziale, z resztą... przecież wiesz jak to działa.

Gratuluje i pozdrawiam!

• Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

przyjete.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]