Użytkownik∙ cuban Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Nick z CS: xCuBeNx Admin banujący: Bracket Serwer: cs 1.6 cod mod 201 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: gram dopiero 2 mapę na tym serwie a pod koniec tej drugiej dostałem bana za aima Możliwe ze admin się pomylił ale zobaczymy Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie mogę w to wejść daje zakładkę więcej>bany i jest przekierowanie na forum jeszcze raz Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Edytowane 23 Lipca 2021 przez cuban 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 23 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 @ Bracket 24h na rozpiske Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Demko: https://www52.zippyshare.com/v/suRP3Jmi/file.html 2:09 do 2:13 - Może i słyszał gdzie jest ale jak dla mnie aim + wh. Bania w locie spoko czasami się zdarzy jakąś strzelić ale nie zabić ... 4:04 - 4:06 (puki strzela po fragu) Zaczyna strzelać od dołu modelu, prawa obita, głowa, 1 kula wylatuje po za model i celownik wraca na głowę (ewidentny aim to samo co u queke) po fragu rozrzut leci wysoko w górę .... ta last bania jest 'cofnięta' - aim 16:03 - Przecina przeciwnika serią po czym celownik wraca i dość kwadratowo pracuje. - aim Albo chłop dobrze gra albo ma aima, raczej to drugie, na cod ta broń jest dość powszechna 'leży' obok AK i M4 i łatwa w obsłudze, dość prosty recoil. Czasówek z fleshami nie pisze bo na COD jeśli dostaniemy flesha od enemy a nasz teammate nam 'poprawi' to ten efekt nam znika a na demku mleko zostaje. AIM. BB. @ Fajczu @ Depresja @ 71. Prosił bym o rozpiskę od każdego członka UB Edytowane 24 Lipca 2021 przez Bracket 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ cuban Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Szczerze? Nawet tego oglądać nie będę bo wiem jak gram, recoila w tej broni nie trzeba nawet dobrze ogarniać żeby banie walić, widziałem jak gra Quekee i moim zdaniem raczej odpalony nie jest, a Bracket z tego co widzę dopatruje się haxów u każdego kto lepiej gra, UB proszę. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 2:09 B-, sam piszesz, że głowy czasami siadają w powietrzu. Czemu niby w tym przypadku zabić nie może? 4:04 B-, ładne głowy, nie widzę niczego dziwnego 16:03 B-, normalny rozrzut w biegu Dla mnie czysto, ale ktoś z ubt musi jeszcze spojrzeć, bo nie mam mocy sprawczej 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 24 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 2:09 b- normalne głowa z fullauto 4:04 +/- dziwny brak rozrzutu z tej broni 16:03 b- za mało tych akcji na bana 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 24 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 2:09 b- 4:04 b- 16:03 b- Normalne strzały, żadnego przeskoku czy trzęsienia celownika, demko czyste 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 24 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi