Użytkownik LosuSW Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 1. Nick: LosuSW 2. Wiek: 21 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8.5/9 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/LosuSW/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:212515931 7. Steam ID: STEAM_0:1:212515931 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/xreerx 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Nie mam przeciwko placic nawet i 20zl paypalem , jezeli to ma wspomoc siec. (juz zaplacilem skladke) 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Znam sie troche na serwerach, zawsze staram sie przestrzegac zasad na serwerach, mam doswiadczenie w byciu adminem/wlascicielem serwerow..., jestem rowniez sprawiedliwy, dosc czesto zdarza mi sie wpasc na pomysl, ktory moze pomoc serwerowi/ urozmaicic rozgrywke - mysle ze moge nazwac to w pewnym stopniu kreatywnoscia. Jestem rowniez mily, uprzejmy i inteligetnie potrafie poprowadzic kowersacje. 12. Kontakt: [email protected] 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak - aczkolwiek brakuje mi jeszcze troszke godzin. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 40 minut temu, LosuSW napisał: Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak - aczkolwiek brakuje mi jeszcze troszke godzin. Odpowiedź na to pytanie brzmi nie. Nie spełniasz połowy wymagań. Twoje GT jest bardzo słabe jak na kandydata na admina serwera. Miło, że masz chęci, aby zostać adminem, ale nie potrzeba kolejnych osób, które będą świeciły kolorkiem, a nic nie wniosą. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Zacznijmy od tego, że to podanie to JOKE. Wydaje mi się, że na dd2 gram sporo a Ciebie jeszcze tam nie spotkałem. Sprawdzam Twoje gt a tam Minutes Played: 310, więc wszystko jest jasne. Warto zwrócić uwagę na to, że konto na forum założone tylko pod podanie. Znając życie nie zapoznałeś się nawet z regulaminem serwera bo o regulaminie forum już nawet nie wspominam. Dochodząc do końca mojego wypracowania jako, że powinniśmy się nawzajem szanować uważam, że działasz pochopnie i nie dasz nam się nawet poznać a już chcesz nami "rządzić". Daj sobie czas, daj się poznać, pokaż co potrafisz i dopiero składaj podanie na jakiekolwiek stanowisko. Na tą chwilę jestem na NIE z wiadomych względów. Pozdrawiam Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) na NIE - nie znam Ciebie, pograj ze mną wtedy będę na tak. - masz słabe statystyki na GameTracker. - Niestety tworzysz konto pod podanie. Edytowane 24 Lipca 2021 przez PawełSzmit Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Na nie: Nikt cię nie zna tutaj na serwerze, nie widziałem cię ani razu, żebyś u nas pogrywał, choć gametracker wskazuje jakieś 300 minut co daje 5h, a wymagane jest 10/20h bodajże. Najwidoczniej konto zostało stworzone pod podanie Amxx w miarę jest okej, ale wszystko jest może być do sprawdzenia Wiek wskazuje na to, że jesteś dorosły. Nie widzę, żebyś przeczytał regulamin serwera, a również powinienieś. Więc nope, odrzuccie odrazu Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Kolega w ogóle nie gra na serwerze i nie wbija na forum, więc odrzucam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi