Użytkownik eSX Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 1. Twój nick: eSX 2. Co chcesz zmienić: Chcę zaproponować kilka zmian/poprawek. A więc od początku: Usunięcie z taryfikatora podpunktu: "14. Raszowanie przed czasem czyli 1:40 (CT) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min." Dana zasada już nie obowiązuje, więc przydałoby się ją usunąć. Modyfikacja podpunktu "13. Kampienie na respie po 1:30 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h." Proponuję zmianę na "13. Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h." Mała zmiana, ale nie zauważyłem podpunktu, który mówi o konsekwencjach kampienia przed górnym. Modyfikacja wymagań na admina. Aktualnie wygląda ona tak, jak w tym temacie KLIK. Połowa punktów z wymagań nie ma najmniejszego sensu, dlatego propozycja ode mnie wygląda w ten sposób: Minimum 16 lat. Platforma Steam z grą 1.6 (bez blokady VAC) Brak ostrzeżeń na forum. Minimum 20 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki) Podstawowa kultura osobista. Posiłkowałem się innymi wymaganiami u nas na sieci, ale wydaje mi się, że te są lepsze, niż aktualne. No i w sumie tyle ode mnie, miłego dnia. 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Propozycja fajna, dorzucił bym jeszcze jak ktoś składa podanie to, żeby był sprawdzony czy naprawdę umie robić dane rzeczy przed daniem mu rangi Admin. Bo obecna administracja DD2 nie jest na najwyższym poziomie, a tego brakuje jak chcemy mieć serwer 24/7 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi