Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - kilka zmian

eSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: eSX
2. Co chcesz zmienić: Chcę zaproponować kilka zmian/poprawek. A więc od początku: 

Usunięcie z taryfikatora podpunktu: "14. Raszowanie przed czasem czyli 1:40 (CT)  -->  Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min."  Dana zasada już nie obowiązuje, więc przydałoby się ją usunąć.
Modyfikacja podpunktu "13. Kampienie na respie po 1:30 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h."   Proponuję zmianę na "13. Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h."  Mała zmiana, ale nie zauważyłem podpunktu, który mówi o konsekwencjach kampienia przed górnym.

Modyfikacja wymagań na admina. Aktualnie wygląda ona tak, jak w tym temacie KLIK. Połowa punktów z wymagań nie ma najmniejszego sensu, dlatego propozycja ode mnie wygląda w ten sposób:
Minimum 16 lat.
Platforma Steam z grą 1.6 (bez blokady VAC)
Brak ostrzeżeń na forum.
Minimum 20 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki)
Podstawowa kultura osobista.

Posiłkowałem się innymi wymaganiami u nas na sieci, ale wydaje mi się, że te są lepsze, niż aktualne.

No i w sumie tyle ode mnie, miłego dnia.

• Lubię to! 3
  • Stały Bywalec

Propozycja fajna, dorzucił bym jeszcze jak ktoś składa podanie to, żeby był sprawdzony czy naprawdę umie robić dane rzeczy przed daniem mu rangi Admin. Bo obecna administracja DD2 nie jest na najwyższym poziomie, a tego brakuje jak chcemy mieć serwer 24/7 ;) Pozdrawiam.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

przyjeta.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]