Użytkownik Bracket Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Twój nick: Bracket Nick oskarżonego: UBT CS 1.6 Powód skargi: Brak kompetencji, olewanie obowiązków. Opis sytuacji: Będzie niżej w "coś od siebie" Data i godzina zdarzenia: Ostatni tydzień/dwa. Miejsce zdarzenia: Forum. Dowody: 1. Robo. Kręciłem mu 2 dema, oba na UB gdzie jak na moje skromne doświadczenie oba demka były na bana, tam gdzie ja widzę czit UBT nie widzi nic i puszczają z UB. Po pierwszym demku z mapy kabul32 już był do perma, gdzie mu celownik latał prawo/lewo na modelu ale UBT puścili demko bo twierdzą że muszą być 3 akcje spalone. Regulaminowo puściliście spalonego typa. WTF ?! Nie mnie to oceniać ale po tamtym demku straciłem nadzieje, miałem rezygnować ale ze mną nie ma tak łatwo i się nie poddałem. Finalnie admin @ odpalTOWARiacie rozpisał jakieś demko i w końcu poszedł ban. Linki niżej. 2. Queke. Proste demko, kilka przeskoków, ja widzę że chłop się pali a UBT puszcza, mimo dokładnej rozpiski gdzie skromnie stwierdziłem że demo spalone. 71 w tym demku pomylił czasówkę która była by kluczowa 2:35 gdzie jest przeskok, on napisał 2:25 gdzie to jest początek rundy, pisałem żeby to poprawił i obejrzał demko jeszcze raz to depresja wstawił rozpiskę, zamknął odwołanie i puścili go z UB bo jest 2:1. Gdzie Fajczu puszcza demko w 1/1, obejrzy, spamuje B- i daje UB. Nie wiem czy tak jest ale tak to wygląda z jego rozpisek. Chłop dalej czituje i pustoszy server bo ludzie nie chcą z nim grać .... 3. CUBAN. 100% Odpalony, lata głowy bije każdemu praktycznie, gdzie średnia lvla na servie to 30/40 a on grał drugą mape i miał 2-3 lvl. Co od siebie: Bez obrazy Panowie ale to się musi skończyć bo tak być nie może, ja widzę spalonego typa, kręce, piszę demka a wy nic, wszędzie czysto ... Nie wiem albo się po wypalaliście albo macie wyjebane w tego COD-a albo się nie znacie. (bez obrazy). Po UB dla queke/robo myślałem że może czysto, za bardzo się spinam czy jak mi to napisał CUBAN "wszędzie widzę czity" ale nie, w tym przypadku mamy ewidentny dowód na to że UBT ZA NIC SIĘ NIE ZNA, i to nie jest moja opinia ale FAKT. Ten wbił na server, oglądałem go 5 minut na jakiejś mapie i sobie pomyślałem "nie to nie możliwe on jest spalony" cyk nagrałem demko, banuje, (zazwyczaj tacy nie piszą odwołań) ale patrze chłop odwołanie napisał, nie no to nie przejdzie. Jeb 3 czasówki na szybko (mocne czasówki) patrze werdykt UB ... RĘCE MI OPADŁY W TAMTEJ CHWILI I tutaj się zacznie kabaret bo zapraszam @ cuban który napisał do mnie nie dawno na prv i przyznał mi się że cheatował, również ma jakieś ssy. Przyznał się również że grał pod nickiem "CartelloBUMBUM" gdzie admin @ TeKa zrobił ssy i widać na nich cheat. Zapraszm @ cuban . PS. Proszę się na mnie nie obrażać bo nie napisałem tego żeby was obrazić tylko dlatego że mam dosyć tego cyrku. Pozdrawiam UBT, admin bez doświadczenia. No offenc. 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 8 minut temu, Bracket napisał: 71 w tym demku pomylił czasówkę która była by kluczowa 2:35 gdzie jest przeskok, on napisał 2:25 gdzie to jest początek rundy, pisałem żeby to poprawił i obejrzał demko jeszcze raz to depresja wstawił rozpiskę, zamknął odwołanie i puścili go z UB bo jest 2:1. Nie mam zbytnio jak odpisać, to wrzucam tylko bezpośrednie odniesienie się do mnie. Wyjaśniałem już na PW co tam się stało: Zamiast 2:35 wpisałem 2:25, ale czasówkę widziałem dobrą, bo nawet można sprawdzić rozpiskę z odwołania: 2:25; tu 4 kula już bije w głowę, to nie wiem czy dobrą czasówkę sprawdzam xd. Imo czyste bo na codzie to chodzą takie gąbki na pociski, ale dla czystości sumienia dam +/-. Reszta skargi to kwestia już typowo werdyktów, więc zostawiam dla swoich kolegów z ekipy. Proszę mi tak nie robić jak mam urlop xd. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ cuban Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam, jako iż powiedziałem że się wypowiem to oto jestem Zaczęło się kilka dni temu jak postanowiłem z kolegą pograć w cs-ka, jako iż jesteśmy "drewniakami" wpadłem na pomysł by pograć na czicie, kolega był sceptyczny, bo zaraz bany dostaniemy itp. Ja na to że są haxy które można tak ustawić, że nikt nie zobaczy że coś mamy. Przyszedł czas że się rozeszliśmy po domach, gdy wszedłem na chatę wpisałem w internety "niewykrywalny aim cs 1.6" chwilę popatrzałem, poczytałem i znalazłem w miarę prostego haxa i dobre ustawienia (niewidoczny aim) również w internecie tylko już na innej stronie. Wbijam, gram medykiem i gdzie ogólnie mam "drewniane" ruchy na tym aimie stałem się pro palyerem, dopóki admin TeKa nie zrobił mi screenów, pech chciał że opcje antyss miałem na off. Napisałem odwołanie bo nawet nie przeglądałem tych ssów i nieświadomy liczyłem na ub, ale go wiadomo nie dostałem. Jakiś czas później postanowiłem zmienić ip i wejść na innym nicku tylko tym razem z antyss na ON. Wbiłem na nicku xCuBeNx i zacząłem napierdalać same banie praktycznie, 1 mape potem całą 2 i pod koniec admin Bracket mnie zbanował za aima, ja tu przygotowałem się na ssy a on chyba to wyczuł, nie ważne. Napisałem dla beki odwołanie, mówię dla beki bo rzeczywiście same banie tam waliłem, ale okazało się że dostaje UB Przez chwile uczucie, zajebiście, fart w chuj, ale tak po chwili, co z tym adminem przecież gość musiał oglądać demo, rozpisywać, potem na forum dodać rozpiskę, jeszcze dał tylko 3 akcje bo chyba myślał że pewny ban, a tu proszę UB. Dla beki napisałem tam że Quekee jest raczej czysty, te "raczej" nie było przez przypadek tam, ponieważ słowa "na pewno jest czysty" nie przeszły by mi przez ręce, gracz Quekee ma gorzej ustawione to niż ja, jak tam można nie widzieć że ma aima to trzeba być niewidomym, wspominam o tym bo po prostu byłem w szoku że ja nie jestem odosobnionym przypadkiem, myślałem że dostałem UB bo po prostu miałem farta, a tu proszę okazuje się że nie pierwsze spalone demka przepuszcza wasze kozackie UBT. Po co poszliście na to stanowisko? Wygląda to tak jakby demka nie były w ogóle sprawdzane. Kończę to jestem ciekaw co na to UBT Gdy grałem mape c4 (na tej co Bracket mnie zbanował i tą co rozpisał) to kolega do mnie zadzwonił i powiedział że nie wierzy mi że mam haxa odpalonego, to zrobiłem mu zdjęć kilka, lecz chwilę popatrzył że same banie wale to później w realu nawet nie musiał tych zdjęć widzieć. https://www66.zippyshare.com/v/KbzOriBd/file.html 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Quekee Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Bracket nagyrwał Cie jak grałes na aimie i wyróżnił tylko 3 sytuacje ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) @ MLK. nie kasujcie postu od cartello bo cuban i cartello to ten sam typ co jest również dowodem w sprawie, podałem wyżej jego link do ssów o których pisze i jest tam jak BYK ŻE JEST ODPALONY za co nie dostał ub z tych ss. Queke, byłem pewny aima a poza tym, nawet mi przez myśl nie przeszło że dostanie UB, Ubt wymaga 3 spalonych akcji do odrzucenia odwołania, zbanowania. A czy ja mówię kto ma zostać a kto nie ? Nie tak agresywnie może co ? Napisałem "nie kasuj postu" a Ty z ryjem ... Co to ma być za forum ?! Pozdro ktoś skasował post od cartello, co również było +/- dowodem .... Co tu się dzieje ? Jawna dyskredytacja skargi ?... Do @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Spoko do zrobienia, tylko widać że gość rusza się za przeproszeniem jak "gonwo" Nie każdy jest wysoko skilowym graczem żeby robić takie akcje a co dopiero po wejściu na COD zrobić na drugiej mapie 58/21 cały czas sypiąc banie, coś jest nie HALO, demko dla mnie nie jest czyste, dla was jest, więc coś tu nie gra. To nie jest DD2 gdzie mamy broń, kilka granatów i jazda szabelką pomachać. Edit 2. Fakt 3 spalone akcje muszą być, tyle tylko że oglądając jego grę stwierdziłem że jest spalony, dlaczego ? Otóż wchodzi nowy gracz na server, wszystko widzi, wszystkie wie, gdzie się obrócić, gdzie strzelić, gdzie rzucić granat itp Na ssach wychodzi czysto bo jest ANTYSS i te ssy można sobie wstawić w buty tak naprawdę a jeśli ktoś dobrze to ogarnie tak jak zrobił to CUBEN mamy takie a nie inne werdykty gdzie jak widać biegał na cheacie a poszło UB, za mało akcji ? Demko CUBANA - czasówka 4:04 gdzie widać że last HS jest z dÓÓpy, powinno nasunąć pewne podejrzenia i jeśli reszta czasówek jest dla was czysta a dla mnie spalona powinniście wykazać trochę inicjatywy i obejrzeć/poszukać czy przewinąć sprawdzić jeszcze raz resztę czasówek czy kilka innych akcji z demka. Banowałem go bardziej pod (obvious hack) jak to nazwałeś @ LAN_CIECHOCINEK2K2 i nie sądziłem że wgl napisze odwołanie co też zrobił a teraz jest smród. @ Fajczu twojej wypowiedzi nie będę komentował i wdawał się z Tobą w dyskusje bo twoja wypowiedz jest agresywna i prowokujesz mnie w tym momencie. Co do ogółu sytuacji z CUBENEM jeśli byś doczytał nie grał tylko pod tym nickiem, możecie sprawdzić mój prv na forum że ten chłop sam do mnie napisał. To nie jest jedyne demko pod którym pisałem żeby wypowiedzieli się wszyscy UBT. Nie znam ?XD obczaj link wyżej lub poszukaj sobie DotykKsiedza/FireFighter Może i doświadczenia nie mam jako admin, dziwne tylko że od momentu kiedy przyszedłem na server zanim dostałem admina, rozpisałem kilka osób w tym jakiegoś streamera który w brodę sobie pluł że jest czysty i filmiki z ytube wstawiał żeby się wybielić a na demku wyszło co wyszło. Nie ośmieszaj się w tym momencie gościu, daliście ciała i teraz próbujesz mnie oczernić ? Co najmniej żałosne, nie dam się w to wciągnąć. Pierwszy ban CUBENA aka Cartelobumbum 10 dni temu, więc ładnie tutaj poleciałeś z tym "kilka minut" http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1428 I grzeczniej trochę bo twoja postawa jako UBT w tym momencie zjechała do piaskownicy/slamsu. Nie jestem twoim kolegą żebyś się tam do mnie zwracał. Edytowane 25 Lipca 2021 przez Bracket Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Wypowiem się tylko co do demka cuben, wcześniej nie byłem w ubt. @ Bracket Tamte akcje są do zrobienia przez normalnego gracza, nie ma przeskokow, dziwnych movementow itd. Po prostu nie bylo tam dla mnie z czego dać bana. Są gracze, którzy potrafią tak grać. Edit, bo nie ująłem całej myśli. Biorąc tylko pod uwagę tamto demo, bylo za mało akcji rozpisanych, w sumie jedna akcja czysta i powinno lecieć ub, bo muszą być 3 spalone akcje (nie licząc obvious hacków). 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 25 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Śmieszy mnie ta skarga od admina który nie wie jak wyglądają czity. Każdy UBT z doświadczeniem się myli w rozpiskach bo ty wiesz najlepiej i zbanował byś połowę serwera za czystą grę. Więc 3 te same werdykty przeanalizowane przez nas nie są dowodem na to że na tych czasówkach nie jest na tyle dowodów by zbanować gracza. Z 8 czy 9 twoich rozpisek na forum jest bez sensu bo gracze czysto grali i ty już płacz bo ktoś cię zabił. Piszesz że gracz 100% do bana a wstawiasz rozpiskę z 13 minutową przerwą od podejrzanych akcji bo więcej nie mogłeś się doszukać, a te czasówki są w miare normalne. I jeszcze jedno co do mojej osoby w tej skardze. Tyle czasu co ja poświęcam na analizie jednej czasówki to ty nawet tyle czasu całego demka nie oglądasz. Więc nie pier**l mi tu że oglądam wszystko na 1/1. Dziękuje i nie pozdrawiam Aha i jeszcze jedno do tego typa który się wyrwał z konopii. Gracz przychodzi na serwer pierwszy raz, pogra kilka minut i przychodzi z powrotem po UB na serwer i Ci mówi że grał na czitach?? Fajna prowokacja z twojej strony jak nawet pod rozpiską pisałeś że każdy ubt ma się wypowiedzieć. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 25 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) Zacznijmy od samego początku, powód skargi: "Brak kompetencji, olewanie obowiązków." Brak kompetencji - sprawa indywidualna, nie mi to oceniać czy posiadam umiejętności czy nie, jednak każde demko rozpisuję starannie i sumiennie. W przypadku @ Fajczu i @ LAN_CIECHOCINEK2K2 był przeprowadzany test, w którym te osoby rozpisywały demko - rozpisali je prawidłowo więc nie twierdzę, że są "z przypadku" i posiadają umiejętności. Każdy werdykt kończy się decyzją większości i jest praktycznie zawsze taki sam. Rozumiem, że możesz nie zgadzać się z werdyktem, ale zamiast pisać skargę i podważać nasze decyzje to może powinieneś zacząć od "sprawdzenia" siebie i zadaniu sobie pytania czy na pewno rozdajesz prawidłowo bany i rozpisujesz prawidłowo demka? Drugi powód jaki jest "olewanie obowiązków". O co chodzi dokładnie, bo nie rozumiem, jakie olewanie? Każde demko rozpisywane jest w wyznaczonym czasie, za każdym razem demko rozpisuje większość członków UBT i na podstawie werdyktów większości są zamykane tematy, powód wyjęty kolokwialnie mówiąc - z dupy. Kolejna rzecz, demko "Robo". Finalnie gracz zbanowany, więc o co chodzi? Skoro regulaminowo banujemy za 3 akcje (nie licząc spinbota czy jakiejś innej mocno obvious akcji) to się tego trzymamy, a nie banujemy za być może lucky akcje lub przez lekkie lagi demka/gracza. W przypadku Twoich demek to nie wiem jak to opisać, ESP admina włączony, a tam pierdyliard rzeczy na HUDzie, to linia gdzie jest przeciwnik, prostokąt pokazujący gracza, biała linia pokazująca odległość do gracza, jakieś informacje o ekwipunku gracza - po co to komu? To tak ciężko się to ogląda, że czasem nie da się jednoznacznie ocenić danej akcji. Do tego te demka wyglądały jak by były nagrywane w 30 FPSach, bo tak lagowało, w przypadku demka @ odpalTOWARiacie już takich problemów nie było. Na ogół jak ktoś czituje to prędzej czy później coś go wyda, jakaś głupia akcja, AIM zwariuje i będzie akurat nagrana ta wisienka na torcie. Wy zobaczycie jedną/dwie akcje podejrzane i już banujecie i innego werdyktu niż "zbanowany" nie może być. Czasem warto odpuścić i dalej pozwolić tej osobie grać, niż banować za dwie sytuacje, które nie są mocno spalone i przy tym zbanować czystego gracza, a potem gadane jest, że admini są tacy i tacy, banują za dobrą grę, a przekłada się to na opinię sieci. Wystarczy trochę cierpliwości i czasu, jak ktoś gra odpalony na pewno się w którymś momencie wyda i wszystko wyjdzie na jaw. Puściliśmy Robo 2 razy i za 3 razem demko było już mocno wystarczające, by go zbanować. Następna rzecz, demko "Quekee". "Proste demko, kilka przeskoków, ja widzę że chłop się pali" Przeskokiem nazywasz pociągnięcie full auto w lewo i prawo? Ja osobiście wyłapałem tylko jedną, aż na 8 czasówek, gdzie mógłbym podciągnąć ją pod b+. Prócz mnie wypowiedziały się również pozostali członkowie grupy (wtedy byliśmy jeszcze we 3) i wydali werdykt - czysto, w tym osoba, która ma większe doświadczenie niż my we 2 razem wzięci i co do tego demka zdania nie zmienię choćby nie wiem co, werdykt poszedł od każdego członka UBT taki sam, wystarczy obejrzeć to demko i można samemu sobie odpowiedzieć. Raczej ostatnia rzecz i ta śmieszna prowokacja. W podanych przez Ciebie czasówkach nie zauważyłem spalonych akcji, ale to już zostawię innym do oceny (o ile ktoś to będzie oglądał ) Co do samej tej sytuacji, wygląda jak ustawiona prowokacja, ale nie będę się doszukiwał i wymyślał historyjek, ja to tylko tak to widzę. Zostawiam to wyższym do oceny, tutaj nie mam co dodawać już. "Bez obrazy Panowie ale to się musi skończyć bo tak być nie może, ja widzę spalonego typa, kręce, piszę demka a wy nic, wszędzie czysto ..." Tak jak wspomniałem praktycznie na samym początku, może coś z Tobą jest nie tak i najchętniej byś zbanował połowę serwera? Może jak byś zrezygnował Ty to by tego cyrku już nie było i COD by funkcjonował normalnie? W każdej akcji doszukujesz się jakiegoś przeskoku czy czegokolwiek, to już się żałosne robi prawdę mówiąc. Mam bardzo dobrą propozycję, na której każdy skorzysta. W dziale serwera zrobicie sobie poddział, gdzie gracze będą mogli się odwoływać od bana i końcowo werdykt będzie wydawać sobie sami lub właściciel/opiekun serwera i wtedy sprzeczności nie będzie, skoro początkujący admin podważa decyzję 3 różnych osób to mogą sami wydawać werdykty co do odwołań. Można zauważyć teraz, że UBT do CODa potrzebny nie jest skoro i tak admini zawsze wiedzą wszystko najlepiej. Wszystko wyjaśniłem, czekamy na decyzję osób wyższych. Dobranoc Edytowane 26 Lipca 2021 przez Depresja korekta literki 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Powód z dÓÓpy. 1. 71 spartaczył na demku queke, pisałem popraw, nie poprawił, Ty zamknąłeś odwołanie, podchodzi mocno pod olanie obowiązku(osoba z większym doświadczeniem) 2.Odpal które kolwiek moje demko po lewo na górze ma fps-y (na 30 mi to nie wygląda). 3."Demko mocno wystarczające" waszym problemem jest właśnie fakt że gdy nie widzicie MOCNO SPALONEJ AKCJI nie dacie 100% a ja oglądając demko na podstawie szeregu dziwnych czy nie wytłumaczalnych styuacji daje bana. Np : Demko CUBANA - czasówka 4:04 gdzie widać że last HS jest z dÓÓpy. Napisaliście zgodnie B- XD Jest wykonalne ? Na 50-ciu graczy 2-3 jest tych ze sklilem reszta to ich fragi. Tyle tylko że wy każdego bierzecie z górnej półki a okazuje się że jest zupełnie inaczej. Co do waszych insynuacji z rzekomą prowokacją z mojej strony, jak będzie przeglądał to ktoś z wyższą rangą proszę sprawdzić mój prv msg od CUBAN, sam do mnie napisał. Nasuwanie kolejnych dziwnych tez odbiorę za chęć bojkotu tej skargi, gdyż w tym momencie we 2 piszecie to samo, bardzo wygodne tłumaczenie, dóópa się pali to narzygajmy może zgaśnie samo. Słowa @ Depresja . "Puściliśmy Robo 2 razy i za 3 razem demko było już mocno wystarczające, by go zbanować." To ładne UBT jak puszcza 2x odpalonego typa, gdzie ja na pierwszym demku pisałem że ma rozjechany re-coil, fajczu napisał że nic tam NIE MA. W przypadku @ Fajczu został przeprowadzony test, na zderzaczu hadronów chyba. Albo macie jakieś lewe testy albo ściągał, nie wiem w każdym razie lecimy dalej. Pierwsze demko Robo za które go zbanowałem, @ Fajczu odpisał " mamy jakieś inne demko bo tam w 4:01 nic nie widzę podejrzanego ? Po za tym rozpiska powinna mieć minimum 3 podejrzane akcje. Rozpisz demko dokładnie tak jak trzeba bo na ten moment po twojej rozpisce gracz do UB" Gdzie ten recoil dla mnie był i nadal jest cheatem bo normalny recoil z M4 tak nie wygląda. Tak się tutaj puszcza spalonych graczy, albo wymawia lagami czy innymi ŚMIECIAMI. Ja mam dosyć kopiowania i pisania w kółko tego samo, jak ktoś ma pisać kolejną durną odpowiedz to dajcie sobie spokój, wyżej już wszystko jest napisane. Czekam na kogoś kto to rozpatrzy. Śmieszne Ubt, puszcza odpalonych typczków a ja muszę siedzieć i się wkurwiać a typ mi się śmieje w mordę i mówi od mnie "dostałem ub hahaha pojebane ubt nic nie widzą" przykład Robo czy Cubena. Elo. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Weź chłopie, nie wiem jak mam Ciebie opisać, kolejny raz pokazujesz jak bardzo Ci brakuje lekcji z czytaniem ze zrozumieniem. Nawet nie będę na wszystko odpowiadał, bo wystarczy przeczytać mój pierwszy post.. "1. 71 spartaczył na demku queke, pisałem popraw, nie poprawił, Ty zamknąłeś odwołanie, podchodzi mocno pod olanie obowiązku(osoba z większym doświadczeniem)" Co Ci to zmieni? Pomylił "2" z "5", komentarz do całej sytuacji był więc nie rozumiem, dałem akcję, która nie była spalona, ZROZUM TO W KOŃCU, bo nie mam sił się kłócić i powtarzać tego samego, bo do Ciebie NIC nie dociera. Rozpisałem demka tak jak ja uważam i tego będę się trzymał. "To ładne UBT jak puszcza 2x odpalonego typa, gdzie ja na pierwszym demku pisałem że ma rozjechany re-coil, fajczu napisał że nic tam NIE MA." Źle interpretujesz moje słowa, w sumie nic nowego, bo czytasz to co chcesz przeczytać Człowiek nie maszyna i nie da się każdego legit cfg wykryć, na to potrzeba trochę czasu i paru demek, a nie jednego demka z jedną akcją i drugie z akcjami, które wyglądają legit Tak jak napisałem w pierwszym poście "Czasem warto odpuścić i dalej pozwolić tej osobie grać, niż banować za dwie sytuacje, które nie są mocno spalone i przy tym zbanować czystego gracza," Nie chodziło mi o to, że typ był spalony i go puściliśmy, po prostu demka nie były w stanie pokazać tego co później pokazało demko @ odpalTOWARiacie , cziter prędzej czy później się wkopie (na przykład tak jak tu), wcześniej mógł się dobrze kryć, a legity nie zawsze wykryjesz Pomyłki się zdarzają, ale finalnie to demko zostało spalone, więc po co dalej drążyć ten temat? Dla mnie podane przez Ciebie akcje nie były spalone, a podejmować pochopne decyzje z powodu JEDNEJ akcji to głupota, mimo, że regulamin mówi, że banujemy od 3 spalonych akcji. "W przypadku @ Fajczu został przeprowadzony test, na zderzaczu hadronów chyba." Tobie by się jakiś przydał, bo to co robisz to hit Test nie tylko z rozpisywania demek, ale z dawania powodów bana Szkoda, że właściciel i Młynek mają w dupie co się dzieje na serwerze, bo z tego CODa się robi gorszy zwierzyniec niż z JB. "Śmieszne Ubt, puszcza odpalonych typczków a ja muszę siedzieć i się wkurwiać a typ mi się śmieje w mordę i mówi od mnie "dostałem ub hahaha pojebane ubt nic nie widzą" przykład Robo czy Cubena." Skoro się tak wkurwiasz, czemu tu siedzisz? Bramy stoją otworem, bez Twojego udziału na serwerze też sobie poradzą, w końcu jednego 2heada mniej Na koniec tylko napiszę - udowodnij nam, że źle rozpisaliśmy demka, nie biorąc Twojej rozpiski pod uwagę Zobaczymy jak się sytuacja dalej potoczy, bo mam bardzo dobry pomysł, tylko muszę jeszcze z kimś to ugadać, ale jak to przejdzie to komunikat będzie gdzieś widoczny. Nie pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2021 przez Depresja 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Juz kilka razy zostałem tu oznaczony więc chyba wypowiedzieć się mogę Co do dema na robo, była tam jedna akcja spalona z flashem, gdzie miał cały biały ekran a sobie wycelował w model, reszta była na siłe nie spodziewałem się w ogóle bana za to demo, rozpisywałem bardziej pewne dema na których nic nie widzieliście. @edit na dowod ze nie spodziewalem sie bana za to demo, mozna sobie wejsc w ten temat i zobaczyc zdanie: "mozna dac ub" pod moja rozpiska, serio nie wiadomo czego sie po was spodziewac. Nie ma co plakac, jak napisal w poprzedniej skardze "mamy akcpetowac wasze decyzje" tak z ta decyzja raczej omijam rozpisywanie demek i tracenie czasu, Robo rozpisalem bo KAKAROCIK widzial jak mu celownik przeskakiwal na poprzedniej mapie, powiedzial zebym znalazl na hltv ale wiadomo jakie jest hltv wiec tego nie zrobilem tylko nagralem demo, potem rozpiska praktycznie kazdej jego akcji w ktorej kogos zabija i cyk wyszlo, totolotek w chuj Edytowane 26 Lipca 2021 przez odpalTOWARiacie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Przeczytałem skargę uważnie, przejrzałem tematy od góry do dołu, wszystkie odnośniki sprawdziłem i można wysnuć z tego tak naprawdę jedną rzecz... Nie wiesz chyba jak działa ranga UBT. Nie ma czym się chełpić, że udało Ci się wyłapać "błędy u UBT" i udowodnić po czasie, że gracze, którzy byli "odpaleni" dostali w końcu bana, skoro UBT działa mniej więcej takich zasadach: gracz jest niewinny, póki nie udowodni mu się winy; bazujemy na dowodach, nie na domysłach; wymagamy MINIMUM TRZECH spalonych czasówek; większość głosów przeważa o werdykcie. Przeczytałeś te zasady? Okej, to je zapamiętaj tak na wszelki wypadek, chociaż punkt trzeci z tego co zauważyłem to Ci bardzo często umyka i opierasz swoje werdykty na jednej fartownej/spalonej akcji. Raczej każdy jest tego świadomy, że na serwerach CS'a jest o wiele więcej cheat'ujących graczy niż tak naprawdę jest łapanych - na pewno sam przybijasz pionę na serwerze z niejednym cheaterem będąc tego nie świadomym, albo świadomym jak ten prowokacyjny post - i wszystko tak naprawdę zależy od dostarczonych dowodów. Właśnie, zarzucasz UBT złe działanie i złe werdykty, ale tak naprawdę jedynie co udowodniłeś, że Ci konkretni gracze ostatecznie byli spaleni, a nie to, że UBT na podstawie podsyłanych dowodów wydawało chuja warte werdykty. A to jest elementarny argument skargi. Gdzie są jakieś dowody, że dane demko było spalone i UBT je przepuściło? Gdzie dowody, że screeny były źle sprawdzone? Tego w tej skardze nie ma, jest tylko pajacerka w stylu "miałem rację za pierwszym razem, ale mi nie uwierzyliście". Brawo, udało Ci się na xxx banów trafić kilku prawdziwych cheaterów, którzy potrafili się w miarę dobrze kryć lub jak wspomniałem - były dostarczane tak chujowe dowody, że gracz dostawał UB. Osobiście czekam na dowody dotyczące niekompetencji UBT, bo póki co to tylko protest gdzie chwytasz się czegokolwiek by udowodnić im winę - na Użytkowników z 5iq może to działa, bo najłatwiej odwołać się do podstawowych emocji. Przykładem tego niech będzie ta sprawa z 71., gdzie na screenie widać, że sobie to wyjaśniliście i był to zwykły błąd w zapisie czasówki - nie werdyktu - a użyłeś tego jako dowodu. Wow, tonący serio brzytwy się chwyta. Ten cały wątek z przyznaniem się do cheat'owania przemilczę, bo to wygląda tak sztucznie, że śledztwem w tej sprawie powinna się zająć Opiekun serwera i Administracja - nikt więcej. Reszta to też wypluwanie czegokolwiek, by podciągnąć swoje puste argumenty jakkolwiek do góry. TL;TR Nie ma w tej skardze niczego co mogłoby podważać decyzję UBT na podstawie dostarczanych dowodów, a o to się rozchodzi ostatecznie. Zacząłbym od poprawienia jakości dostarczanych dowodów, a później szukał kozła ofiarnego. Z tego co widziałem i wiem, to dostarczach chujowej jakości dowody - demka z kilkoma czasówkami, demka włączonym ESP, rozpiski z jedną czasówką itp. Jeżeli zebrane dowody są jakości zlepionego z błota i liści "kotleta" w piaskownicy, to nie ma co oczekiwać, że werdykty są jakie są. @ Bracket Cytat Ktoś zawołał "eryczka" żeby przyklepać ? Ja jakoś nie piszę do ziomeczków z COD-A żeby mi podbili wiarygodność pod postami ... Nie, po prostu dostawałem raka jak czytałem te Twoje wypociny i ze świadomością warna zdecydowałem się wypowiedzieć. Pozdrawiam. Edytowane 26 Lipca 2021 przez Eryk Odpowiedź 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Skoro przeczytałeś skargę uważnie, nie wiem skąd tu się wziąłeś bąku ale sprawdz sobie moje bany na COD, po czym wejdź w dział odwołań, ile poszło permów i nikt się nie odwoływał ? Mam to liczyć ? Przeczucia ? Sytuacja z 71 - demko queke czasówka 2:35 nie 4-ta kula a 9-tą gdzie widać przeskok ze siany na głowę, teraz ktoś napisze że czepiam się pierdół XD nie czepiam się pierdół tylko demko zostało zweryfikowane po łebkach. Nie chce mi się przekomarzać z wami bo widzę to nie ma sensu. Widać jak uważnie przeczytałeś tą skargę " że screeny były źle sprawdzone?" co Ty tu próbujesz kolego ? Nic nigdzie nie piszę o żadnych ssach. Co wy mi tutaj próbujecie misie ?:) CO TU SIĘ ODPIE**** DO CHOLERY ?! "Przykładem tego niech będzie ta sprawa z 71., gdzie na screenie widać, że sobie to wyjaśniliście i był to zwykły błąd w zapisie czasówki - nie werdyktu - a użyłeś tego jako dowodu. Wow, tonący serio brzytwy się chwyta" I nie zostało to wyjaśnione, masz tu wycinek z mojej rozpiski i nie zostało to poprawione po dziś dzień. 2:35 - Przeskok na głowę przy 9-tej kuli o ile dobrze policzyłem, jak się komuś nie chce liczyć. Strzela w enemy 1 kula wylatuje po za głowę na lewo ale celownik przeskakuje na głowę. Ja nie wstawiam ssów z prv rozmowy więc nie do mnie te teksty. I grzeczniej gostek bo wódki razem nie piliśmy. Ładnie czytasz, może cofnij się do szkoły poćwicz czytanie. Przymykam. Sytuacja zaczyna przypominać jakąś marną spinę "Admini COD" kontra "UBT i koledzy" Ktoś zawołał "eryczka" żeby przyklepać ? Ja jakoś nie piszę do ziomeczków z COD-A żeby mi podbili wiarygodność pod postami ... To są jakieś jaja xD. "CS'a jest o wiele więcej cheat'ujących graczy niż tak naprawdę jest łapanych - na pewno sam przybijasz pionę na serwerze z niejednym cheaterem będąc tego nie świadomym, albo świadomym jak ten prowokacyjny post" Tu chyba przegiąłeś pałkę gościu i pakuj walizę stąd bo skarga Cię nie dotyczy. Post od cartello (który też był jako takim dowodem) został skasowany a "koledzy UBT" piszą co im się podoba i nikt nic nie robi. @ Trivor @ Dusia zapraszam. Proszę o zamknięcie skargi bo spamują "koledzy" ubt .... Czekam na werdykt czerwonych. Edytowane 26 Lipca 2021 przez Bracket 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Robi się za duży spam zamykam. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi