Użytkownik TERROREK Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: TERROREK Imię: Michał Wiek (dokłada data): 14.09.2002 SID: STEAM_0:1:229549667 Znajomość AMXX*(1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, ale gdy jestem przy komputerze to forum mam zawsze odpalone w tle. Opisz siebie: Na ogół staram się być dość spokojnym gościem, ale czasem poniesie mnie fantazja i potrafię przesadzić, ale zdarza się to ostatnimi czasy praktycznie w ogóle. Jestem bardzo kontaktową osobą, która uwielbia pracę w grupie, oraz nie boi się nowych wyzwań, a swoje obowiązki zawsze staram się wkładać 200% swoich możliwości. Dlaczego akurat Ty?: Pełniłem ową funkcję już nie raz, wiem z czym to się je, nie widzę, żeby rekrutacja była zamkniętą, więc pomyślałem że spróbuję swoich sił po raz kolejny na tej sieci. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, miałem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że z czystym sumieniem mogę się ocenić na 8 w skali do 10. Doświadczenie mam, wiadomo, że wszystkiego jeszcze nie wiem, ale po to tu jestem żeby cały czas się uczyć i doszkalać. Kontakt: Forum, Steam, Discord 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Oj Terrorku.. ciężko, piszesz, że jesteś spokojny a większego toxica od Ciebie chyba nie znam xDd. A tak poważnie to why not, byłeś tu chyba ubt jakieś doświadcznie masz, a teraz sporo skarg na ubt leci. jestes spoko aktywnym ladnym gosciem, powodzonka ejk a jak sie bede palil to daj ub Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 25 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @ UBT CS 1.6 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Nie miałem jakoś z Tobą po drodze, praktycznie dla mnie człowiek no-name, więc cieżko mi jest coś tu powiedzieć. Patrząc po samym podaniu i koncie na forum to jestem na tak. Co tu więcej mówić, test Cię rozliczy, bo najważniejsze jest, żebyś znał się na robocie i tylko tego oczekuję od "wspólnika". Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Sorki kolego ale jestem na NIE. Twój największy minus to to że zrezygnowałeś u nas z rangi ubt i uciekłeś na inną sieć. Nie będe podawał nazwy sieci bo nie chce dostać warna za reklame. Jesteś nie stabilny mało aktywny na forum. Niedawno wróciłeś więc troche za wcześnie na range ubt. Poudzielaj sie troche w strefie banów to może będe na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 30 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Może i spełniasz podstawowe wymagania jak doświadczenie, wiek czy ogar AMXbans ale. Poczekałem kilka dni obserwując twoją aktywność i raczej kiepsko z nią po napisaniu podania, General swoje napisał co do innej sieci i kulawa akcja z tym że skaczecie sobie po tych serwisach i 2 dni po przyjściu z podkulonym ogonem piszecie odrazu podania bo mieliście już tą rangę. Dla mnie taka osoba powinna być traktowana jak nowy użytkownik. Na ten moment jestem na NIE, pokaż swoją aktywnością na forum, zwłaszcza nowym użytkownikom że zależy Ci na tej randze, pograj trochę na serwerach daj się zapoznać bo no ten moment jesteś dla mnie jak noname. A przyjmowanie takich podań żeby ktoś się pobawił na kilka tygodni i znów poszedł na inną sieć bo tu mu już nie zależy jest bez sensu. Także proszę Opiekuna o rozsądną decyzje. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Podanie odrzucam, gracz nie uporał się z problemem jaki napotkał podczas próby obejrzenia demka, miał 48h na to, a minęło już prawie dwa razy tyle. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi