Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 1. Twój nick: DJ GOD (OF ALL) 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym aby do regulaminu został wprowadzony nowy punkt czyli "Zakaz rashu ze strony CT przed (np 1:40)." 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Podczas gdy na serwerze jest max osób większość rashuje przez co to nie jest jestem FFA tylko rzeź, inaczej nie można nazwać tego co się tam dzieje. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - Mapka rashu: 2 2 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Było, nie przeszło, jestem na NIE. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Jestem na tak, czasem naprawdę to denerwuję jak ktoś sobie rashuje po stronie ct z pm i zabija kila osób. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JerzyFloryda Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Siema, jestem na nie -Spowolni to rozgrywkę jeszcze bardziej -Rzadko bywa ta twoja "rzeź" a gram tu od marca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik luko Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 jestem na nie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie będzie to wprowadzone na serwer! Jest to bezsensowna propozycja wprowadzenia antyrusha, ponieważ jest to serwer 4fun tu każdy gra dla zabawy (dla fanu), nie będziemy wprowadzać takiego czegoś na serwer bo ktoś nie potrafi zabić rushującej osoby (po to są słuchawki by słyszeć czy ktoś rushuje czy też nie). Na turniejowym również wprowadzą antyrusha bo ct będzie raszować ? Moim zdaniem jest to zbędny dodatek na serwer ! Ale dam się wypowiedzieć : @ Andrzej. opiekunowi wraz z właścicielem serwera co o tym myślą @ `Lemon. @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 31 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi