Użytkownik∙ skaza Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Kontakt: Steam,ts,forum 4. Twój nick na serwerze: look 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 3-4h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem już admina lecz ts się szybko rozpadł i nawet nie zdążyłem się wykazać 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ jest mało administracji. Moim zdaniem nadaję się na tą rangę ponieważ mam dużo czasu a także jestem zawsze aktywny wystarczy pisać zawsze się odezwę 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Na nie +/- wiek - mutacja - rzadko cię widzę na teamspeaku, tak jak byś w ogóle na nim nie był. Zawsze można sprawdzić twoje doświadczenie. - podanie, zostało dosyć słabo napisane. Tak jak wspomniał kolega @ fluxx i twoje podania na dane rangi, to jest poprostu żałosne, wszedłeś wczoraj na teamsepaka pod nickiem [Ten od rang] look, czyli najprawdopodobniej chodzi ci tylko o rangi.. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Dla mnie zdanie jest niezmienne, więc robię po prostu wklejkę z zaktualizowaną Twoją listą podań.. ______________________ Szczerze jestem dosyć sceptycznie nastawiony do Twojej osoby patrząc na historię składanych podań. W moim odczuciu jesteś typowym kolekcjonerem kolorków i nic więcej. Podanie jak i sam Twoja osoba mnie nie przekonuje w żadnym stopniu, nigdy nie tolerowałem składania nie wiadomo jakiej ilości podań na różne rangi, jedynie w celu uzyskania koloru na forum - bo nic innego na to nie wskazuje. UB Team CS:GO [18 czerwiec] - KLIK Admin DR+KL [18 czerwiec] - KLIK Rezygnacja [24 czerwiec] - KLIK Opiekun DR+KL [27 czerwiec] - KLIK UB Team 1.6 [6 lipiec] - KLIK Admin TS3 [16 lipiec] - KLIK Admin 5v5 [19 lipiec] - KLIK Opiekun DC [26 lipiec] - KLIK Admin DC [27 lipiec] - KLIK 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 28 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi