Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Szmit Opublikowano 29 Lipca 2021 Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Hej! Ostatnimi dniami przeprowadziłem wywiad z naszą użytkowniczką forum @ Freyka. Oto co udało mi się od niej dowiedzieć! @ Freyka. miło mi Ciebie gościć w naszym wywiadzie, przedstawisz nam się, powiesz ile masz lat, gdzie mieszkasz lub skąd jesteś, czym się interesujesz, gdzie pracujesz? Hejka naklejka! Dziękuje za zaproszenie. Jestem Paulina, mam 25 lat i jestem z Wielkopolski. Jestem ratownikiem medycznym, aktualnie jeżdżę sobie karetką. Wow! Ciekawy zawód powiedz nam Paulino ciężka jest ta praca? I tak i nie. Co to znaczy? To zależy głównie od pacjenta i co za tym idzie o specyfikę oddziału. Jeśli stan chorego jest stabilny, to zupełnie inaczej się pracuje, jak gdy zagraża pacjentowi życie. Gdy musisz podjąć szereg zabiegów, które wpłyną na jego dalsze rokowania, to zawsze jest presja. Moim zdaniem najwięcej pracy jest w karetce i na SORZe. Jesteśmy na pierwszej linii frontu. Na oddziałach jest trochę inaczej, jest inna specyfika pracy. Jest oczywiście dużo obowiązków ale moim zdaniem nie są tam ratownicy tak obciążeni fizycznie, jak na SORZe i w pogotowiu. Miałam przyjemność pracować na psychiatrii, tam człowiek musi to lubić, wychodzi się z pracy zmęczonym nie fizycznie a psychicznie. Mi się podobało, lubię tych pacjentów. Chciałbym jeszcze tam wrócić, jak skończę pielęgniarstwo- bo studiuje je dodatkowo. Swój do swego jak to mówią. Rozumiem, a chciałbym się zapytać Ty prowadzisz czasami karetkę, czy koledzy prowadzą, a Ty jesteś na tyle z pacjentem? Na prowadzenie karetki nie wystarczy zwykłe prawo jazdy, którego z resztą i tak nie mam. Potrzebna jest wkładka na prowadzenie samochodów uprzywilejowanych. Podsumowując, siedzę z drugiej strony albo z tyłu na pace. Rozumiem. Interesujesz się czymś jeszcze poza swoją pracą? Tak, trochę tego mam, nie lubię się ograniczać i lubię próbować nowe rzeczy. Na pierwszym miejscu jest fotografia i śpiew. Myślę, że jakbym nie była ratownikiem to możliwe, że miałabym swoje studio fotograficzne, tak myślę. Czasem robię fotki na weselach itd. Na karaoke jestem za to stałym bywalcem. Lubię chodzić po górach, jeździć na nartach i snowboardzie. Grałam kiedy w koszykówkę i piłkę nożną, teraz tylko oglądam. Lubię też teatr, za czasów szkolnych nawet w jednym grałam, nie chwaląc się odnieśliśmy nawet kilka sukcesów. Czy coś jeszcze? Trochę rzadziej ale lubię też zerknąć na żużel. Kiedyś również tańczyłam w formacji ale to stare dzieje. No i gry komputerowe. Wow! Widzę, że sporo zajęć Cię interesuje, to się chwali wiesz o tym prawda? Odnośnie śpiewania rozumiem przez to, że lubisz muzykę, Czy masz jakiegoś swojego idola lub idolkę? Chwali się albo mówi, że nie potrafię zająć się czymś konkretnym Kto nie lubi muzyki? Uwielbiam Palucha i Słonia, poza tym słucham co mi w ucho wpadnie. Zarówno stare klasyki, jak i te nowe hity radiowe. Od reggae, rapu, po pop przez country nawet. Piękne jest to, że masz tyle zainteresowań! Powiedz mi jeszcze, czy kogoś już polubiłaś na tej sieci lub znasz jakieś osoby na żywo z którymi już się spotkałaś? Polubiłam się z tą zbanowaną marudą @ KilleR. Uczcijmy to minutą ciszy. Myślę, że mam spoko kontakt z @ MIKI , @ Giorgio , @ niktważny Z nimi najczęściej rozmawiam na TS3. Kilka osób mogłabym jeszcze wymienić, ale mamy mniejszy kontakt. Natomiast lubię również parę słów z nimi zamienić. Na żywo nie widziałam się z nikim, nie znam nawet nikogo w realu. Okej, będziemy kończyć powolutku, jeszcze odpowiedz mi w "Co lubisz bardziej" 1. Cola vs Pepsi 2. Wanna vs Prysznic 3. Zima vs Lato 4. Kot vs Pies 5. Wielkanoc vs Boże Narodzenie 1. Pepsi 2. Wanna 3. Lato 4. Pies 5. Boże Narodzenie To chyba wszystko, chcesz coś jeszcze od siebie dodać? Tak: ***** *** Szybko nam zleciał ten wywiad Dziękuje za zaproszenie. Chciałabym życzyć również wszystkim zgromadzonym smacznej kawusi W takim razie Dziękuję Ci za poświęcony czas, do usłyszenia i Pozdrawiam serdecznie. Freyka: 6 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Kawał dobrej roboty 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Wywiad trochę króciutki, większość z tych rzeczy wiedziałam już ze Strefoboxa ale plusik za robótkę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 No i elegancko, wywiad dobry, podro dla autora i dla Pani z wywiadu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Wywiad fajny, ale zaskakujące jest to, że ani razu nie rozmawialiśmy na teamspeaku ha.h. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 29 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 No proszę, +za wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Lipca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ciekawe informacje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Czytało się miło, lecz krótko może następnym razem będzie coś dłuższego. Wywiadzik jak najbardziej na + 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 29 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 2 godziny temu, Giorgio napisał: Wywiad fajny, ale zaskakujące jest to, że ani razu nie rozmawialiśmy na teamspeaku ha.h. He? Dziekuje za zaproszenie 1 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Moim zdaniem wywiad jest za krótki. Powinieneś więcej i bardziej podpytać o szczegóły, aby miała większe pole do popisu osoba odpowiadająca. No imo można by było bardziej dodać pytania o jej województwo, czy jest ta ciekawego do zobaczenia, lub o szkołę/studia, czy też choćby nawet prawo jazdy, itd. No nie ważne, czepiam się! Plusik ode mnie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 30 minut temu, Domi napisał: Moim zdaniem wywiad jest za krótki. Powinieneś więcej i bardziej podpytać o szczegóły, aby miała większe pole do popisu osoba odpowiadająca. No imo można by było bardziej dodać pytania o jej województwo, czy jest ta ciekawego do zobaczenia, lub o szkołę/studia, czy też choćby nawet prawo jazdy, itd. No nie ważne, czepiam się! Plusik ode mnie. Pozdrawiam Hej, następnym razem będzie lepiej, jest to mój pierwszy wywiad na tej sieci, ale także dawno nie pisałem wywiadów, miałem przerwę od gry, jak i od forum przez ponad 1,5 roku. Pozdrawiam i Dziękuję za opinię! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 W dniu 29.07.2021 o 17:20, Domi napisał: Moim zdaniem wywiad jest za krótki. Powinieneś więcej i bardziej podpytać o szczegóły, aby miała większe pole do popisu osoba odpowiadająca. No imo można by było bardziej dodać pytania o jej województwo, czy jest ta ciekawego do zobaczenia, lub o szkołę/studia, czy też choćby nawet prawo jazdy, itd. No nie ważne, czepiam się! Plusik ode mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi