Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - Ziomek

Ziomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: GO
Nick: Ziomek
Imię: Mateusz
Wiek (dokłada data): 15.06.2004
SID:  https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:591459106 - link do banida, SID w nim jest.
Znajomość AMXX*(1-10): 6,7/10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5h
Opisz siebie: Witam jestem Mateusz, 17 wiosen, interesuje się fotografią, muzyką, sportem oraz E-sportem.
Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko zgłoszeń jest dużo, a już dałem sam 4 rozpiski z graczami, którzy posiadają bana na naszych serwerach, także demka dobrze oraz dokładnie sprawdzam i rozpisuje.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście, że tak... 7 miesięcy UBT na innej sieci.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8,9/10
Kontakt: STEAM, FORUM, FB

@ Holek  to wiadomo, ale nie chcę "łamać wzoru podania na UBT" Taki już wzór był, wiem, że powinien być Source, ale no cóż.

I co z tego, że nikt mnie nie zna? Co ja influencerem jestem? Chyba ważne jest to na takiej randze jak będę oceniał demka rozpiski itd, a co miałem siedzieć bez rangi na forum udzielałem się w dziale serwerów propozycje zgłaszałem cziterów...

Edytowane przez Ziomek
23 godziny temu, Ziomek napisał:

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5h

Moim pierwszym argumentem będzie to, że przez prawie 2 miesiące, które jesteś zarejestrowany masz łącznie 3h na forum :kekw: , więc aktywność zerowa. Moim drugim argumentem, będzie to, że nikt Cię nie zna na tym forum, nigdzie się nie udzielasz. Jak wszedłem w to podanie to zadałem sobie pytanie "Kim jest ten człowiek?" Moim trzecim i ostatnim argumentem będzie to, że po prostu nie spełniasz wymagań (posty).

To podanie to automat do kosza powinnien pójść. 

• Użytkownik

+ gracz jest rozpoznawalny na serwerze, duzo osob go kojarzy;

+/- kultura, czasem kazdemu sie cos uleje;

+ aktywny na serwerze; od kilku miesiecy tj ok 3/4 w top  time do 5 pozycji max zazwyczaj, gra codziennie

+ spostrzegawczy, zwraca uwage na podejrzane akcje czesto wysyłal mi info o kims podejrzanym ktory potem zazwyczaj okazywał sie odpalony, 

+ komunikacja, mikrofon uzywany prawidlowo, glos po mutacji, bez trolowania. 

w sumie jestem na TAK, nie mam zadnych przeciwskazan na ten moment. 

Edytowane przez piotrekck91
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Z forum absolutnie kandydata nie znam, na serwerze widzę ma wyklepane 100+ godzin, więc jest to typowy chętny z serwera. Co do samego kandydata to się dużo nie wypowiem, bo i go nie znam - jednak po szybkim przeleceniu postów widzę dość poważny problem - kulturę. Administracja z serwera mocno wspomina o braku kultury od tego gracza, jest to widoczne chociażby w ostatnim odwołaniu (04.08): 

dostales perma slusznie juz dawno go powinienes dostac . lamiesz regulamin  pomimo wszelakich prosb dalej to robisz,
Dzien w dzien wyzywasz graczy jak i adminow  jak nie ode mnie to od kogos innego bys dostal perma wlasnie za to samo 

Jednak sytuacja ma się podobnie nawet w podaniu, które miało miejsce 10.07 - więc jak widać, trochę czasu minęło, a poprawy raczej nie widać. Z drugiej strony zgłoszenia są trafne i rozpisani gracze faktycznie dostali bana, więc tu może być nutka nadziei. Nie wiem jak w innych aspektach, ale jeżeli jesteś w stanie prawidłowo rozpisywać demka, to nie widzę większego problemu abyś spróbował. Chciałbym poznać jeszcze zdanie od adminów serwera mirage @ Admin CS:GO Only Mirage #1 bo to Oni spędzają z nim najwięcej czasu, ale tak poza tym to zielone światło. Jeżeli prawidłowo rozpisze test, to można dać na okres testowy, jeżeli będzie miał problemy z kulturą albo rozpisywaniem to wyleci. Takie moje zdanie. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Jak dla mnie to powinien otrzymać test, a potem się zobaczy.

A co do samego podania jakieś tam doświadczenie ma, znajomość czitów na plus, dzięki temu werdykt będzie w 100% trafny (mam nadzieję1621104187_).gif.e58f2e633fbe1fc031b620ed6fc1e4aa.gif)

Dobra umiejętość rozpisywania demek na plus, widać po zgłoszeniach. Myślę, że można spróbować dać Ci okres próbny, zważając na twoje zachowanie oraz na twoje umiejętności.

• Super 1
  • Użytkownik

Moim zdaniem można mu dać szansę. Na tym stanowisku raczej nie będzie miał on okazji do wykazania się brakiem kultury.

+umiejętność rozpisywania demek

-kultura

-aktywność ma forum

Edytowane przez Jaruś
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

-aktywność na forum

- kultura

+aktywność na serwerze

+/- Umiejętności oceniania gracza pod względem wspomagaczy, po tym jak posądził mnie o cheaty. Jednak wiadomo, że każdy może się pomylić

Edytowane przez JerzyFloryda
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Przeglądając profil można zobaczyć twoje 3 podania na admina mirage, wszystkie odrzucone z powodu kultury, co raczej nie zachęca. UBT posiada uprawnienia admina na serwerze i reprezentuje tam administrację, wyzywanie nie może mieć tam miejsca (i nigdzie indziej). Z demek raczej coś ogarniasz patrząc na ostatnie zgłoszenia, na forum mało aktywny ale to akurat można ominąć. Jestem za okresem próbnym (po rozpisaniu demka ofc).

• Super 1
  • Użytkownik∙

Po pierwsze, chciałbym podkreślić że znam Cię trochę, więc ciężko jest mi podjąć subiektywną decyzję.
Po drugie, nie jest tajemnicą, że bywasz toksyczny na serwerach, widziałem to na własne oczy.

Niestety, ale to że jesteś toksyczny jest dla mnie największym minusem, bardzo znacznym dodatkowo.
Nie mogę pozwolić na to, żeby któryś z członków UBT zachowywał się w taki a nie inny sposób na serwerach, nawet obietnice słowne że "się ogarniesz" nie zdziałały by tutaj cudów, wole widzieć rezultaty, opiekun Only Mirage przekazał Ci już raz lub dwa, że dopóki nie ogarniesz kultury, to nie mamy o czym rozmawiać. Ja podtrzymuje to zdanie. Problem jest taki że sieć nie jest od wychowywania Ciebie, albo się nadajesz i zaliczasz do osób kulturalnych, nadających się do pełnienia ważnej roli dla sieci, albo nie. Zarówno jako gracz jak i osoba funkcyjna, musisz się kontrolować, imo równie dobrze mógłbyś mieć już dawno permute na serwerze, lecz chyba dobre serce administracji Cię przed tym uratowało. Można zwrócić Ci uwagę raz, max 2. Ale nikt nie ma ochoty analizować tego codziennie, czy Rudy już się ogarnął emocjonalnie czy też nie.

Dodatkowo, twoja aktywność na sieci jest prawie zerowa, więc to cię nie ratuje w żaden sposób.
Nie pełniłeś u nas żadnej roli jak np. admin więc też nie mam odniesienia do tego jak byś się zachowywał pełniąc jakąś funkcje.

decyzja:

Jeśli Ci zależy, popraw aktywność na forum, głosuj na serwery raz dziennie przez najbliższy tydzień, może dodaj jakiś post.
Przemyśl swoje zachowanie, będę cię obserwował za pomocą administracji OM#1. Jeśli nie będziesz się rzucał w oczy swoim wybuchowym zachowanie, dam Ci OKRES PRÓBNY o ile przejdziesz pozytywnie próbne demko. Za tydzień wyśle Ci demko, o ile się poprawisz. Niech podanie jeszcze chwile powisi.

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 2
  • Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• ph1zi zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Jako że nie miałem żadnych skarg na Ciebie, nie zostaje mi nic innego, jak przyjąć podanie - po ponownym rozpatrzeniu.
Demko próbne nie jest mi potrzebne, jako że widziałem twoje rozpiski na forum i wiem czego się spodziewać.

Gratuluje i życzę powodzenia na okresie próbnym w UBT CS:GO.
Odbierz rangę w przeznaczonym do tego dziale.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png

• Użytkownik∙

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]