Użytkownik ROZENEKPL Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:ROZENEKPL 2. Nick oskarżonego:BlackBear 3. IP/SID oskarżonego:nie znam 4. Data i czas zdarzenia: 05.08.2021 - 02:56:26 5. Powód skargi: ab i cheatuje na serwerze 6. Opis sytuacji: gram sobie na serwerze bo wczoraj kupiłem steam z cs 1.6 a ten dał mi ab bana + gdzie on od kilku gra na letki aimie + autobhop każdy ma wywalone z administracji na niego a kurwa od 2 meczy widać to chciałbym aby dostał lote za to i ja ub bo taki admin nie powinen gdzie sobie lata na cheatach logiczne fajny admin cheater kurwa szmata z niego 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): polecam swbić na serwer jak będzie i specować go bo to jest smiech na sali ze admin cheatuje niby dobry a cheater kurwa Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez ROZENEKPL 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Brak dowodów 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi