Użytkownik panvipeszu Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 1. Nick: panvipeszu 2. Kto nadał warna: shinga 3. Czas: Permamentnie chyba. 4. Powód: Informacja dla użytkownika Brak zgłoszenia zmiany nicku w danym terminie 5. Dowody/SS: Temat powstał w lipcu, nie byłem aministratorem od maja, ale wciąż miałem rangę na forum mimo że zgłosiłem swoje odejście. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Komu zgłosiłeś swoje odejście? Nie widzę twojego tematu w poddziale rezygnacji. Tak czy inaczej, dostałeś powiadomienie od innego j@ aby zmienić nick, czyt. twój warn zostałby cofnięty. Z drugiej strony, jeśli rzeczywiście zrezygnowałeś z admina, czekam na temat w https://strefaskilla.pl/forum/1126-rezygnacje/ @ Trivor / @ Dusia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @ panvipeszu Odniesiesz się do tego co napisał Shinga? gdzie zgłaszałeś swoje odejście, jakieś dowody na to? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Mija tydzień, brak odpowiedzi na pytanie wyżej. Warn zostaje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi