Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - ph1zi

ph1zi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię:
Filip

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:
Lubię współpracować z podopiecznymi, mam relatywnie dobre kontakty z administracją OM#1, więc znam ich wady i zalety, co w znacznym stopniu ułatwi mi współprace z nimi, wiem na co zwrócić uwagę, jako opiekun na mirage czułbym się jak ryba w wodzie. Jestem stanowczy i uważam że mam cechy typowego lidera, choć nie jestem surowy i łatwo się ze mną dogadać. Dodatkowo, często inicjuje nieformalne "ustawki" na midzie na przykład, a bedąc opiekunem będę mógł to wdrożyć formalnie, oczywiście wszystkie eventy za zgodą większości serwera. Uważam też że OM#1 jest paliwem napędowym dla naszej sieci, i dobry opiekun jest wręcz wskazany, powinien on tam zawitać najszybciej jak to możliwe. Przyznam, że opiekowanie się tylko UBT CS:GO nie sprawia mi trudności, zadbałem o to by  @ UBT CS:GO  funkcjonowało sprawnie, bez większej ingerencji z mojej strony, i wiem, że potrafię dokonać tego samego na OM#1.

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:
Only Mirage #1

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:
Tak, opiekowałem się już Only Mirage na innej sieci, aktualnie opiekuje się UBT CS:GO.

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):
10

Wsparcie finansowe (TAK/NIE):
Tak

Coś o sobie:
Na co dzień studiuje cyberbezpieczeństwo i pracuje, w wolnym czasie/hobbystycznie prowadzę studio muzyczne lub gram w różne gierki. Dodatkowo w ostatnim czasie pełnie rolę funkcyjną na naszej sieci.
Mógłbym pisać więcej, ale po pierwsze większość osób mnie już przynajmniej kojarzy, a po drugie kto to będzie czytał i kogo to interesuje. <33

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• ph1zi zmienił(a) tytuł na [OPIEKUN] - ph1zi
  • Junior Admin
Junior Admin

Trivor przyjmuje, zgłoś się do niego w celu opłacenia składki 

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

przyjete.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]