Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Imię: Filip Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Lubię współpracować z podopiecznymi, mam relatywnie dobre kontakty z administracją OM#1, więc znam ich wady i zalety, co w znacznym stopniu ułatwi mi współprace z nimi, wiem na co zwrócić uwagę, jako opiekun na mirage czułbym się jak ryba w wodzie. Jestem stanowczy i uważam że mam cechy typowego lidera, choć nie jestem surowy i łatwo się ze mną dogadać. Dodatkowo, często inicjuje nieformalne "ustawki" na midzie na przykład, a bedąc opiekunem będę mógł to wdrożyć formalnie, oczywiście wszystkie eventy za zgodą większości serwera. Uważam też że OM#1 jest paliwem napędowym dla naszej sieci, i dobry opiekun jest wręcz wskazany, powinien on tam zawitać najszybciej jak to możliwe. Przyznam, że opiekowanie się tylko UBT CS:GO nie sprawia mi trudności, zadbałem o to by @ UBT CS:GO funkcjonowało sprawnie, bez większej ingerencji z mojej strony, i wiem, że potrafię dokonać tego samego na OM#1. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, opiekowałem się już Only Mirage na innej sieci, aktualnie opiekuje się UBT CS:GO. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Na co dzień studiuje cyberbezpieczeństwo i pracuje, w wolnym czasie/hobbystycznie prowadzę studio muzyczne lub gram w różne gierki. Dodatkowo w ostatnim czasie pełnie rolę funkcyjną na naszej sieci. Mógłbym pisać więcej, ale po pierwsze większość osób mnie już przynajmniej kojarzy, a po drugie kto to będzie czytał i kogo to interesuje. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jestem na tak +wiek +podanie ladne napisane +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Trivor przyjmuje, zgłoś się do niego w celu opłacenia składki Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi