Użytkownik Rysio Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Ryszard 2. Wiek: 20 lat 3. Kontakt: Steam, Discord, FB, GG 4. Twój nick na serwerze: Rysio PDW 5. Ile czasu spędzasz na TS3: To zależy o której wróce z pracy, ale dziennie tak po 3/4 godzinki na luzaczku. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem już adminem na kilku serwerach TS3 i spisywałem się dobrze. Uważam, że moje doświadczenie jest w sam raz, aby móc pełnić funkcję administratora. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem osobą aktywną i obiektywną, potrafiącą współpracować w grupie. Bardzo łatwo nawiązuje kontakt z użytkownikami, co moim zdaniem jest jedną z ważniejszych cech. @ Giorgio - daj mi dowód, że wyzywam na TS3 i mordko kochana jestem codziennie na TS3 bo gramy z chłopakami w cs'a, mało wiesz synu. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Rysio 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 7 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Jak dla mnie na Nie Typowy noname, wszedł tydzien temu na siec i leci na rangi jak to było z kilkoma osobami tutaj. Chuya Cie widze na tym ts mimo że spędzam tam po 14h. Jak dla mnie jest wystarczająco adminów, zawsze jest do kogo napisać w razie problemu. Posiedz miesiąc na tym ts i sam zauważysz że nikogo tam już nie potrzeba. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ptaku Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jestem na nie Na poprzednich dwóch ts'ach wyleciał z banami Brak kultury+ prowokator Do tego myśli że jest najmądrzejszy i wszędzie cwaniakuje. W to że był adminem też raczej wątpię że ktoś by takiej osobie powierzył uprawnienia. Reasumując Raper jest osobą która się nie nadaje na żadne stanowisko ponieważ nie potrafi się zachować jest głównym prowokatorem grupy zawsze są z nim problemy. A wiem to stąd bo był na poprzedniej sieci na której ja byłem opiekunem serwera. Także jestem na duże nie. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka julietta Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jestem na TAK! Przemiły Pan, który zna prawa ulicy i ma na drugie PDW. wprowadził by na pewno dużo miłej atmosfery i humoru. Co ma do tego, że jest raperem? Odnosząc się do słów Ptaka. to bardzo dobrze świadczy to o tym, że jest kreatywny i pomysłowy Ja nie widze nic przeciwko temu Polecam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Na nie Beke sobie robisz rysiu, wyzywasz na teamspeaku nie widuje cię ostatnio w ogóle nie wiadomo czy masz jakieś doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi