Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 1. Twój nick: ProBroDziku 2. Co chcesz zmienić: chciałbym zapronować pomysł związany z rtv żeby można było od samego początku mapy już głosować i pisać a nie czekać 10 minut zanim będzie można 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bardzo by to pomogło w mapach w których nikomu się nie chce grać albo są zbugowane 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - Odnośnik do komentarza
Użytkownik AntyCandy Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Jestem Na tak Lecz zamiast na poczatku to po 4/5 minutach gry zeby mozna bylo bo jak by na poczatku to troche za szybko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Bez sensu , zawsze administracja może zmienić mapę. Poza tym 10 minut to nie dużo czasu. Dodatkowo jestem pewien że dużo osób by trollowało z tym rtv. Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Jestem na NIE i zostawiłbym tak jak jest, - admin może zmienić mape - sprawy / bugi / błędy zgłaszamy na forum w dziale serwera - czas mapy nie trwa całego dnia, pozdro fajny serwer! PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi