420 KushMan Opublikowano 12 Sierpnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Wakacje Kolorystyka: Jasny zielony-Jasny szary -Jasny żółty Rozmiar: Na forum Napisy: Admin serwera Jailbreak, KushMan i Strefaskilla Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: Gdzieś tam w tle może także być jakaś pani nie będę narzekał Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Repka Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez NaCh^jCiNazwa Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (Przyznam szczerze, że tak średnio mi ta sygnatura wyszła, ale może się spodoba) 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Mam nadzieje że się spodoba @ NaCh^jCiNazwa Niżej grafika bez żadnych dodatków prosto z neta dla porównania Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) 2 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor 420 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dziękuję @ marcinek;^^ / @ DJ GOD (OF ALL) ;) obydwa są kozak Teraz tylko nie wiem które wybrać Repki dodam w wolnym czasie Dziękuje jeszcze raz panowie za waszą ciężką prace i miłego wieczoru można zamykać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi