Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - SPEEDRUN MAJSTER

mefedronek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: SPEEDRUN MAJSTER
Serwer: ONLY DD2 #1
SteamID/IP: STEAM_0:1:531499225
Data i godzina: całą noc, ale zgłoszę moment około 5:00 , 13.08.2021
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108130506-de_dust2-1628823960-1628825520.zip
Podejrzane momenty, rozpiska: chłop gra na jakiś setach, celownik mu się trzęsie podczas strzelania headów, momentami  używa też jakiś skryptów na movement. Dodam, że chłop codziennie wbija na serwer w godzinach nocnych, za każdym razem z innym nickiem i czituje.

• Użytkownik

Całe demko objerzałem, chociaż czasówki na następny raz podaj. Z tego HLTV niewiele jest, kilka ciekawych akcji jak np. 10:17 czy 11:35, ale nadal to HLTV. Według mnie nie do zbanowania, ale zostawię otwarte, inny członek UBT jeszcze sprawdzi.

• Użytkownik

Ja wiem, że to HLTV i rewelacji nie ma jeśli chodzi o demka, więc przydałoby się złożyć skargę na @ Błaszczyk bo był w tym czasie na serwerze, wielokrotnie mu zgłaszałem na u@ żeby sprawdził tego gościa ale on ignorował to co się do niego pisze, wolał sobie  pograć niż pójść na spect i się temu typowi przyjrzeć. Gdyby on nagrał pova, sytuacja byłaby klarowna.

Edytowane przez mefedronek
  • Ha ha 2
  • Premium
Premium
12 godzin temu, mefedronek napisał:

Ja wiem, że to HLTV i rewelacji nie ma jeśli chodzi o demka, więc przydałoby się złożyć skargę na @ Błaszczyk bo był w tym czasie na serwerze, wielokrotnie mu zgłaszałem na u@ żeby sprawdził tego gościa ale on ignorował to co się do niego pisze, wolał sobie  pograć niż pójść na spect i się temu typowi przyjrzeć. Gdyby on nagrał pova, sytuacja byłaby klarowna.

Przecież pisałem że czysty na y@, jak nie umiesz czytać to już nie mój problem płaczku :)

No to ty chyba naprawdę jesteś ślepy xd. Ani razu nie zszedłem na specta, bo siedziałem na niewidce geniuszu, OKULARY KUP NAJPIERW, A POZNIEJ GRAJ W CS :)

Edytowane przez Błaszczyk
  • Użytkownik
31 minut temu, Błaszczyk napisał:

Przecież pisałem że czysty na y@, jak nie umiesz czytać to już nie mój problem płaczku :)

Czytać umiem, ciekawe kiedy to pisałeś, ja nic nie widziałem. Poza tym tak go sprawdziłeś, że nawet na moment na specta nie wszedłeś. Admina to chyba w lay'sach wygrałeś ;)

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Screenshot_3.thumb.png.c3e6dda7798fffe116b7c27c97798339.png
Z tego co sprawdziłem, to już trochę tych banów chłopak nałapał. Ogólnie wolę poczekać na POV, bo wiadomo jak wygląda sprawa z HLTV - jak się ktoś uprze, to i czystego spali. Jeżeli zobaczycie chłopaka na serwerze to najlepiej aby admin walnął bana i po prostu w odwołaniu będziemy takie sprawy załatwiać. Jeszcze opcja samemu nagrać POV, ale z tym jest sporo roboty i zabawy przez te siedzenie na spect. Imo tutaj puszczam bo nie będę palił za HLTV. 

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]