Użytkownik mefedronek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Nick podejrzanego: SPEEDRUN MAJSTER Serwer: ONLY DD2 #1 SteamID/IP: STEAM_0:1:531499225 Data i godzina: całą noc, ale zgłoszę moment około 5:00 , 13.08.2021 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108130506-de_dust2-1628823960-1628825520.zip Podejrzane momenty, rozpiska: chłop gra na jakiś setach, celownik mu się trzęsie podczas strzelania headów, momentami używa też jakiś skryptów na movement. Dodam, że chłop codziennie wbija na serwer w godzinach nocnych, za każdym razem z innym nickiem i czituje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Całe demko objerzałem, chociaż czasówki na następny raz podaj. Z tego HLTV niewiele jest, kilka ciekawych akcji jak np. 10:17 czy 11:35, ale nadal to HLTV. Według mnie nie do zbanowania, ale zostawię otwarte, inny członek UBT jeszcze sprawdzi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mefedronek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja wiem, że to HLTV i rewelacji nie ma jeśli chodzi o demka, więc przydałoby się złożyć skargę na @ Błaszczyk bo był w tym czasie na serwerze, wielokrotnie mu zgłaszałem na u@ żeby sprawdził tego gościa ale on ignorował to co się do niego pisze, wolał sobie pograć niż pójść na spect i się temu typowi przyjrzeć. Gdyby on nagrał pova, sytuacja byłaby klarowna. Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez mefedronek 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, mefedronek napisał: Ja wiem, że to HLTV i rewelacji nie ma jeśli chodzi o demka, więc przydałoby się złożyć skargę na @ Błaszczyk bo był w tym czasie na serwerze, wielokrotnie mu zgłaszałem na u@ żeby sprawdził tego gościa ale on ignorował to co się do niego pisze, wolał sobie pograć niż pójść na spect i się temu typowi przyjrzeć. Gdyby on nagrał pova, sytuacja byłaby klarowna. Przecież pisałem że czysty na y@, jak nie umiesz czytać to już nie mój problem płaczku No to ty chyba naprawdę jesteś ślepy xd. Ani razu nie zszedłem na specta, bo siedziałem na niewidce geniuszu, OKULARY KUP NAJPIERW, A POZNIEJ GRAJ W CS Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik mefedronek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 31 minut temu, Błaszczyk napisał: Przecież pisałem że czysty na y@, jak nie umiesz czytać to już nie mój problem płaczku Czytać umiem, ciekawe kiedy to pisałeś, ja nic nie widziałem. Poza tym tak go sprawdziłeś, że nawet na moment na specta nie wszedłeś. Admina to chyba w lay'sach wygrałeś 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Z tego co sprawdziłem, to już trochę tych banów chłopak nałapał. Ogólnie wolę poczekać na POV, bo wiadomo jak wygląda sprawa z HLTV - jak się ktoś uprze, to i czystego spali. Jeżeli zobaczycie chłopaka na serwerze to najlepiej aby admin walnął bana i po prostu w odwołaniu będziemy takie sprawy załatwiać. Jeszcze opcja samemu nagrać POV, ale z tym jest sporo roboty i zabawy przez te siedzenie na spect. Imo tutaj puszczam bo nie będę palił za HLTV. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi