Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick: smajli 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: macie bo to admin 4. Data i czas zdarzenia: dokladnie 5 minut temu 5. Powód skargi: typ taryfikatora nie umie czytac 6. Opis sytuacji: dobra wbijam sobie na dd2 pograc na 1920x1080 bo mam zbugowany scaling i na 800x600 mam dziwne kolory wiec stalem sobie na respie 10 sekund dluzej bo testowalem czemu mi zoom laguje a ten super duper fajny admin mi daje z PIZDY bana na 30 minut bez zadnego ostrzezenia choc w taryfikatorze jest JASNO I W POMARANCZOWYM KOLORZE NAPISANE ( ze powinno sie pierw ostrzezenie jakies dawac a nie odrazu ban 30min za stanie 10 sekund dluzej no pozdro tilted jestem bo chcialem sobie pograc a taki noname mi bana daje a typy z cssetti w nicku stoja na respie 24/7 a admin happy bo sobie afkow zabija bo inaczej nie umie + jeszcze nawet plugin jest ktory zabija za stanie na respie to po co mi ten typ daje bana???????????????????? 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): + demko hltv gdzie dokladnie widac ze stalem 10 sekund dluzej i nawet ostrzezenia nie dostalem Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez smajli´'^ 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Żebyś się nie rozpłakał czasami, po pierwszę puszczałem bindy z respem do 1:30, najwidoczniej pewnie nie widziałaś, i z tego taki ból.Mogłem dać 5 min,lecz przesadziłem i dałem mu 30. Każdemu z osobna mam ostrzeżenie dawać?, Jak są bindy widzoczne na ekranie i każdy się do tego dostosowywuje,a tu wejdzie jakiś płaczek i stać na respie będzie Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Błaszczyk napisał: Żebyś się nie rozpłakał czasami, po pierwszę puszczałem bindy z respem do 1:30, najwidoczniej pewnie nie widziałaś, i z tego taki ból.Mogłem dać 5 min,lecz przesadziłem i dałem mu 30. Każdemu z osobna mam ostrzeżenie dawać?, Jak są bindy widzoczne na ekranie i każdy się do tego dostosowywuje,a tu wejdzie jakiś płaczek i stać na respie będzie nie no dobra gosciu po pierwsze, ja nie placze tylko jestem zirytowany twoja niekompetencja po drugie, twoich smiesznych bindow nawet nie widzialem bo gralem moze 3 rundy z ktorych przez wiekszosc czasu bylem na pulpicie a nie w grze po trzecie, tak kazdego powinienes ostrzec zanim mu dasz bana na 30 minut po czwarte, jest plugin na stanie na respie wiec ty nie powinienes nic robic chyba ze ktos stoi tam przez cala runde a nie jak ja przez 10 sekund dluzej no i po piate po prostu mi dales bana bo sie wyjebales raszujac mida w minucie 1:20 Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez smajli´'^ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @ Błaszczyk Słabe wytłumaczenie, nastepnym razem polecam uważnie przeczytać regulamin/taryfikator. Oby mniej takich akcji na przyszłość. Przyjmuję! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi