Użytkownik Qbikkk Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 1. Twój nick:Qbikk 2. Nick oskarżonego:Amas 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 5. Powód skargi: Notoryczne wykorzystywanie vipa 6. Opis sytuacji: 5:32 i wiele razy pozniej 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108151839-de_dust2-1629045540-1629047100.zip Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Hahaha co za konfitura Aż tak Cię boli to, jak gramy wspólnie pare rund? Że lecisz na forum, ściągasz demko, i wyszukujesz minuty gdzie sobie zbugowałem svipa(zresztą na temat którego wypowiadałem się już wcześniej)? Podziwiam takich ludzi. O co Ci chodzi? Widzę, że masz do mnie jakiś problem. Zatem wyjaśnijmy to na forum. Ja się do Ciebie nawet nie odzywam, nie nawiązuję żadnej interakcji, a ty ewidentnie żywisz do mnie urazę. Zapraszam w takim razie do dyskusji. @EDIT: Temat można zamknąć, ponieważ dostałem za swoje i zostałem zbanowany. W dodatku najsurowszą, z możliwych kar (zgodnie z taryfikatorem). Ale należało mi się. Nie mam pretensji. http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2950 @Edit2: O kurcze, coś sie zbugowało i tak dziwnie zedytowało mi nie wiem dlaczego, wskoczył post pod postem. Prosiłbym Moderatorów aby to ogarnęli Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Amas Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Do dyskusji potrzeba argumentow Zlamales regulamin, a miales pilnowac jego przestrzegania. Juz pare dni temu mowilem, zebys tego nie robil to mnie zwyzywales od frajerow. Z Twoja kultura ja sie dziwie, ze w ogole ktokolwiek Ci go dal... Cytat @EDIT: Temat można zamknąć, ponieważ dostałem za swoje i zostałem zbanowany. W dodatku najsurowszą, z możliwych kar (zgodnie z taryfikatorem). Ale należało mi się. Nie mam pretensji. http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2950 Zostales zbanowany bo chwile przed banem wykorzystales vipa, a nie ze wzgledu na ta skarge. Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Qbikkk Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Qbikkk napisał: Zostales zbanowany bo chwile przed banem wykorzystales vipa, a nie ze wzgledu na ta skarge. Przecież to nie istotne skoro ban został nadany za tę samą czynność. Zresztą ban dał mi sporo do myślenia. Przemyślałem swoje zachowanie i faktycznie ktoś mógł się poczuć urażony złamaniem omawianego przez nas punktu regulaminowego. Masz pełną rację i myślę (a także mam nadzieję), że taka sytuacja się już więcej nie powtórzy. Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Amas napisał: Przecież to nie istotne skoro ban został nadany za tę samą czynność. Zresztą ban dał mi sporo do myślenia. Przemyślałem swoje zachowanie i faktycznie ktoś mógł się poczuć urażony złamaniem omawianego przez nas punktu regulaminowego. Masz pełną rację i myślę (a także mam nadzieję), że taka sytuacja się już więcej nie powtórzy. Jeszcze raz przepraszam. Dlatego robiles dokladnie to samo chwile przed napisaniem tego posta? http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108152350-de_dust2-1629064200-1629065760.zip Po co ta szopka z udawana skrucha ? Przyjmij bana na klate i wiecej tak nie rob. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Qbikkk Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Po co ta szopka ze skarga z byle gownem? Nie róbmy z igły wideł A bana już przyjąłem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Szopka jest bo w dupie masz zasady serwera. Jezeli dostales admina tylko po to, zeby banowac typa co lata w nocy na aimie to wg mnie takiej potrzeby juz nie ma. Ostaniego i jedynego bana za aima dales 28lipca. Na chwile obecna tylko szkodzisz wizerunkowi serwera. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 te bugowanie svipa z jego strony to nic, gorzej jak ten pajac stoi na respie i udaje, że ma afka i pisze, że przez telefon gada. Nic sie nie zmieniles amas od 2k19, nadal jesteś tym samym pajacem 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 Jesli zauwazycie kolege ktory kolejny raz buguje s/vipa, banujcie delikwenta. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi