Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura):avatar na tik toka Tematyka:związane coś z nutami Kolorystyka:fietowa dwie prace osobne takie tlo co na dole kolega dal a druga praca inna i zielona prosilbym o dwie takie prace Rozmiar:400x400 Napisy: ma sie ukladac o tak The Best Songs Pl Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:brak Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie:reputacja lub jak da rade zrobic pare prac oferuje 10zl psc @ DJ GOD (OF ALL) ;) i @ marcinek;^^ Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Zabójca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) @ Zabójca Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez marcinek;^^ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie miałem totalnie pomysłu na to. Wiem że nie jest to najpiękniejsze ale zawsze coś. Może akurat Ci przypadnie do gustu (Grafika zrobiona od podstaw samemu) @ Zabójca Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Pasuje mi zglos sie pw otrzymasz nagrode Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi