Użytkownik KRZYSZTOF Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 1. Twój nick: KRZYSZTOF 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 17.08.21 17.20..... 5. Powód skargi: Ban na 30 min za kulturę. 6. Opis sytuacji: Dostałem bana na 30 min za to, że na DD2, na "długiej" skampiony był gracz CT który mnie zabi, był to ostatni gracz który miał rozbroić pakę... powiedziałem ze... cytuje " Kurwa, dzban siedzi na długiej skampiony". Ludzie bez przesady , gra jest od +16 wyrwie się coś w ferworze walki ale żeby od razu bana dawać ? A jak proszę Błaszczyka sprawdź ludzi bo nie maja Fb i SM, prawdopodobnie ma wh.... to odpowiada że pierdoli to bo on nie będzie siedział i oglądał grę innych.... po drugie Błaszczak sam nie raz słyszałem jak klniesz więc o co chodzi ? Dać dziecku władzę. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @ Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) ''Dostałem bana na 30 min za to, że na DD2, na "długiej" skampiony był gracz CT który mnie zabi, był to ostatni gracz który miał rozbroić pakę... powiedziałem ze... cytuje " Kurwa, dzban siedzi na długiej skampiony". Napewno dostał byś bana na 30 min za te słowa XDDDDDDDDDDD, '' Powiedziałeś cytuje ''Co za śmieć jebany czy jakoś tak'', pozniej po nadaniu bana też skierowałeś w moim kierunku jakieś obrazliwe słowa. Typie nie masz za grosz szacunku do graczy na serwerze, zauważyłem to już wiele razy, i ty piszesz podanie o admina?, śmieszny taki jesteś że masakra... po drugie Błaszczak sam nie raz słyszałem jak klniesz więc o co chodzi ? Dać dziecku władzę. Typie klnąć to każdy przeklina ja też, ale nie wyzywam ludzi jak ty to robisz, zazdrościsz że ty nie dostałeś z taką nie wyparzoną mordą ? uuuu jak przykro Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik KRZYSZTOF Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Masz rację. Zwłaszcza ty masz kulturę, zaczynając zdanie od TYPIE. 98% Twoich banów to kultura, a jak się prosi o interwencję to nic. Fajnie sieć ma admina który nigdy nie przeklinał... Dla mnie jesteś dzieckiem i mam nadzieję że szybko spadniesz z tej pozycji bo widzę, że to wszystko co prawdopodobnie do tej pory osiągnąłeś. Można zamknąć. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Kolejna skarga bez twardych dowodów. 18 godzin temu, KRZYSZTOF napisał: Można zamknąć. ^Kompletnie tego nie rozumiem, ale skoro autor prosi o zamknięcie tematu...odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi